Gizli Üye(30-35)1 yılher şey cinsellik diyen olmuş ama şöyle söylüyim ufak bi tartışma olduğunda hatalı taraf direk cinselliğe çekip örnek veriyorum oral yapmaya başlasa öpüp koklamaya başlasa kavga vs kalmaz silinir. Yani demek istediğim cinsellik sağlamsa evlilik de mutluluk da olur her şey yolunda olur
02 Yorumla
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılCinsellik olmadığı zaman o evlilik olmaz taraflardan birisi doymazsa o ilgiyi görmezse bu sefer başka kişilerde arar eşinden hiç bişeyi eksik edilmemesi lazım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılTek başına yeterli değil, cinsellik. Maddiyatda lazım. Güven de. Bu üçü oldukdan sonra ilişki bir şekilde gider. Her ne kadar ufak tefek diğer sorunlar olsa da, Bu üçü kurtarır. Tabiki eşine, şiddet, şiddetli geçimsizlik, kastedmiyorum. Her evlilikde ufak tefek sorunlar olur, çok büyük sıkıntılar olmadıkça. Cinsellik ilişkiyi yürüyür.
00 Yorumla
1 yılKadın mutluluğu farklı katmanları olan bir hadise. En önemli katman cinsel mutluluk ama evlilik sadece bundan ibaret değil. Doğum gününü bile hatırlamayan biriyle sırf yatakta iyi diye ömür geçirebilir misin mesela
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvliliği cinselliği kalıplasmis gibi düşünmeyin, yani cjmartesiden cumartesiye mutfak alış verişi yapiyoruz gibi, bence spontan gelismeli cinsellikle hayatta
00 Yorumla Yüzde 30 u tamam o halde gerisi aranızdaki çekim ve hayatta yaptığınız yolculukta yan yana yer alabilmenize beraber aavaşabilmenize bağlı eğer başarırsanız düzgün gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece cinselliğin iyi olur ama diğer mevzular için ayrıca üzülürsün. Evlilik de cinsellik demek değildir.
00 YorumlaYatak odasi tabiki önemlidir evlilikte, orada mutlu olan, tatmin olan çiftler birçok şeyi idare eder, ama herşeyi değil
00 Yorumla
1 yılCinsellik iyiyse ki herkesin iyi anlayışı farklı gerisi tefarruat
00 Yorumla
1 yılparasız olmaz, öküz bir koca ya da kadınla da olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılTek parametre bu degil, lakin onemli bir sey
00 Yorumla
1 yılHer şey cinsellik değil bir çıkın şu kafadan artık yeter
11 Yorumla
Soran1 yılDiyene bak koymuş ikizleri ön plana ne aranıyorsun kızım sen? Senin istedigin büyük kalın yok bende hadi başka kapıya
Gizli Üye(18-24)1 yılbenim cinsel ilişkim oldu ama ilişki çöptü sanki biz artık sevgili değilde birbirimizin ihtiyaçlarını karşılan 2 bireydik
06 Yorumla
Soran1 yılKendini kullandırtma sende kızım aklını kullan. Ben eşimle yaparım anca
Cevap sahibi1 yılzaten ayrıldım ondan
Soran1 yılBekaretini eşime saklasaydın keşke yazık
Cevap sahibi1 yılevleneceğim adamın yapmadığı ne malum
Soran1 yılKadın yaparsa herkes başına üşüşür adın. Çıkar bunu mu istedin yani? Sen temiz kalırsan eşinde temiz olucak zaten
Cevap sahibi1 yılyıl 2024 farkındaysan teknoloji de baya gelişti birde zar hakkında da araştırma yapmanı öneriyorum he kocama gelirsek te kocam temiz olduğunu nerden bilicem belki bana yalan söylüyor olucak
Hersey donüp dolasio ekonomiye baglaniyo valla
02 Yorumla
Soran1 yılOda var tabi parasız erkeği be ne yapayım
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Kesinlikle cinselliğin iyi olması lazım
00 Yorumla
1 yılTek cinsellikle yürümez
00 Yorumla
1 yılgider neden gitmesin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılEn onemli olan sey o zaten
00 Yorumla
1 yılHer şey cinsellik değildir inanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani hersey cinsellik değil uyum önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi bir cinsellijten kastın ne mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen gider.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılHayır tabiki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılGider
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet
00 YorumlaGider
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler