Hem geniş hem de çıkıntılı kalçalardan hoşlanıyorum ama neden kadınlar şikayetçi?

Geniş ve çıkıntılı kalçalar beni , benden alıyor resmen. Tamam çıkıntılı kalça hoş, ama hem geniş hemde çıkıntılı daha da hoş... Ama nedense bu kadınlar, basenlerim var, kalçam neden geniş, kalçamı küçültmek istiyorum. Nasıl küçültebilirim. Tarzı sorular sorup, burada... Üzülüyorlar... Bu sitede de gördüm. Defalarca hemde. Bir kaç kadın sormuş, basemlerimden nasıl kurtulurum, spor yaptığım halde, diyet yaptığım halde kurtulamadım. Falan. Ya biz beğeniyoruz, size ne oluyor? Kendi vücudunu beğenmiyor. Önemli olan, erkeklerin beğenmesi mi, yoksa kendinin beğenmesi mi? Ben şahsen beğenmediğim bir şeyim olsa, tüm kızlar buna güzel dese, bende güzel derim kapatırım konuyu. Bunlar neden laftan anlamıyor? Şahsen benimde beğenmediğim, ama kızların beğendiği yerlerim var, onlar beğendiği için, sorun etmiyorum. Tamam siz beğeniyorsanız, güzeldir diyip, kapatıyorum. Ama bu kadınlar neden böyleler? İlginçler.!

Ya sen haklısın büyük çekici
Haksızsın büyük kalça itici
Haklısın ama yinede itici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Ankette bana haklısın diyen 3 pembeliye teşekkür ederim
Hem geniş hem de çıkıntılı kalçalardan hoşlanıyorum ama neden kadınlar şikayetçi?