valla şu kadarını söyliyeyim.. kimse kendinden değerli olmamalı.. fazla sevmek kendinden ödün vermek demektir.. ki anlamsız.. olmuyorsa olmuyordur.. olmaması doğrudur belkide.. kimbilir..
Siz kadınlar iyi skn parası çok olanı tercih edersiniz genelde 😆
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Parasımı? onun için elimden gelen herşeyi yaptım çok sevdim çok emek verdim çok çabaladım asla çekinmedim ne parasına baktım ne tipine heleki zaten aldığımız herşeyin iki katını ben ödedim onu bikere üzmemişimdir ama o beni çok üzdü? Karşılığı bu olmamalıydı.
Ben kimseyi yargılamam çoğu öyle değer bilseydi gidermiydi? Ben haklıykende haksızkende özür diledim birtanem üzülüp kırılmasın diye ama o beni sabahlara kadar ağlattı kendisi mısıl mışıl uyudu be. Hep gönlünü almaya çalıştım ama o bi kere denemedi biz ayrıldığımızda pişman olduğunu söyleyip barışmak istedi o yazdı diye ben sabaha kadar heyacandan uyuyamadım ya ama şimdi o başkasının kollarında?
Biz sürekli ayrılıp barışan bi çifttik ama busefer öyle olmadı hayatına birini aldı ben hala geri dönmesini bekliyorum çok emek verdim çok uğraştım çok sevdim isteği herşeyi yaptım yaptığı herşeyini görmezden geldim sesimi çıkarmadım asla o üzülmesin kırılmasın diye karşılığı bu olmamalıydı en uzun ilişki benim belki aklına gelirim özler beni..
Yani onun için elimden gelen herşeyi yaptım asla çekinmedim ne parasına baktım ne tipine heleki zaten aldığımız herşeyin iki katını ben ödedim onu bikere üzmemişimdir ama o beni çok üzdü
Biz hep ayrılıp barışan bi çifttik ama yine yolun sonunda birbirimizi bulurduk bu sefer öyle olmadı o başkasına gitti bende onun geri dönmesini bekliyorum
Ben kaybetmemek için elimden gelen herşeyi yaptım ben hiç ayrılmadım ki ondan ayrılsam da yorulduğumdan gittim hep neredeyse o gitti yine ben döndüm ona
onun için elimden gelen herşeyi yaptım çok sevdim çok emek verdim çok çabaladım asla çekinmedim ne parasına baktım ne tipine heleki zaten aldığımız herşeyin iki katını ben ödedim onu bikere üzmemişimdir ama o beni çok üzdü? Karşılığı bu olmamalıydı Ben haklıykende haksızkende özür diledim birtanem üzülüp kırılmasın diye ama o beni sabahlara kadar ağlattı kendisi mısıl mışıl uyudu be. Hep gönlünü almaya çalıştım ama o bi kere denemedi biz ayrıldığımızda pişman olduğunu söyleyip barışmak istedi o yazdı diye ben sabaha kadar heyacandan uyuyamadım ya ama şimdi o başkasının kollarında?
Biz hep ayrılıp barışan bi çifttik ama yine yolun sonunda birbirimizi bulurduk bu sefer öyle olmadı o başkasına gitti bende onun geri dönmesini bekliyorum
Yani ben bu ilişki için çok çabaladım çok emek verdim çok uğraştım çok yıprandım kendimden bile daha çok sevdim onu o üzülmesin kırılmasın diye ben sesimi çıkarmadım hiç dediği yaptığı herşeye sustum onu kaybetmemek için herşeyi gözardı ettim ben annemle bile tanıştırdım ilkkez birisini onun aileside beni biliyordu bizim birlikte hayallerimiz vardı bi gelecek düşünüyorduk nasıl silebilirim ki ama o sildi ben hala orada kaldım en uzun ilişkiside benim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Diğerinin bıraktığı iz ve yenisinin yarattığı etki ile ilgili.. ama her ne olursa olsun, yaraya antibiyotik olmasa da, ağrı kesici olacağı kesin...
unutabilir evet.. eğer iyi geçerse diğerliyle görüşme ya da birliktelik çok daha rahat unutursun.. önyargıyla yaklaşmadan tabi
Çivi çiviyi söker diyorsun yani
kesinlikle.. dediğim gibi ama.. önyargılı yaklaşmadan.. tanımak gerek
Ama ben onu çok istedim çok sevdim
valla şu kadarını söyliyeyim.. kimse kendinden değerli olmamalı.. fazla sevmek kendinden ödün vermek demektir.. ki anlamsız.. olmuyorsa olmuyordur.. olmaması doğrudur belkide.. kimbilir..
Diğerini unutmadan biriyle birlikte olmasın hir zahmet aq
Ben olmadım ama o başkasıyla birlikte bende hala geri dönmesini bekliyorum
Öyle yapmış birisine iyi ki gitmiş demen lazım
Yaptığı şeye bağlı yani isteyerek mi yaptı yapmak için mi
Neyi
Başkasıyla birlikte olunca
Siz kadınlar iyi skn parası çok olanı tercih edersiniz genelde 😆
Parasımı? onun için elimden gelen herşeyi yaptım çok sevdim çok emek verdim çok çabaladım asla çekinmedim ne parasına baktım ne tipine heleki zaten aldığımız herşeyin iki katını ben ödedim onu bikere üzmemişimdir ama o beni çok üzdü? Karşılığı bu olmamalıydı.
Senin gibi bi sevgili neden bizde yokki isyanmı edelim
Olsa noluyor erkekler değer anlamıyor
Nerden bilion acaba herkes aynımı hemen ön yargı
Ben kimseyi yargılamam çoğu öyle değer bilseydi gidermiydi? Ben haklıykende haksızkende özür diledim birtanem üzülüp kırılmasın diye ama o beni sabahlara kadar ağlattı kendisi mısıl mışıl uyudu be. Hep gönlünü almaya çalıştım ama o bi kere denemedi biz ayrıldığımızda pişman olduğunu söyleyip barışmak istedi o yazdı diye ben sabaha kadar heyacandan uyuyamadım ya ama şimdi o başkasının kollarında?
Gidip yawsaklari sevdiniz
Onun yanındayken bulduğum huzuru hissettiğim güveni bilmiyorsunuz ki birlikteyken çok güzeldik çok özlüyorum ne kadar ağzıma sıçsada
Al isde ne yapsa haklı
Ne alaka
Tm yaw bsver acını yaşa
Bi zaman sonra unutur çabuk unutursa aşk degil o
Yani çivi çiviyi söker diyorsun
Yep
Unutur kimse unutulmaz değil
Olabilir önceki etkili değilse
Biz sürekli ayrılıp barışan bi çifttik ama busefer öyle olmadı hayatına birini aldı ben hala geri dönmesini bekliyorum çok emek verdim çok uğraştım çok sevdim isteği herşeyi yaptım yaptığı herşeyini görmezden geldim sesimi çıkarmadım asla o üzülmesin kırılmasın diye karşılığı bu olmamalıydı en uzun ilişki benim belki aklına gelirim özler beni..
her şey derken en uçları bile yaptıysan unutmaz zaten
Yani onun için elimden gelen herşeyi yaptım asla çekinmedim ne parasına baktım ne tipine heleki zaten aldığımız herşeyin iki katını ben ödedim onu bikere üzmemişimdir ama o beni çok üzdü
Demek ki sana layık değil
Ama ben çok istedim onu nekadar üzülsemde
Yanında ki ile yaşar, aklında ki ile ölürsün.
Doğru
Hayır anılar farklidir
O şimdi başka biriyle aklına gelirmiyim hiç
Gelirsin yaşattığın özel anlarda
Ama özlerse yanındakine ihanet etmiş olmaz mı
Düşüncesel ihanet ihanet değildir
Nasıl değildir sen biriyle birliktesin ama eski sevgilini özlüyorsun bu doğru birşeymi?
Unutur
Aynen
unutmaz ama anılarda kalır.
Geri döner mi peki
bitiş tarzı önemli.
O gitti
Sebep?
Dönmez
Neden
Ayrılıp barınmaktan yorulmuştur
Benim sevgim ona ağır geldi
Bilemem orasına sevgin ağır gelse kaybetmemek için uğraşırdın. Sürekli ayrıl barış ile ilişkiye zarar vermezdin
Ben kaybetmemek için elimden gelen herşeyi yaptım ben hiç ayrılmadım ki ondan ayrılsam da yorulduğumdan gittim hep neredeyse o gitti yine ben döndüm ona
geçmiş olsun.
Dene gör
Bendemi aynısını yapayım
O mu yattı başkasıyla?
Başkasıyla yatmadı ama başkasıyla sevgili oldu
Senle yattı mı?
Unutabilir
Çivi çiviyi söker yani
İyi sevişiyorsa aklının ucundan geçmez 😁
her şey cinsellik değil olmamalı
Senin asıl sorun ne bana yazsana
Beni özler mi anlamında dedim
Sen eskisin anlaşıldı
Konuşmak istermisin
Tamam olur
Yaz
Unutabilir
Aynen evet
Ama ben çok sevdim
Olsun
onun için elimden gelen herşeyi yaptım çok sevdim çok emek verdim çok çabaladım asla çekinmedim ne parasına baktım ne tipine heleki zaten aldığımız herşeyin iki katını ben ödedim onu bikere üzmemişimdir ama o beni çok üzdü? Karşılığı bu olmamalıydı Ben haklıykende haksızkende özür diledim birtanem üzülüp kırılmasın diye ama o beni sabahlara kadar ağlattı kendisi mısıl mışıl uyudu be. Hep gönlünü almaya çalıştım ama o bi kere denemedi biz ayrıldığımızda pişman olduğunu söyleyip barışmak istedi o yazdı diye ben sabaha kadar heyacandan uyuyamadım ya ama şimdi o başkasının kollarında?
Unutur denedim oldu
Söker söker merak etme daha yaşın genç
Öyle olmuyor ama
Neden dolayı ayrildiniz
Unutur
Yani
Unutur
Tabiki. Hele sen falan birini unutmayacak kadar basit bir kız değilsin 🍫🌹
Ya ama bazen öyle olmuyor işte
Olmalı
Yani ben bu ilişki için çok çabaladım çok emek verdim çok uğraştım çok yıprandım kendimden bile daha çok sevdim onu o üzülmesin kırılmasın diye ben sesimi çıkarmadım hiç dediği yaptığı herşeye sustum onu kaybetmemek için herşeyi gözardı ettim ben annemle bile tanıştırdım ilkkez birisini onun aileside beni biliyordu bizim birlikte hayallerimiz vardı bi gelecek düşünüyorduk nasıl silebilirim ki ama o sildi ben hala orada kaldım en uzun ilişkiside benim
Unutabilir
unutur genelde
Hayır
O şimdi başka biriyle aklına gelirmiyim hiç
Gelirsin
Erkekler unutur ya
Kimse kimseyi unutmaz sadece yokluğuna alışır
Geri döner mi peki
Bakmak lazım
Yıldıznameden bilgilerini atarsan bakarım
Ne bilgisi