Cinsel Yaşam Sırf birini unutmak için başkasıyla ilişkiye girilir mi? aslıcıkkkkkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sırf birini unutmak için başkasıyla ilişkiye girilirmi? Sırf birini unutmak için başkasıyla ilişkiye girilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu sadece kendini kandırmak oluyor. aman sktr et bak keyfine 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Kanmak istiyorum belki Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Gir kan alla alla Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Öncelikle sorun güzel Ama unutmak işi başka Bi iş Birde ilişkiye girdin kişi gerçekten unutturabilme kabiliyeti varsa offf uyar 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Girilir neden girilmesin ama unutmak için olmaz normal olur 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşin içine cinsellik girince ister istemez duygusal bir bağ oluşuyor ama yine unutulmuyor kolay 0 0 Yorumla
Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Girsen de unutmak istediğin kişi unutulmuyor. O yüzden insanın kendini kandırmasına gerek yok 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gercekten beğendiğin arzuladığın birisi olursa neden olmasin 0 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Girsem de unutamam ki. 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet girilir girdim de 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. kendine soylenen bir masal olur :) 0 0 Yorumla
Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Girilir 1 5 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Hiç girdiniz mi Egitimcııı +1 yıl Çok aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Oha ya Egitimcııı +1 yıl Sana oha aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Kötü anlamda demedim
duhank7 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Girilmez ya yazık yeni kişiye 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl O durumu biliyorsa Yorumla duhank7 +1 yıl Biliyosa kabul etmişse sorun olmaz tabi Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Hiç girdiniz mi Yorumla Luna44 +1 yıl İşe yaramıyor ama artık ona ait olmadigimizin farkına varmış oluyoruz birazcık da kendimizi kandırmış oluyoruz Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayır girilmez. 0 1 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Neden girilmez Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Girdik zamaninda 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Sonuç ne oldı Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ondan ayrılınca yine diğeri aklıma geldi 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bu sadece kendini kandırmak oluyor. aman sktr et bak keyfine
Kanmak istiyorum belki
Gir kan alla alla
Öncelikle sorun güzel
Ama unutmak işi başka Bi iş
Birde ilişkiye girdin kişi gerçekten unutturabilme kabiliyeti varsa offf uyar
Girilir neden girilmesin ama unutmak için olmaz normal olur
İşin içine cinsellik girince ister istemez duygusal bir bağ oluşuyor ama yine unutulmuyor kolay
Girsen de unutmak istediğin kişi unutulmuyor. O yüzden insanın kendini kandırmasına gerek yok
Gercekten beğendiğin arzuladığın birisi olursa neden olmasin
Girsem de unutamam ki.
Evet girilir girdim de
girilmez önce unut sors gir
kendine soylenen bir masal olur :)
Girilir
Hiç girdiniz mi
Çok
Oha ya
Sana oha
Kötü anlamda demedim
Girilmez ya yazık yeni kişiye
O durumu biliyorsa
Biliyosa kabul etmişse sorun olmaz tabi
Evet
Hiç girdiniz mi
İşe yaramıyor ama artık ona ait olmadigimizin farkına varmış oluyoruz birazcık da kendimizi kandırmış oluyoruz
hayır girilmez.
Neden girilmez
* olur o
Girdik zamaninda
Sonuç ne oldı
Ondan ayrılınca yine diğeri aklıma geldi 😂
Olabilir
Girilmez
Saçmalık
Hayır