Sevgilim doyumsuz hep ilişki istiyor, ne yapmalıyım?

Sevgilimin evine gittiğimde hep ilişkiye girmek istiyor. Bu sene mezuna kaldim ders de çalismam gerekiyor sonuçta. Böyle neden yapiyorsun hani sana geldigimde normal oturupta konusabiliriz sen saldiriyosun dirrk diyorum dişarda da milletin içinde öpüyor sevişiyoruz. Dün yine gittim sadece oturcaz demisti söz verdi ama yine bacaklarimi elledi öpmeye basladı bende hani söz vermiştin sadece oturucaktik dedim sen böyle beyaz çorap giy liseli eteği sonra benden soz bekle delirttin beni dedi biraz biseyler yapmak istemeyince sinirlendirme beni neler olucaģini biliyosun aşkım o yüzden güzelce yapmaya basla dedi korktum tabi haliyle sinirli birisi yalamaya başladım hemen erekte olduktan sonra yüzüstü yattım parçaladı resmen beni birde oturcakmış söz vermiş diye diye mahvetti beni 3 kere birlikte olduk eve öyle gidebildim yorgundum bizimkilere uyuycam uykum var dedim direk onlar kiz arkadasimda ders çalıştığımı sanıyolardı ama sevgilimin bu isteğine nasil çözüm bulabilirim sürekli bugün bile bana geliyosun yazmış?

Sevgilim doyumsuz hep ilişki istiyor, ne yapmalıyım?