Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kadınların her yerinde zevk noktası olduğu için işini bilen erkekle birlikte olduğunda daha fazla zevk aldıklarını düşünüyorum.
Siz hiç zevkten ağlayan, boşalırken titreyip kendinden geçen erkek gördünüz mü KS dışında
erkekler, kendi canlarının istediği gibi kadını beceriyorlar evire cevire isterse yavaş isterse hızlı ve sert kökleye kökleye, sokan taraf her zaman en fazla zevki alır diye düşünüyorum, ayrıca erkeklerin canının acıması gibi bir durumları yok ama kadınlar her ilişkide illaki acı sancı yaşıyor erkeğin yapış stiline göre, penisin boyutları kalın olması kadın için daha zorlayıcı, ayrıca erkek her zaman kadını altına alıyor gücünü gösteriyor hükmediyor kadın ister istemez erkeğinin günüce teslim oluyor, ilişkide kadının hali pozisyonu çok tuhaf erkeğin altında yatıyorsun erkek bacaklarını tutup açıyor tutuyor ya da omuzuna alıyor, hayvan gibi yatırıyor seni dogy pozisyonunda şaplak ata ata vura vura beceriyor... bütün bunları ve daha fazlasını o an erkek canı nasıl isterse öyle yapıyor ve sen de kadın olarak teslim oluyorsun... ben de erkek kadının aldığı zevkin en az 10 katını alıyordur, sevişirken erkek kadının bütün vücudunu mıncıklayarak okşuyor istediği gibi, memelerini sıkıyor okşarken patlatasya, git gel yaparken keyfine göre bi köklüyor dibine kadar 10 dakika öylece içinde bekletiyor sabit... erkek zevk almasın da ben mi alayım bu durumda...
Zevkin doruklarini yasamak isteyen erkek once kadinini doyurmalidir, kadin doyuyorsa erkegi parmaginda oynatir
Anlatırken adeta yaşadın benim gibi sadist birinin ateşini yükselttin 🥵
Kadınlarda bizden çok daha fazla sinir ucu var o yüzden kadınlar daha çok zevk alır
Cevap
19Cevap
Kadınlar birazdaha fazla cunki onlar ust uste 5-6 orgazm yaşama şansları var
Kulağının içini kaşıdığında parmağın mı zevk alır (rahatlar), kulağın mı?
İki tarafın da çok zevk almadığı seks seks değildir.
erkekler bence. ilişkiye girdiği halde zevk almayan çok kadın görüyorum
Onu bende çok merak ediyorum
Kadınlar tabiki
Yapanlar ahahah
Hayalini kuranlar
Yerine göre değişebilir
Kadınların zevk sinir uçları daha fazla
Kadınlar tabii onlar ayrı bir haz ve zevk alıyolar
tutku ve haz olduktan sonra ikisi de alır.
Bilmem iki tarafta alır doğru yapılırsa
Araştırmalara göre kadinlar
Heralde kadınlar
Her ikiside...
2 Side alır ama erkek iyiyse kadın daha çok alır
Kadınlar
Bakiresin sanırım yaş laç
Kadınlar galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?