Birine aşık oldunuz platonik. Aşk acısı çekiyorsunuz. Ama yakışıklısınız ve çevrenizde kaşar diye nitelenen (bakire olmayan, her sevgilisiyle ilişki yaşayabilen, fakbadi olayları olan) bir kızla ilişkiyi yaşar mısınız? Gelecek düşünmediğiniz halde sevgililik adı altında onunla beraber olur musunuz unutmak için? (Bu kızı kullanmaya mı girer yoksa zaten vurduruyor bende vurayım sorun olmaz onun için -mı dersiniz?)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ben veren herkese ilişki yaşarım evli dosttan bekar da olsam sevgilim de olsa bütün kadınları kırmam Ben çünkü çok merhametliyim
Böyle bi düşünme tarzına sahip olanlar midemi bulandırıyor
Niye ki
Kendimden yola çıkıyorum bakire olmayan kızla sürtünmem bile. Buradaki gibi sevdiğim bahsedilen gibi sevdiğim oldu. Bakire olmayan kızlar denk geldi istemedim. Aklımdaki kişi belli.
Unutmak icin yapılan saçma bi durum bu. Bence seksi bulduğu icin birlikte oluyor o kisi.
Iki tarafta istediğini belli ettiyse yaşanabilir Tabii ki
Herkes vuruyor bende vurayım kafam dağılır biraz mantığıyla birlikte olurum
Burada sanki birini anlatmışsın gibi. :D
Arkadaşım. İkna etmeye çalışıyorum da ayrıl diye. Unuttırıcam diyor ısrarla
Bazı insanlara söz hayır etmez illa yaşaması lazım ki ikna olsun, demek ki arkadaşın öyle biri.
Fizik iyiyse herkes yapar
Ahlaken sordum etik mi sizce? Yani bi kızın cinsellik geçmişi var diye onunla bu tür bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz o da onaylarsa yaşarsınız da. Ama birini unutmak için beraber olmak kullanmak değil mi?
Karşı taraf istiyorsa bunda ne var ki
Sevgili olmak istiyorum diye yaklaşıp aslında derdinin başka birini unutmak olduğu sonradan öğrenilmesinden bahsediyorum. İlişki başında ben aslında aşk acısı çekiyorum demiyor, gel senle fakbadi takılalım da demiyor, sevgili olalım diyor (cinselliğin olacağını da bilerek)
Buna ben karşıyım ama kızında anlaması gerek önüne gelene veriyorsa o da sevgili olmak niyetinde olmadigini anlamali
Arkadaşım 4. Ayında anladı durumu. 1 yıl oldu ilişkileri. Diyorum bırak ayrıl şu adamdan seni sevdiği yok kullanıyor seni diyorum. Yok diyor acı çekiyor unutturcam bana bağlanıyor iyice ben ona iyi geliyorum diyor. Sonunda üzülecek ona yanıyorum
Kac yasinda ki anlamiyor arkadaşın
25
Bu yaşa kadar akıllanmadıysa biraz zor akıllanır maalesef arkadaşına üzüldüm
Babası yok. Babasıyla problemleri olan kızların genelde rahatsızlığı oluyor nemfomani yani. Yakışıklı çocuk da olunca irade gösteremiyor. Ama 1 yıldır sevgililer çocuğun gelecek düşündüğü yok. Diyorum ayrıl, seviyorum diyor. Seviyorsan istediğini verme o zaman tek derdi cinsellik diyorum kıyamam diyor
Bu nasıl bir zihniyet midem kalktı
Arkadaşımı ikna etmeye çalışıyorum ayrıl diye de. Bir yıldır unutturmak için sevgili olunur mu başka birine aşık biriyle? Kendini kullandırıyor
Çok yazık
zaten FB taılıcam sorun etmem
Valla her türlü seks iyidir
Sizaten vermiş, ha bir az ha bir fazla
Kaşarla sadece seks...
Evet , deriz.
Kaç kişiye vurdurdun
Aşık olmam ama bu tarz ilişki olabilir
Yaşamam
İşim olmaz
Hayir
Yaşarım