Seks hayatim hic olmadi benim ama sevimek
çiflesmek merak ediyorum nasil
Bide utanganc biriyim hic sevgilim bi erkekle
yakinlasmam olmadi
çiflesmek merak ediyorum nasil
Bide utanganc biriyim hic sevgilim bi erkekle
yakinlasmam olmadi
Utanma duygusunu neden ye meye çalışıyorsun ki? Bu insanı insan yapan en güzel duygulardan bir tanesi. Utanabilirsin.
O da benzer durumdaysa biraz zaman alır ama eğer empati sahibi ve bilgiliyse senin bu durumunu yavaş yavaş değiştirir zaten. Çünkü cinselliğe kapalı değilsin, sadece uzak kalmışsın.
Yani merak etme, sen doğru insanı bulabilirsen bir sorun olmaz.
Ne güzel temizsin o senin kocan olacak ondan utanma bunun keyfini çıkar evliliğin zevki bu önce onu hayal mastürbasyon yaparken evlenince bol bol prova yap sürekli öpüş sürekli salya tazele
Cevap
18Cevap
Evlenince kocana karşı utan kaç olmamalısın ona cilve yapmalısın hatta onu sen okşayacaksın penisine dokunacaksın çünkü o senin helalin
Umarim yapabilirim ilk zamanlar benim icin zor olabilir cekinirim felan zamanla alışırsm olur insallah
Eşler arasında utangaçlık olmaz ne demiş peygamber efendimiz Kur'an'da da buyurduğu üzere allah'ımız kadın erkeğin Ekim tarlasıdır kadın ve erkek birbirine aittir
Ya tamam güzel diyorsunda ben cekinirim biliyorum kendimi ve hemen alışamiyorum birine
Sevgilim hic olmadi bu konularda cok acemiyim
O zaman eşin sana anlayış göstermesi lazım ama sana şunun tavsiye edebilirim erkekler ateşli kadını sever öyle kaskat o kazulet gibi koku mal kuşu gibi durma onu ne kadar istediğini arzuladığını göster
yani ona göstertmeliyim istekli olduğumu öyle mi? Onu istediğimi onu arzularimi belli edecem öyle mi?
Neler yapmaliyim peki?
Tabii ki mesela işteyken ona fotoğraf yolla
Sonra içine girdiği zaman oh çok güçlüsün aşkım de onun pohpohlatacak şeyler söyle mesela çok iyisin çok güzel yanıyorum bu tarzda
Anladim onun erkeklik gururunu kabartmaliyim
Bir de içine girerken klitorisini okşamayı unutma mutlaka oral seks yapmalı sana vajinanın sulanmalı
Içime girerken Neden klitoristimi okşayım onu anlamadim?
Bir kadının iki tane zevk noktası vardır biri g noktası diğeri kilitoris
Ayrıca evlenmeden önce cinsellik hormonlarına baktırmayı unutma eğer hormonal bir sıkıntı yaşıyorsan bu seni cinsel bakımdan isteksiz yapabilir
Isteğim var libidom yükseliyor
Deneyimli bir erkek seni mutlu edebilir cinsellikte kendini kasmamaya çalış ilk içine girdiği zaman acıtır ve kan oluşur eğer hiç ilişkin olmadıysa tabii eğer kızlık zarın normal ise değişik kızlık zarı mevcuttur halka şeklinde içe dönük buzağılar genellikle hep bozulmaz ancak doğumlu bozulur
Anladim sen sexologue felan misin cok bilgiye sahip gibisin
deneyimli bi erkek beni mutlu edebilir gibi cinselikde evet
Ben sağlıkçı bir aileden geliyorum o yüzden
Evet eğer oral seksi bilen bir erkekse evet
Anladim sağol
Merhaba, sevişmek aşırı keyifli tabiki, evlendiğinde ilk birkaç gün utanma vs yasayabilirsin ama zamanla asarsin, tabi nişanlılık döneminde vs birşeyler yasamamis olursan
sanmiyorum nisanlilik döneminde bisey yasamam
Ya ciplak görmesin sevmiyorum utanirim
Öyle düşünme tam tersi nasıl güzel olcağnı düşün yoksa evlendiğinde sorun olur çünkü düşümdüğün gibi değil asla 👍🙂
Tesekürler
Sevdiğin arzuladığın bir adamla yaşıyorsan eğer çok güzel bir şey sevişirken tam bir beden oluyorsun
Cok merak ediyorum herkes cok güzel diyip duruyor bir beden nasil oluyor ki
Yaşadığın insan da çok önemli tabi yani bir beden olmak şöyle o an aynı şeyi hissediyorsunuz ve istiyorsunuz vücudunuz nefes alışverişiniz bile bir oluyor senkronize oluyor
Anladim peki sevmedim bi adamla yaparsam ayni seyleride yaşarmiyim ki
İşin içinde duygu olmadığında sadece cinsel tatmin olur mekanik yani yaptım bitti gibi sevdiğin insanla yapınca her şeyi doruklarda yaşarsın
Bunu, başta cinsel içerikli sohbet ve sonra sonra birbirimize nude atarak yapabilirsin. Ben bu konuda herşeyi bilirim
Ustalaşmısın bu konularda erkekler daha tecrubeli gibi
Olgun mu seviyorsun citirmi
Hsyal edemeyecegin ksdar güzel ama idun birine denk gelmezsen eger
Odun birisile yaparsam ne olur
Merak etme evlenince hepsi normale döner, utangaçlığın gider.
insallah öyle olur
Kendinle barışık ol yeter. Önce sen kendini beğenmelisin aynaya bakınca. Eşin seni zaten beğenir. O zaman da utanmaya kendin gerek duymayacaksın.
Cok kilolu degilim bi 5 kilo versem iyi olur gibi
Belki ona bile gerek yoktur. Beğeni olayında bir kilo standardı yok. Belki de böyle daha güzelsin. Bunu sen göremezsin, sana bakan görür. Kendini standartlara sıkıştırma, sadece kendinle hep barışık ol
merhaba bu durum normal suana kadar yasamamis olmanherkes senin gibi olamaya bilir sadece kafanda bu tur dusunceleri sevgilinle paylasmak enguzeli eger partnerinde anlayosli biriyse cok guzel sinirsiz bir seks hayatiniz olacaktir diye dusunuyorum...
Anlatalım sana istersen tek tek tecruben olsun az çok
Bence cok guzel gercekten sevince oyle hissetmiyorsun bir de o an gozun baska şeyler görüyor 🙈
Evlenince düşün bence bunları. :D
Ya ben simdiden stres ediyorum utaniyorum nasil yapcam beni kimse ciplak görmedi felan cok zor benim icin bunlar
Stres yapılacak bir şey yok. İlk zamanlar belki zor olur ama gayet normal ve herkes yapıyor öyle düşün. yanlış bir şey yok yani.
Evet doğru diyorsun yanlis bisey yok evlenince yapabilirim
🙏🏼
önceden sevismelisin
evlendim zaman artik
şimdi seviş
Evlenince çiftleşirsin 😅
Evlenince evet
Evlenmeden olmaz mı
Olmaz
Ucundan mı olma Z😅
Hayir olmaz ucundan ne olacak sanki ya
Hayir
Peki kızma
Evlenince alışırsın utangaçlığın geçer
Bu konuda merakın var ve istiyor musun?
Önden deneme yap istersen alışırsın
Zamani gelince halloluverir her şey takma kafana
Evlenince yenersin
Evlendinde utanganclin gittimi
Tecrübe.
Ya utanılacak ne var
Demesi kolay ama utananiliyor insan ve cok zor
Demesi kolay yapması da kolay utanılacak bişey yok herkesin yaptığı bişey şuanda
Olur daha yasin genc
Utancin 2 gece sürer
Karşındakine bağlı biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?