Cinsel Yaşam Sabah libidosu sadece erkeklerde mi var yoksa kadınlarda da oluyor mu? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl Güncel Sabah libidosu sadece erkeklerde mi var yoksa kadınlarda da oluyor mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kadınlarda da oluyor sizin canınız can bizim patlıcan mı 3 30 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ben sadece sordum bilmem için. Patlıcan ilginç bir metafor olmuş😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla babam küçükken senin canın can benim patlıcan mı derdi ordan kalmış 😂😂😂😂 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Benim soruma cevabı o zaman kadınlarda da aynı olarak yorumluyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet kadınlarda da aynı, ama bazı kadınlar daha çok geceyi tercih eder kişiden kişiye değişir yani😊 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Bu bazı kadınlara kendini de dahil ediyor musun😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim için zaman farketmiyor 😄 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Bu yaşta bu ne azg Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @seçimkurbanı yaşa göre libido değerlendiren bir zihniyete sahipsin senle ne konuya girilir ki... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam dayı tamam en haklı sensin Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Boş ver kimseyle tartışmaya girme. Cevapların şaşırtıyor amaa😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne şaşırtması yaa normal cevap djsnssj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam dayı. Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ne bileyim zaman mekan farketmiyor deyince akldlgşşh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Dürüstsün en azından çoğu başka türlü cevap verirdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka türlü cevaptansa açık konuşmayı tercih ediyorum Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Kesinlikle öyle üni öğrencisi misin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha liseyim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hımmm yaş 18 olunca öyle mi dedim. Üni okumayı istiyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hedef ne ayrıca akıllı kızsın😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla Allah ne verdiyse 😂 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Millet şeyden yazmasın diye önlemini almışsın😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet 😂😂. Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hahaha benim hiç aklıma gelmiyor öyle şey açık kalmış benimki kontrol edeyim😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hee seninki açık 😂 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hahah kontrol ettin mi mesaj görmedim ben😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesaj atmadım ama atabiliyorum sbdj Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hımmm emin misin😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evett😂 Yorumla
Stabil__ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Kadınlar gece karanlıkta sevişmeyi daha çok tercih ediyorlar. Bir de regl dönemler yaklaşırken aşırı gibi dolu oluyorlar sabah akşam öyle fark etmez 1 0 Yorumla
AZGINBOGAA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Erkekwlr genelde sabah erkekte olur kadınlar ise gece. Ama sabah olan arzulu bayanlarda vardır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kadınlardada vardırBazen bende de oluyor 1 55 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hımmm şaşırttı Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Erkekler kadar sık değil galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet sık değilGenellikle rüyalanınca oluyor Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hımmm kendi kendine yapmıyorsun o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapıyorum ama sabahları değil Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sabah yaparsan gün boyu yorar Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Yaş kaç? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 23ümYa ben sabahları müsait olamıyorum Geceleri yapabiliyorumKi geceleri daha iyi bence Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Kesinlike hem evde herkes odasına çekiliyordur ortam daha sakin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani sakin sessiz ve karanlığı da seviyorum ayrıca o yüzden tercihim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ailenle mi yaşıyorsun Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Doğru tercih Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Çalışıyor musun öğrenci mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öğrenciyim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İstanbul? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır İstanbul'da yaşamıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerede yaşadığımı söyleyemem ama Karadenizliyim bunu bilin kafi Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Tamamdır zaten uzağız ben Ankaralıyım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm peki Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hangi bölümü okuyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çocuk gelişimi Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Gayet güzel bölüm. İnşallah kısa sürede de atanırsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler sağ olun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet güzel çocukları sevdiğim için seçmiştim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl O çok önemli yoksa sevmeden yapan olunca çocuklara yazık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani tabiki İnsan kendine uygun meslek seçmeli Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Kesinlikle öyleee bakalım hangi şehirde yapacaksın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oda ilerde yaşayıp göreceğim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır bekarım Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hiç biriyle yakınlaşma veya kendi kendine yaptığın şeyi başkasına yaptırdığın oldu mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Lisede küçük ve masum bir ilişkim vardı sadece hepsi bu Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hımmm yakınlaşma olmamış. Evlenene kadar istemiyorsun demekki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet evet kocamı bekliyorum Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl En matıklısı. Tesettürlü müsün? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır açığım Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Boy kilo dış görüşünüşünden bahseder misin merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 150 48 kiloyum minyon tipliyim Kızıl saçlı beyaz tenliyim bu kadar Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Baya iyisin belliki baya baya iyiii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler ama Yok ya normal bir kızım Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Mütevazi birisin belliki. Tabi ben sadece tarifini biliyorum görmedim ama anlattığın çok iyi Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ne zaman bitiyor okul Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 senem kaldı Yok ya gerçekten de normal bir kızım Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Nede olsa gizlisin mecbur sana inanıyorum😊. Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hımmm geç girdin o zaman bir şey kalmamış Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hazırlıkta okudum o yüzden aslında geç girişli değilim 5 sene bölüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet evet az kaldı Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Daha yaşın çok genç yaaa benim gibi ihtiyar değilsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşınız gerçekse sizde yaşlı değilsiniz Oda genç bir yaş Ben kendimi yaşlı hissediyorum ama ruhen genç sayılmam bende Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Öyle düşünmemek lazım yaa. Spor yapıyorum insanın ruhu gençleşiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemeden düşünülüyor işte aslında sporla alakalı değil benim için Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Tabi senin hayatını bilemiyoruz haklısın Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Umarım ruhun da gençleşir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler sağolun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlarda da oluyor sizin canınız can bizim patlıcan mı
Ben sadece sordum bilmem için. Patlıcan ilginç bir metafor olmuş😄
Valla babam küçükken senin canın can benim patlıcan mı derdi ordan kalmış 😂😂😂😂
Benim soruma cevabı o zaman kadınlarda da aynı olarak yorumluyorum
Evet kadınlarda da aynı, ama bazı kadınlar daha çok geceyi tercih eder kişiden kişiye değişir yani😊
Bu bazı kadınlara kendini de dahil ediyor musun😄
Benim için zaman farketmiyor 😄
Bu yaşta bu ne azg
@seçimkurbanı yaşa göre libido değerlendiren bir zihniyete sahipsin senle ne konuya girilir ki...
Tamam dayı tamam en haklı sensin
Boş ver kimseyle tartışmaya girme. Cevapların şaşırtıyor amaa😄
Ne şaşırtması yaa normal cevap djsnssj
Tamam dayı.
Ne bileyim zaman mekan farketmiyor deyince akldlgşşh
😂😂😂😂
Dürüstsün en azından çoğu başka türlü cevap verirdi
Başka türlü cevaptansa açık konuşmayı tercih ediyorum
Kesinlikle öyle üni öğrencisi misin?
Daha liseyim
Hımmm yaş 18 olunca öyle mi dedim. Üni okumayı istiyor musun
Evet
Hedef ne ayrıca akıllı kızsın😄
Valla Allah ne verdiyse 😂
Millet şeyden yazmasın diye önlemini almışsın😄
Evet 😂😂.
Hahaha benim hiç aklıma gelmiyor öyle şey açık kalmış benimki kontrol edeyim😄
Hee seninki açık 😂
Hahah kontrol ettin mi mesaj görmedim ben😄
Mesaj atmadım ama atabiliyorum sbdj
Hımmm emin misin😄
Evett😂
Kadınlar gece karanlıkta sevişmeyi daha çok tercih ediyorlar. Bir de regl dönemler yaklaşırken aşırı gibi dolu oluyorlar sabah akşam öyle fark etmez
Erkekwlr genelde sabah erkekte olur kadınlar ise gece. Ama sabah olan arzulu bayanlarda vardır
Kadınlardada vardır
Bazen bende de oluyor
Hımmm şaşırttı
Erkekler kadar sık değil galiba
Evet sık değil
Genellikle rüyalanınca oluyor
Hımmm kendi kendine yapmıyorsun o zaman
Yapıyorum ama sabahları değil
Sabah yaparsan gün boyu yorar
Yaş kaç?
23üm
Ya ben sabahları müsait olamıyorum
Geceleri yapabiliyorum
Ki geceleri daha iyi bence
Kesinlike hem evde herkes odasına çekiliyordur ortam daha sakin
Yani sakin sessiz ve karanlığı da seviyorum ayrıca o yüzden tercihim
Ailenle mi yaşıyorsun
Doğru tercih
Evet
Çalışıyor musun öğrenci mi
Öğrenciyim
İstanbul?
Hayır İstanbul'da yaşamıyorum
Nerede yaşadığımı söyleyemem ama Karadenizliyim bunu bilin kafi
Tamamdır zaten uzağız ben Ankaralıyım
Hmm peki
Hangi bölümü okuyorsun
Çocuk gelişimi
Gayet güzel bölüm. İnşallah kısa sürede de atanırsın
Teşekkürler sağ olun
Evet güzel çocukları sevdiğim için seçmiştim
O çok önemli yoksa sevmeden yapan olunca çocuklara yazık
Yani tabiki
İnsan kendine uygun meslek seçmeli
Kesinlikle öyleee bakalım hangi şehirde yapacaksın
Oda ilerde yaşayıp göreceğim
Sevgilin var mı
Hayır bekarım
Hiç biriyle yakınlaşma veya kendi kendine yaptığın şeyi başkasına yaptırdığın oldu mu
Hayır
Lisede küçük ve masum bir ilişkim vardı sadece hepsi bu
Hımmm yakınlaşma olmamış. Evlenene kadar istemiyorsun demekki
Evet evet kocamı bekliyorum
En matıklısı. Tesettürlü müsün?
Hayır açığım
Boy kilo dış görüşünüşünden bahseder misin merak ettim
150 48 kiloyum minyon tipliyim
Kızıl saçlı beyaz tenliyim bu kadar
Baya iyisin belliki baya baya iyiii
Teşekkürler ama Yok ya normal bir kızım
Mütevazi birisin belliki. Tabi ben sadece tarifini biliyorum görmedim ama anlattığın çok iyi
Ne zaman bitiyor okul
3 senem kaldı
Yok ya gerçekten de normal bir kızım
Nede olsa gizlisin mecbur sana inanıyorum😊.
Hımmm geç girdin o zaman bir şey kalmamış
Hazırlıkta okudum o yüzden aslında geç girişli değilim 5 sene bölüm
Evet evet az kaldı
Daha yaşın çok genç yaaa benim gibi ihtiyar değilsin
Yaşınız gerçekse sizde yaşlı değilsiniz
Oda genç bir yaş
Ben kendimi yaşlı hissediyorum ama ruhen genç sayılmam bende
Öyle düşünmemek lazım yaa. Spor yapıyorum insanın ruhu gençleşiyor
İstemeden düşünülüyor işte aslında sporla alakalı değil benim için
Tabi senin hayatını bilemiyoruz haklısın
Umarım ruhun da gençleşir
Teşekkürler sağolun