Ben çirkinim kocasız kaldım, bugün kpss için okulun önünde bekleyen kapalı kızlar kocalarıyla öpüşüp koklaşarak vedalaşıp sınava girdiler hatta hamile kadın sayısı da çoktu…Seks yetişkinler için zaruri bir ihtiyaç bu ihtiyaç karşılanmazsa sinir stres yapıyor sizce bu ders sınav başarısını ne kadar etkiler…Düzenli seks yapan insanlar daha başarılı diyorlar…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
"Seks yetişkinler için zaruri bir ihtiyaç bu ihtiyaç karşılanmazsa sinir stres yapıyor…Düzenli seks yapan insanlar daha başarılı diyorlar…"
Buralar doğru. Cinsellik yaşandığında salgılanan hormonlar kişiyi sakinleştiren, mutlu eden, odaklanmasını sağlayan, dikkatini toplayabilmesine sebep olan hormonlar.
Bunlar salgılanmazsa hormon seviyeleri düşer. Kaygı, stres, kararsızlık, moralsizlik vs. olur. Onlar da doğruyu bilsen bile yapamamana sebep olur.
Yalnız bu sadece gerçek bir fiziksel ilişki sonucunda olmaz, kişi kendini tatmin ederek de o hormonları salgılatabilir. Hatta benzerlerini spor yaparak da salgılar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kesinlikle düzenli seks çok büyük bir ihtiyaç ama ülkemizdeki insanların IQ seviyeleri o kadar düşük ki, cinselliğe bakış açıları felaket şekilde kötü.
02 Yorumla
Soran1 yılYok bence herkes sevişiyor bir ben sevişemiyorum bizim insanların libidosunu hafife alma gizli kapılar ardında 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok doğru. Ben seks yapınca kendime güvenim ve psikolojim çok iyi oluyor
10 Yorumla
1 yılDoğru mastürbasyon tekniklerini kullanıcaksin
02 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon ne öpüşmedikten sonra içine almadıktan sonra yetersiz
- 1 yıl
Vakti gelince o da
Güveneceğin insan bulmakta zor
1 yılKafanın hep bir köşesinde seks düşüncesi varsa sadece sınavı değil hayatın her alanında etki eder
03 Yorumla
Soran1 yılEvet var
Soran1 yılLibidom yüksek heralde
- 1 yıl
Normal Bi durum bu sağlıklı olduğunu gösterir daha önce hiç yapmadığın için de fazlasıyla kafanı meşgul eder
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEksikliğini hissetmediğin şey, en azından acil bir ihtiyaç değildir. Çok isteklenmiyorsan takılma bu durumlara.
02 Yorumla
Soran1 yılÇok istekliyim genetik sanırım libido düşürmenin yollarını arıyorum böyle ömür geçmiyor liseden beri eksikliğini hissetim şap filan alıcam en sonunda işw yarar mı acab
Cevap sahibi1 yılÇok sık mst yapma. Bu da bağımlılık yapar ve hem sosyalleşmene hem de derslerinde olumsuz etki yapar.
- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılGüvenerek yaptığın kişiyle sana olumlu sonuçlar verebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kadar kafaya takarsan odaklanamazsın bu da etkiler tabii
02 Yorumla
Soran1 yılLibidom yüksek ama şap düşündüm aslında bazı insanların libidosu hiç yok mesela onlar etkilenmez
Cevap sahibi1 yılÖyle şeyler düşünme kendine bir uğraş bul. Benimde aşırı yüksek libidom ama gün içerisinde iş yoğunluğu olunca düşünmeye vakit kalmıyor. Ya bir iş yoğunluğun olsun ya da kendine bir seks partneri bul
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet sekside basariya bagdastirdigimiza gore , bugunluk KS bana yetter gencler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer senin için problem seks ise ben seni motive eder sınava hazırlarım canım 🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence haklısın aynı sorunu bende yaşadım çünkü insan boşalıp rahatladığında çok farklı rahat ve kafası duru oluyor daha iyi odaklanıyor
10 Yorumla
1 yılÇirkin mi kim dedi onu
02 Yorumla
Soran1 yılÇoğu erkek
- 1 yıl
Yok bee öyle değildir o
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. E tabi vücudun ihtiyacı olan bişey sonuçta
00 Yorumla
1 yılHayatımda daha az saçma şeyler duydum
00 Yorumla
1 yılYok ya ne alakası var.😂
00 Yorumla😂😂😂 ulan nasil soru bu hic gulecegim yoktu.
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
1 yılSinir stres için bir faydası olduğu kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBahane aramak gibi ama sen daha iyi bilirsin.
02 Yorumla
Soran1 yılBenim libidom çok yüksek yaa düşürmenin yollarını arıyorum ama bulamadım kız kıza yapardım küçükken düşün yani
Cevap sahibi1 yılPartner bulmalısın.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıldüzenli seks kadının üstündeki gerginliği alır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılyapmamak çok etkiler elbette
00 Yorumla Stressi alır seks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıldene gör ;)
00 Yorumla
1 yılseks önemli tabii😀
00 Yorumla
1 yılBoşalınca sinir stres kalmıyo doğru bu söylediğin
00 Yorumla
1 yılÇok etkiler be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAh canım ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz