Daha evleneli 3 ay oldu. Normal yollarla ilişkiye çok az girmişizdir. Sürekli anal istiyor ve direnmeme rağmen giriyor. aşırı mutsuzum anlatıyorum tamam diyor sonra yine kendini tutamıyor ne yapmalıyım dalga geçmeyin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anal çok sıkıntı yasak bir durum.
Anal daha zevkli olduğu söyleniyor. bu yüzden önden yapmak istemiyor da olabilir.
yasak olma sebebi bu olsa gerek.
Peygamber efendimizin bir sözü var "eğer eşleriniz arkadan girmeyi düşünürse bile direk o evden kaçın demiş"
Allah yardımcın olsun, mahkeme felan muhtemel kazanırsın.
çünkü senin rızalığın yok zorla oluyor.
yeni evliyiz felan da deme hiç, zaman ilerledikce durum dahada kötü olabilir.
afedersin çok özür dilerim de çok şey ister kdurur duramaz yani arkaya girer arkadan çıkarır direk agzına felan sokar iyyyyy. çocuk olursa daha çok sıkıntı zaten kurtulma ihtimalin %30 düşüyor direk.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSenin zevkini düşüncelerini hiç önemsemiyor sadece kendi zevkini ön planda tutuyor senin haz alıp almaman umrunda değil. Bu konuyu başa baş konuşup çözüm alamıyorsan bir doktora götür çünkü bu durum saplantı olmuş olabilir.
00 Yorumla
Bekarken bunu mu yapıyordunuz bir alışkanlığa dönüşmüş olabilir ya da hamilelik riskine karşı istiyor olabilir. Sen nekadar az tepki verirsen okadar çabuk sıkılacaktır
04 Yorumla
Soran1 yılHayır evlilikten önce sadece elleşme modundaydık şimdi ise yatağa girmek istemiyorum
- 1 yıl
Eğer sağlık problemi yaşıyorsan bunu direkt söylemelisin , ama konu sadece cinsellikten zevk alamamak ise onu bundan vazgeçirmeye çalışmak daha büyük bir isteğe neden olacak. O yüzden bu dediğini yapmasına bişe deme ama saman gibi davran ki zamanla bundan zevk almadığına inansın ve vazgeçmeye başlasın.
Soran1 yılsağlık problemleri tabi yaşıyorum yapmıcam diyor tutamıyor. Saman gibi durmakta mümkün olmuyor ki çok zorladım kendimi ama can yanarken olmuyor
- 1 yıl
Zaten can yanması tahriş ve yara alameti. Yoksa alışkın bir vücut artık bu ilişkide acı bilmez. Acı ilk beş on kez yapmada olabilir sonrası alışır. Hala acı duyabiliyorsan bu o bölgenin zarar gördüğü anlmaına gelir. İlişki bittikten sonra bidaha ilişkiye girene kadar şikayetlen ağrılarından doktora gitmek istediğini söyle ağlayabiliyorsan ağla. Ve bir süre normal dahi olsa ilişkiye ara ver ki durumun ciddiyetini anlasın. Bu ağlama sızlanmayı günlerce sürdürebilirsin
kendi sağlığın için yapmamalısın, her şey tek kişinin istediği için gerçekleşecek diye bir şey yok, sapkınca ve sağlık açısındanda sıkıntılı bir durum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılCanim ben anali liseden beri yapiyorim. Bence zevkli, bir cok kadin on yargili oldugu icin zevk almiyor. Yeterince on sevimeyi ve kayganlastirici kullanirsan gercek zevk alacaksin. Kafana takacagin birsey deyil. Tum evliliklerde olan birsey.
92 Yorumla- 1 yıl
Tamam da hep de olmaz ki
Soran1 yılBacım 10 kere yatağa girdiğimizde 2 3 tanesi bile anal olsa razı gelicem ama bizim 1 2 tanesi normal hatta onlarında bazıları yarıda anala dönüşüyor
Gizli Üye(30-35)1 yılBende 5 senelik evliyim evlilikten öncede ilişkiye girmiyorduk ama yakınlaşmamız vardı hep anal istiyordu ama yapmadım son 2 aydır hep anal istiyor brnde zorlada olsa yapıyprum ama bence hep anal sıkıntı sizde
84 Yorumla
Soran1 yılYa ablacım arada bir olsa gönül kırmazsın yaparsın ama işte yeni evliyim zaten gergin olduğum bir konuydu napıcam bilmiyorum anlamıyor derdimi
Cevap sahibi1 yılPeki evlikten önce böylr talebi varmıydı
Soran1 yılHayır yoktu hiç şüphelenmedim de.
Cevap sahibi1 yılAnladım normal istemiyor hrp ters istitorsa bence sıkıntı ya
1 yılEvlilikte anal ilişki olmaz haram bunun günah olduğunu bilmiyormu sürekli yapması sağlık açısından iyi olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılDine inanmıyor ki :(
- 1 yıl
Nasıl dine inanmıyor? Hem bu şekilde sen zevk alamazsın kendisi alır bu bencilce bir davranış
Seni düşünmüyor demektir o bir kadın analdan zevk almaz...
31 Yorumla- 1 yıl
Yok eşimde baştan karşıydı şimdi zevk alıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yıl2 gün sonra tuvaletimi tutamıycam senin yüzünden yapma artık de.
12 Yorumla
Soran1 yılYalan onlar diyor çıldırıyorum
- 1 yıl
Yatağa s*çınca görürsün yalanı de :D
1 yılHak deliği varken poğ deliğine sokmak akıl kârı değil. Bence bir psikologa görünmende fayda var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılOnunla analdan giremeyeceği pozisyonlarda seks yapın sonra girmek istediğinde t*cavüze uğruyor gibiyim yapmanı istemiyorum de
00 Yorumla Ya bırak şu sa* lağı önden adam gibi pompalayan birini bul. Önden girdiğinde iyi pompalıyor mu bari?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılDerhal boşanın. Bu resmen tecavüz, aşağılama, zulümdür. Tek celse de boşanırsınız ve yüklü tazminat alırsınız, ceza da alır...
00 Yorumla
1 yılİkisinide yapmalı aynı ilşki içinde kadının üst üste orgazmını kullanmalı ve oral anal vajinal arasında gezmeyi bilmeliki kadında bundan keyif alsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılOnasil biris yaa, sana saygısı yok mu hiç, ayrıca baya sapıklık belirtisi bu bence
05 Yorumla
Soran1 yılNasıl sapıklık yani açar mısınız
- 1 yıl
Baya sapıklık tabi bu benim düşüncem, evlisin, normal ilişki yaşamak varken arkadan yapmak. Şu da olabilir cinsellik geçmişinde çok fazla anal denemiştir ve daha çok hoşuna gitmiştir, ve bana göre bu da sapıklık
Soran1 yılBende eskilerden gelen bir şey diye düşünüyorum ama işte ne yapıcam
- 1 yıl
Karşı çık, sağlığını bozacak değilse,
- 1 yıl
O kadar ısrar ediyorsan ben de sana yapayım ne hissettigimi gör de 🤣🤣
Gizli Üye(18-24)1 yılHamile kalmaadan mi korkuyor acaba? Ama sonuçta karısının yahu o nasıl Bi zevkmis öyle. Uzun sürede tuvalet problemi yaşayabilirsin
20 Yorumla
1 yılYakında ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlarsın. Kocanla konuş bunu bence, bu böyle gitmemeli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. böyle saçmalık olur mu? tecavüz ediyorsa şikayet etmelisin
00 Yorumla
1 yılbız arada bı yapıyoruz arkadan. hatta bazen esım ıstıyor ben yapmıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ona önden daha zevk alacağınj hissettirmelisin oranın zevkini arzulasın hep👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılinsan karısına durmadan arkadna niye girer aklım almıyor. ulan senin çocugunu doguracak kadın. gtünden mi hadi ordan karımı diycen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam önden zevk almıyordur. Bende hep arkadan yaparım, ilk zamanlar senin gibi istemezken şimdi kendisi istiyor domalıyor hemen😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOral dururken anala ne gerek var. Zaten evlisiniz. Hamile kalırsın diye mi korkuyor?
02 Yorumla
Soran1 yılSordum yok diyor böyle çok güzel seversin vs diyor benim için ızdırap diyince de konu değiştiriyor anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılBüyük abdesti tutamayınca ne yapacaksın vajinada zevk verir ne anlıyorlarsa
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki sen farkli biniliski yasadinmi arka haric
04 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılEsin haricinde biri oldumu
Olduysa ondada arkadanmi yaptn
Soran1 yılOlmadı her şeyimi eşimle yaşadm
Cevap sahibi1 yılEsin sadece arkadan seviyo demekki onden hic yapmadimi
Gizli Üye(30-35)1 yılkısa sürer o evlilik. anal seks bence evliliğe gölge düşürür ne kadar erken yapılırsa o kadar kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılnedir bu saplatısının amacı.. hadi ayda yılda bir , amennada.. sürekli nedir?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Seni dinlemiyor diye birsey yok açık açık konuş biraz sert davran gerekirse ilişkiye girmeyi bırakırım diye tehdit et düzelir
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce alistirirsan şimdi böyle olur
41 Yorumla- 1 yıl
+111
1 yılNe kadar anlayışlısın doğrusu. Konuştun mu hiç, bunun sonu kötü olabilir gibi
00 Yorumla
1 yılsürekli arkadan olunca genişleme olur tutamazsın arkanı
00 Yorumla
1 yılIşini biliyor bende sevgilime izin vermemesine rağmen ilkinde zorla girdim. Daha çok zevk veriyor
00 YorumlaAnalı herkes seviyor ama vajinayi ihmal edersen başkası yerini doldurur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılneden ilk seferde izin verdin
01 Yorumla
Soran1 yılİlkini gerdekte yaptı onda da bir anda girdi ama çabuk bitti sonra kızdım yapmıcam dedi şimdi ne haldeyim🤷🏻♀️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce analni yopiyordunuz
02 Yorumla
Soran1 yılYok
- 1 yıl
İlkinde neden kabul ettin
Vajinan geniş Hethalde Zevs almıyor artık
02 Yorumla
Soran1 yılGerdekte biraz normal sonra anal yaptık taş çatlasın 20 sn içimde durdu sonra arkamı döndürdü ne ara geniş olacakta zevk alacak
1 yılZamanla saglik problemlerin olacaktir.
02 Yorumla
Soran1 yılİnanmıyor
- 1 yıl
Inanmamak ayri olacaklar ayri. Adina uzulmuyir demek
1 yılÇok arıyormusunuz böylelerini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Isin zor yapacak birsey yokki amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılDevam etmek zorunda değilsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBeton dök girişler kapalı de
00 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun demekten başka bir şey diyemem
00 Yorumla
1 yılAnal nedir ya midem kalktı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılsen bir TOOOPLA evlenmişsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Önü neden tercih etmiyor
05 Yorumla
Soran1 yılCevaplamıyor ki konuşmak istesem konu değişiyor
Soran1 yılYok tabi ilkim o benim
Soran1 yılNasıl yani
Gizli Üye(25-29)1 yılÜç ayda ön taraf genişlemez ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılErkege çok haz veriyor. Sanirim ondan istiyo.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılEşin sapık mı
111 Yorumla- 1 yıl
Bence eşin eşcinsel
Soran1 yılYa deme eşcinsel olsa yükselebilir mi bir kadına ya
- 1 yıl
Eşcinsellik derken sen ne anlıyorsun
- 1 yıl
Eşcinsellikte anal ilişki dışında ne yapılabilir
- 1 yıl
Eşcinsellikte çok nadiren her iki taraf da birbirine anal yapar
- 1 yıl
Onlar dışındaki eşcinsel ilişkilerde biri aktif diğeri pasif tir
- 1 yıl
Şimdi sen aktif ve pasifi de bilmiyorsundur
Soran1 yılHayır biliyorum ama eşcinsel olsa benim vajinamı görüp yükselebilir mi? Çokta açık konuşunca rahatsız oluyorum anla işte 😅
- 1 yıl
Öyle olanlar da var
- 1 yıl
Onlara biseksüel deniliyor
- 1 yıl
Cinsellik konuşunca neden rahatsız olunur onu anlayamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılIyyyyy ne iğrenç adamlar var
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Şikayet niye
16 Yorumla- 1 yıl
Kadın rahatsız işte hep arkadan olmaz şikayet bu
Soran1 yılYeni evliyim zaten önyargılı bir süreci hep acı içinde geçiriyorum şikayetim normal değil mi
- 1 yıl
Normal gerçekten değişiklik olsun diye haftada bir yapılabilirde hep olmaz zararlı hem
Soran1 yıl@ÇıtırErkek öyle olsa zaten kırmam bende zevk almaya çalışırım ama gel gör çok kötüyüm
- 1 yıl
Anlayabiliyorum seni zaten o yüzden sana hak veriyorum bir erkek olarak söylüyorum senin kocan sadece kendi s1kini düşünen bir erkek asla zevk ve isteklerini önemsemiyor anal zevkli ama bunu sana zehir ediyor hep yaparak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSende ona yap
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz ondan
00 Yorumla
1 yılKocan tam bir pslik
00 Yorumla
1 yılTepki göster
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılhadi ya kıyamam :/
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ilk arkadanmı yapmıştı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSenede 2-3 neyse ama sizinki sıkıntılı
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılRahatça arkaya boşalmak için mi istiyor öyle?
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Mal bu herif
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılsende yapma
00 Yorumla
1 yılZorla olur mu hiç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem