Vücudumda fazla kilolar var sarkan göbeğimi göstermek istemiyorum ama sevgilim ise çok kızıyor buna ben her halinle seviyorum diyor ama ben gündüz bile sevisemiyorum akşamı bekliyorum.
beni bağlamak istediğinde rahat olamıyorum beni yaladiginda ne tepki vermem gerektiğini bilmiyorum ama artık buna alıştığı için çoğu zaman red ettiğim için izin alıyor hep.
artik izin almadan yapsın istiyorum nasıl davranabilirim çünkü yatakta sert olmasını istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben evliyim sana şu kadar söyleyeceğim sen beni dinle bunuda kulağına küpe et tamammı.
HİÇ KORKMA kendini saklayacak bir şeyde yok ortada sadece kocana yakın dur.
çünkü erkek kadınını ister (KADININI) nasıl göründüğüyle igilenmez kilosuyla ilgilenmez konu cinsellikse kocana yakın dur soğuk kanlılığını koru sakin kalmaya çalış cinselliğe uygun kadarıyla yani :D daha sonrası kendini onun ellerine bırak vücutlar dans etsin anasını kasmaya gerektirecek hiç bir durum yok ayrıcak ocanın hoşuna gittiğine meinim şahsen eşimin vücudu nasıl olursa olsun dokunmak ilgilenmek benim çok hoşuma gidiyor kendisininde çekindiği şeyler var ama ben umursamam.
he kocan gibi oldumu evet bende izin alır oldum ama zamanla alışıyorsun yani konuşmak aradaki sorunu çözmek lazım hiç olmadı belkide duyman gerek sor kocana direk kendini topla derin bir nefes al ben kilolarımdan dolayı çok çekiniyorum beni böyle begeniyormusun diye sor yani ne olacak onun cevabından da korkma kilo ne dirki atılır gider anasını satıyım.
tamammi eğer duyman gerekiyorsa bunu yap yoksada hiç çekinme çoğu arkadaşların dediği gibi afedersin çok özür dilerim vurdurdukca sallanıcak yani o nasıl zevke getirir erkeği biliyonmu sne? resmen hint kumaşısın gelmişsin burada güzelliğini sorguluyorsun işine bak ya akışına bırak Haydi Bakim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Fazla abartma çünkü bunlar abartilacak bi sey degil hosuma gidiyor diyorsa neyini uzatiyorsun? Kendinden cok soylenmeye başlarsan bu erkegi çok sıkar bi zaman sonra o da senin dusuneceklerini düşünür, kendini seversen ilişkiyi ona yaşatırsan erkek de zevk alir
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru haklısın teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbence kendiniz olun yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOhooo kılına takılırsan zevk alamazsın ki herkes kusursuz mu zannediyorsun, herkesin kusuru var merak etme, fantezi iç çamaşırları giyip karşısına çık sürpriz yap o başlatır sonra devamı gelir zaten akışına bırak rahat ol, zaten seni sevdiğini söylemiş hem ppme bak benimde alt göbeğim var ama hiç de sorun etmiyorum bana engel olacak bir şey değil hatta çoğu erkek balık etli kız seviyor, akışına bırak ve rahat ol devamı gelir zaten.
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKılına yazmış kilona demiştim
- 1 yıl
Biliyorsun bu işi 😅
Cevap sahibi1 yıl@Serhatsrk01 😂😂 hayır sadece zevk odaklı olduğum için bunu yazdım, kusuruma takılırsam zevk alamam
- 1 yıl
Bende zevk odaklı biriyimdir
Soran1 yılÇok sağ olll
Cevap sahibi1 yılSende öyle canım, ne zaman fikir istersen burdayım
Gizli Üye(30-35)1 yılFantezi yapiyorz daha sert ol. bendaha degsk olym falan gbi konsblrsn ayrıca sexse başlayana kadar bende göbeğimi sakliyrm sonra kendimi akışına brakyrm begenmese hiç istemez öyle düşün
02 Yorumla
Soran1 yılAy doğru soyluyrousn
Cevap sahibi1 yıl☺️☺️
Gizli Üye(30-35)1 yılFazla kilon olabilir, bunda utanacak bir şey yok, beğenmezse yol ver gitsin zaten
00 Yorumla
1 yılKendi yatağında mı rahat değilsin
04 Yorumla
Soran1 yılSevismek için iste sevisirken hep kusurlarımı kapattığım için pek bir şey yapmasına izin vermiyorum üstümü çıkarmıyorum
- 1 yıl
Evlenince mecburen soyunacaksın
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Seni olduğunu gibi sevmiyor ise evlenme o kişiyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılJartiyer ve büstiyer kullan. Topuklu...
04 Yorumla
Soran1 yılAy mantıklı
- 1 yıl
Eğer seviyorsa bak kardeşim kıl bırak. Ve siyah takım seç.
Soran1 yılBeyaz tenliyim siyah mı kırmızı mi
- 1 yıl
Siyah. Çorabın kalçalarına kadar gelsin dantelli olsun. Arkadan ipini iyi ger. Külot giyme. Büstiyerde meme ucunu belli eden cinsten olsun. Dar bir etek ve gömlek içine sakla. Siyah göz mKyajı, at kuyruğu saç ve stiketto sandalet ayakkabı.
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Amasyada destek olan biilri olur
00 Yorumla
1 yılAbla kaç kilosun boyun kaç merak ettim şimdi.
00 Yorumla
1 yılSeni rahatlatmak gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılYakında sıkılacak senden bu hareketlerin yüzünden
00 Yorumla
1 yılTakılma seni beğenen öyle beğeniyor zaten
00 Yorumla
1 yılbunlar sorun degil
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
kilonun ya da güzelliğin o konuda hiçbir önemi yok yeterki iki tarafta ne yapacağını nasıl mutlu olacağını bilsin.
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Direnme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben yatakta rahat olamıyorum cinsellikte, nasıl rahat olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat