Sadece penetrasyondan bahsediyorum yani
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sadece penetrasyondan bahsediyorum yani
Bu konuda kesin bir yanıt vermek zor, çünkü cinsellik ve zevk, kişisel deneyimlere ve bireysel tercihlere bağlı olarak çok farklı olabilir. Hem erkekler hem de kadınlar farklı şekillerde haz alabilir ve bu deneyim kişisel ve çok yönlüdür.
Penetrasyon sırasında zevk, hem fiziksel hem de duygusal etmenlerle ilişkili olabilir. Kadınlar için klitoral uyarılma genellikle daha fazla zevk sağlar, ancak penetrasyon da birçok kadında hoş bir deneyim olabilir. Erkekler genellikle penetrasyon sırasında tatmin olur.
Önemli olan, her iki tarafın da tatmin ve rahatlık sağlamasıdır. İletişim, karşılıklı anlayış ve açık bir şekilde ihtiyaçların ve isteklerin paylaşılması, cinsel deneyimin her iki taraf için de daha tatmin edici hale gelmesine yardımcı olabilir. Her bireyin cinsellik deneyimi kendine özgüdür ve kişisel zevkler büyük farklılıklar gösterebilir
bence sokan taraf. çünkü kendi canının istediği gibi beceriyorsun kızı, altına alıyorsun, evire çevire okşuyorsun her yanını, yavaş ya da sert o an canın nasıl istiyorsa öyle yapıyorsun. erkekler daha fazla zevk alıyor diye düşünüyorum.
Cevap
15Cevap
Hiç içime almadığım için kıyaslama yapamadım..
Kulağının içi kaşındığında parmağını sokup kaşırsan kulağın mı rahatlar, parmağın mı?
Tabi ki kadınlar, sinir hücreleri yoğun. Eriyorlar.
Çok değişken ama boşalmaya yakın bence kadınlar
Cevabını bildiğin soruları sorma Necmi
Tozum kadar beyazsın necmiiii
Aşk var ise ikisi de, aşk yok ise hiç birisi...
Gemelde erkekler derim
Kadınlar. Kesin cevap.
Kadınlar
Kadınlar masttan alır
Tek yapılan masttan mı
Neden
Sextngi dene birde
Hayır sevişirken o hissi de ona verirsen kadın daha çok zevk alır
Kadınlar
Kadınlar
kadınlar
Kadin