Cinsel Yaşam Hard mı seversin, soft mu? gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Hard mı seversin, soft mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Eşim nasıl severse öyle severim. 1 0 Yorumla
CaNRaS Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 37% 1 yıl Tabiki hard yerine göre karşımdakinin isteği doğrultusunda. bazıları hoşlanmaz karşılığında acı vermiş olurum gerrrek yok 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Bir ilişkide İkisi de olmalı ve İkisi de çok zevk veriyor softa temas çok güzel zevk verir Hatta ise kadının inmemesi o sesi ayrı zevk verir 0 0 Yorumla
X_FlawlessVictory_X Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl fazla hard seviyorum. ama softtan başlayarak. türk kızlarının çoğu buna dayanamıyorum maalesef. 0 0 Yorumla
Okan_evl_ist Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kadına göre... Sevmediği bişeyi yapmam. Ama geneli soft başlayıp harf süren seksi seviyorlar 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hard severim ama softtan harda geçmek keyifli oluyor. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partner uyarsa soft başlar hart kokleyerek son bulur 0 0 Yorumla
şebnemo Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Soft seven zevksizdir ya 6 2 Yorumla Yomeyamo 1 yıl Allah Allah Yorumla Adn_01 1 yıl Aynn canım sana katılıyorum ne o öyle hard olacak bencede senden yanayım ben 😂😘 Yorumla
Adn_01 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 1 yıl Hard o ann orada kural tanımam sert ve acımasız olurum 0 0 Yorumla
UMURSAMAZHATUN97 Takip Et Bilge Yaş: 28 1 yıl Softtan harda alışınca tam hard hergğn hard 😍 1 0 Yorumla
Stabil__ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Softan başlayıp hardta geçen sevişmelerin hastasıyiz 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soft başlayıp hard bitmesi 2 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Önce soft sonra hard 0 0 Yorumla
Suat65 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Partner sağlamsa Hard, çat çat ses gelecek 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. İkisinden biraz olabilir, sen peki 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Denemeden bilemem amasyada 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Prtnerimin aldığı zevke göre değişir 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Soft başlayıp harf bitmeli 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Partnerime bırakıyorum. 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Partnere göre ama hard daha iyidir 0 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. türkçe severim 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karşımdaki ne göre değişir sen peki? 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hard diye 😬 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Hard daha keyifli bence 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı. Spontane sen 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Hard olmalı bence 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hard... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Eşim nasıl severse öyle severim.
Tabiki hard yerine göre karşımdakinin isteği doğrultusunda. bazıları hoşlanmaz karşılığında acı vermiş olurum gerrrek yok
Bir ilişkide İkisi de olmalı ve İkisi de çok zevk veriyor softa temas çok güzel zevk verir Hatta ise kadının inmemesi o sesi ayrı zevk verir
fazla hard seviyorum. ama softtan başlayarak. türk kızlarının çoğu buna dayanamıyorum maalesef.
Kadına göre... Sevmediği bişeyi yapmam. Ama geneli soft başlayıp harf süren seksi seviyorlar
Hard severim ama softtan harda geçmek keyifli oluyor.
Partner uyarsa soft başlar hart kokleyerek son bulur
Soft seven zevksizdir ya
Allah Allah
Aynn canım sana katılıyorum ne o öyle hard olacak bencede senden yanayım ben 😂😘
Hard o ann orada kural tanımam sert ve acımasız olurum
Softtan harda alışınca tam hard hergğn hard 😍
Softan başlayıp hardta geçen sevişmelerin hastasıyiz
Soft başlayıp hard bitmesi
Önce soft sonra hard
Partner sağlamsa Hard, çat çat ses gelecek
İkisinden biraz olabilir, sen peki
Denemeden bilemem amasyada