- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılAslında bu biraz hem biyolojik hem de kültürel bir şey. Kalçalı kadınlar doğurganlıkla bağdaştırılıyor ya, erkeklerin bilinçaltında da bu tarz bir çekim olabiliyor. Bir de tabii toplumda yıllardır bu tip vücutlar “kadınsı” olarak idealize edildiği için algılar da ona göre şekilleniyor. Herkesin zevki farklı ama kalça konusu hem dikkat çekici hem de cinsellikte belirli fantezilerle de örtüşebiliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılBende bilmiyorum vücuduma göre ideal bir kalçam var dolgun bembeyaz pürüzsüz olması benimde hoşuma gidiyor ve yumuşaklar
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
1 yılDirekt büyük değil de, kıvrımlı ve çıkık olması daha çekici bence. Bilimsel olaraksa kasık bölgesinin ve kalçaların geniş olması erkeğin bilinçaltına daha doğurgan imajı verdiğinden tercih edilir kılıyormuş diye biliyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1 yılÇünkü o kalçalar sadece bakılmak için değil… tutulmak, kavranmak, bastırılmak içindir. Bir erkeğin tutkusu gözlerinde başlar ama ellerinde biter. Büyük kalçalar, işte o ellerin kaybolduğu yerdir. Yumuşak ama güçlü… Yuvarlak ama baştan çıkarıcı. Bir kadının kalçaları ne kadar doluysa, onunla geçirilen geceler o kadar unutulmazdır o kalçalar yürürken konuşur… Adeta “gel, dokun” dercesine bir ritimle salınır. Arkasından baktığında sadece hayal kurmazsın, bedenen de o hayalin içinde olmak istersin. O kalçaları avuçladığında, içgüdülerin sahneye çıkar, kontrol ellerinden kayar, nefesin değişir Sertleşen arzular, terle karışan tenler, geceye fısıldanan o sessiz ama vahşi temasBüyük kalçalar bir zevkin, bir çarpılmanın, bir kez dokunduktan sonra geri dönülemeyen bir yolculuğun başlangıcıdır...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAhahhahahhaha delisiniz bunu senin bilmen gerek niye begeniyonuz bende bilmiom
66 Yorumla
Soran1 yılGenel bir soru işte diğerlerinin fikrini merak ettim...
Cevap sahibi1 yılBunu bende merak ediyom niye begeniliyor? ya da seyide merak ediyom
Misal yüzü güzel bi kiz o da asik olunuyo niye?
Soran1 yılYüzü güzele ilk anda vurulur insan ama çekicilik başkadır...
Cevap sahibi1 yılYa kalca dedin ya bence öyle her kalcaya degil beli ince ve kalcasi cinik olana düşüyolardir daha cekici diye ama mesela beli kalin olsa 70 cm falan kalca ilgi cekmez cnkü şisko
Cevap sahibi1 yıl70 degil 80 cm olsa beli
Soran1 yılYa tabi hepsine bayılmiyoruz. Çekici ve biçimli olmalı...
Gizli Üye(18-24)1 yılkadınlar sevmiyo ama, kilo vermeye calisiyorum mesela
923 Yorumla- 1 yıl
Nimet nimet
- 1 yıl
Kaç kilosn
Cevap sahibi1 yıl56
- 1 yıl
Zayıfsın aşorı
Cevap sahibi1 yılevet?
Soran1 yılErkekler çok çekici buluyor ama...
- 1 yıl
Spor yapıyor musun
Cevap sahibi1 yılspor yapiyorum da oyle cok duzenli yapamıyorum ya maalesef
- 1 yıl
En azından bi sıklık vardır dimi
Cevap sahibi1 yılyani
- 1 yıl
Yeme içme nasıl
Cevap sahibi1 yılnasil uani
- 1 yıl
Yani dikkat ediyomusn belli şeyler mi yoksa ne istersen o mu
Cevap sahibi1 yılsor
Cevap sahibi1 yıldikkat ediyorum kilo vermeye calisiyorum dedim ya en basta..
- 1 yıl
Gxlısn bana atsana sey
Cevap sahibi1 yılney
Soran1 yılboş ver sen onu ya aklı sıra muhabbet açacak. Sen nasıl mutlu oluyorsan odur. .
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo hiç te bile küçük daha güzeel
714 Yorumla
Soran1 yılSize göre öyle...
Cevap sahibi1 yılBenimki de küçük ama ne yapayım şimdi ben 😞
Soran1 yılKüçük olanın da kendine göre çekici hali ve isteyeni vardır illa ki. Ama çokta küçük değildir bence...
Cevap sahibi1 yılKüçük minnacık 😞
Soran1 yılEl kadar diyorsun yani... 🙄
Soran1 yılKaç yaşındasın?
Cevap sahibi1 yıl20
Soran1 yılMemnun değilsin sanırım kalçandan...
- 1 yıl
Guzel saplak atilir
Cevap sahibi1 yılBen memnunumda siz beğenmiyorsunuz
Soran1 yıl😊 ama şimdi ne diyeyim vücudun bütününe bakacak olursak güzel ve biçimli kalçalar bir adım önde...
Soran1 yılBoy kilo kaç senin?
Cevap sahibi1 yılAynı mankenler gibi diyebilirim işte ince bel onların kalçası çok büyük değil ya işte aynen öyle. Çevremdekiler de o yüzden manken gibi fiziğin var diyor zaten
Soran1 yılBüyük değil ama biçimli diyorsun yani.. soruyu beğenir misin lütfen...
1 yılErkeklerin daha cok ilgisini cekiyor daha seksi duruyor
10 Yorumla
1 yılEstetik ve kadınsı durur.
71 Yorumla- 1 yıl
Haklısın kadınsı duruyor boyun kilon kaç
Doğurganlık simgesi olduğu için evrimsel süreçten kaynaklı bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence görünüş olarak kadınların en güzel manzarası domalmalari o yüzden büyük kalça arasından görünen vagina daha düzgün ve istahlandirici durur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiyolojik olarak geniş kalçalı kadın daha doğurgan olur ve ilk insandan beri erkek neslini devam ettirmek için doğurgan kadın seçer. Günümüzde bu açıdan bakılmasada sonuçta atalarımızın genlerini taşıyoruz 😀
00 YorumlaDogyde guzel oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyük kalçalı severim ama evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKüçük gtlü bul
41 Yorumla
Soran1 yılNe alaka. .
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılDoğurganlık simgesi
00 Yorumla ben sevmiyoırum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNebileyim ben
33 Yorumla
Soran1 yılBilene sordum zaten bilmiyor isen niye cevap veriyorsun...
Cevap sahibi1 yılIste
Soran1 yılYapma öyle şeyler.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar