Cinsel Yaşam Sabah libidosu yalnız erkekler de mi olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Sabah libidosu yalnız erkekler de mi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki de normal sonuçta libido denilen şey her iki cinstede va, her sabah mı oluyor peki isteğin, hiç yaşadın mı peki partnerin var mı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hiç yaşamadım bazen yoğun hissediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladım peki yaşamak ister miydinSadece yüzeysel ve oral yapmayı ister miydin mesela vajinal seks olmadan Yorumla Soran +1 yıl He o şekilde yaşadım zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekrar yaşamak ister miydin peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Normal genelde erkekler daha rahat bunu dişe getirdiği için bir erkeklerde olduğunu sanıyoruz sadece ama işin aslı öyle değil tabiki 1 0 Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Yaş ilerledikçe hayat sorunları ağırlaştıkça okula işe yarım saatte yetişmek gerektiğinde buna zaman da kalmayacak , artık yolustu ya da okul iş çözümlerini de araştırmaya başlayacaksın zaten 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadın ya da erkek fark etmiyor her iki cinstede olur 2 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. her İnsan için geçerlidir zira beden dinlenmiş ve fonksiyonel olarak hazır durumda 0 0 Yorumla
xSherlockHolmeSs Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet kalkık uyanıyorum genelde uyanma sebebimde bu oluyor 0 0 Yorumla
istanbully34-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Kadınlarda da olur. Bu sabah yanyana uyansaydik keske 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence kızlarda çok fazla oluyor özellikle sıcak bir sabaha uyanıyorsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çatır çatır s.. kesim geldi yeni uyandım zaten defol git ya sjdnfnfjdkx demir gibiyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Herkeste olurda her zaman olmaz bazı aylar her an hazır oldayken bazı aylar ölü gibi 0 0 Yorumla
mutiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayır özellikle kadınlarda olurr Sabah sabah çok güzel olur 0 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Hayır bencede oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de değil "bende de" Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakma bu arada nickini Melike'nin bacım olarak okudum asgdbdjsks Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sabah libidom olmuyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok ilginç Yorumla Boavistaa +1 yıl Neden? Yorumla Soran +1 yıl Ben de bile oluyor. Erkeklerde daha çoğunu duymuştum Yorumla Boavistaa +1 yıl Gece olur olursa Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Hiç sanmıyorum :D Her iki cinste de olur. 0 0 Yorumla
RorScach Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Normal herkeste oluyor boşalınca gidiyo dhshshhs 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Çatır çatır s. ktir sen de kendini 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Gözümü yeni açtım durum aynı 😛 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl değil o ne yaaa çat çut odun mu kırıyon 0 0 Yorumla
Gezgin_Tatilci Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Kadınlarda yalnız değilsin, emin ol 🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yine bi Ekrem abi durumları 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani mesela niye böyle düşünüyorsunuz vallahi ben kadınım size bu duyguyu veren ne ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İspatla Yorumla Soran +1 yıl Kızlara dair bişey sorarsan söylerim 💝😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz sexting yapalım sesli yoksa inanmam 💖😍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl S. kmek derken?:)) Tersi olmasın o :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşmek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He ben de ne diyor bu dedim. Peki kadınlarda nasıl bir duygu o istek? O an ne hissediyorsun yani? Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoğu kişide oluyor kadını erkeği yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En istekli dönemindesin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Her an aklımda evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her gün okşuyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fena yanıyorsundur bebeğim Yorumla Soran +1 yıl Günde bazen 6 kez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim de fena şu an inmiyor ya Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl şu an ne durumdasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uykulu Yorumla DavidLuizx +1 yıl bi oral ile uyandiririm seni Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yorum = Ben 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Herkeste olabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Tabiki de normal sonuçta libido denilen şey her iki cinstede va, her sabah mı oluyor peki isteğin, hiç yaşadın mı peki partnerin var mı
Hiç yaşamadım bazen yoğun hissediyorum
Hmm anladım peki yaşamak ister miydin
Sadece yüzeysel ve oral yapmayı ister miydin mesela vajinal seks olmadan
He o şekilde yaşadım zaten
Tekrar yaşamak ister miydin peki
Orada mısın
Normal genelde erkekler daha rahat bunu dişe getirdiği için bir erkeklerde olduğunu sanıyoruz sadece ama işin aslı öyle değil tabiki
Yaş ilerledikçe hayat sorunları ağırlaştıkça okula işe yarım saatte yetişmek gerektiğinde buna zaman da kalmayacak , artık yolustu ya da okul iş çözümlerini de araştırmaya başlayacaksın zaten
Kadın ya da erkek fark etmiyor her iki cinstede olur
her İnsan için geçerlidir zira beden dinlenmiş ve fonksiyonel olarak hazır durumda
Evet kalkık uyanıyorum genelde uyanma sebebimde bu oluyor
Kadınlarda da olur. Bu sabah yanyana uyansaydik keske
Bence kızlarda çok fazla oluyor özellikle sıcak bir sabaha uyanıyorsa
Çatır çatır s.. kesim geldi yeni uyandım zaten defol git ya sjdnfnfjdkx demir gibiyim
Herkeste olurda her zaman olmaz bazı aylar her an hazır oldayken bazı aylar ölü gibi
Hayır özellikle kadınlarda olurr Sabah sabah çok güzel olur
Hayır bencede oluyor
Bence de değil "bende de"
Kusura bakma bu arada nickini Melike'nin bacım olarak okudum asgdbdjsks
Sabah libidom olmuyor
Çok ilginç
Neden?
Ben de bile oluyor. Erkeklerde daha çoğunu duymuştum
Gece olur olursa
Hiç sanmıyorum :D Her iki cinste de olur.
Normal herkeste oluyor boşalınca gidiyo dhshshhs
Her insanda olur bu durum
Çatır çatır s. ktir sen de kendini
Tam bana göresin 🤤🤤🤤🤤🤤
Gözümü yeni açtım durum aynı 😛
değil o ne yaaa çat çut odun mu kırıyon
Kadınlarda yalnız değilsin, emin ol 🙂
Aynı durumdayız yenge.
Yine bi Ekrem abi durumları
Yani mesela niye böyle düşünüyorsunuz vallahi ben kadınım size bu duyguyu veren ne ya
İspatla
Kızlara dair bişey sorarsan söylerim 💝😄
Olmaz sexting yapalım sesli yoksa inanmam 💖😍
S. kmek derken?:)) Tersi olmasın o :D
İşmek
He ben de ne diyor bu dedim. Peki kadınlarda nasıl bir duygu o istek? O an ne hissediyorsun yani?
Çoğu kişide oluyor kadını erkeği yok
En istekli dönemindesin
Her an aklımda evet
Her gün okşuyor musun
Fena yanıyorsundur bebeğim
Günde bazen 6 kez
Benim de fena şu an inmiyor ya
Sabah oluyo öğlen oldu gene var nasıl geçecek
Birde bende var galiba
Hayır ama benim ki şu an yüksek
şu an ne durumdasın
Uykulu