Cinsel Yaşam Evliler kaç günde bir seks yapıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sıkılmıyorlar mı hep aynı şey Evliler kaç günde bir seks yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herkesin kendi hayatına göre değişir ama seven hiç sıkılmaz. Yaptıkça yapası gelir. Umarım o zaman benim karşıma isteği fazla biri çıkar. 0 0 Yorumla
modernsutcu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% 1 yıl bence bize ne hem seks yapmaktan neden sıkılsın ki insan bunun bir sınırı olmamalı istedikçe yapılmalı hala yapabiliyorken 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Sen nereden biliyorsun her gün seks yaptıklarını deme ki sen onlardan birisin 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Haftalık yaparlar haftada bir kaç kez yaparlar yani kisiden kişiye değişir.. niye sikilsinlarki 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Zamanla sıkılma olur, tutku azalır, sevişmek göreve dönüşür. Kaçınılmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 9 yildir aktif cinsel hayatim var bazen hergece ve sabah yapariz bazen 1 hafta yapmadigimiz oluyor. Hic sıkılma olmuyor 1 6 Yorumla Urtlantosx 1 yıl 9 yılda bu kadar renkli olması süper fantaxi yapiyor musunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Urtlantosx seks oyuncagi alicaz sanirim fantezi icin Yorumla Urtlantosx 1 yıl Fark mekanlarda vs oluyir mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Urtlantosx evet ama simdi burada anlatamam ozelimi Yorumla Urtlantosx 1 yıl Özelden olur Yorumla Board-Tennis 1 yıl darısı başıma Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sıkılırlar. Bu yüzden farklı fanteziler deneyebilirler. Ben cuckoldum, eşim farklı erkeklerle beraber oluyor 0 0 Yorumla
Propranolol Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Bence sanıldığı kadar fazla yapmıyorlar 2 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Ondan evliler de artık sevgili yapıyor ya 1 0 Yorumla
benzek1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Her gün yapılmaz zaten aga hayrat çeşmesi mi bu 1 0 Yorumla
reevaluate Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl haftada 1-2 bi süre sonra en fazla o da :) 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sıkılmamak için farklı fanteziler birebir 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. 5 altına düşmezdim herhalde 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yeni evliyse günde 5 kez :) 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazen haftada 3 bazen 2 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Sıkıcı ve değil... 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ayda 1 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 3 gün de 1 en gç👍 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Herkesin kendi hayatına göre değişir ama seven hiç sıkılmaz. Yaptıkça yapası gelir. Umarım o zaman benim karşıma isteği fazla biri çıkar.
bence bize ne hem seks yapmaktan neden sıkılsın ki insan bunun bir sınırı olmamalı istedikçe yapılmalı hala yapabiliyorken
Sen nereden biliyorsun her gün seks yaptıklarını deme ki sen onlardan birisin
Haftalık yaparlar haftada bir kaç kez yaparlar yani kisiden kişiye değişir.. niye sikilsinlarki
Zamanla sıkılma olur, tutku azalır, sevişmek göreve dönüşür. Kaçınılmaz.
9 yildir aktif cinsel hayatim var bazen hergece ve sabah yapariz bazen 1 hafta yapmadigimiz oluyor. Hic sıkılma olmuyor
9 yılda bu kadar renkli olması süper fantaxi yapiyor musunuz
@Urtlantosx seks oyuncagi alicaz sanirim fantezi icin
Fark mekanlarda vs oluyir mu
@Urtlantosx evet ama simdi burada anlatamam ozelimi
Özelden olur
darısı başıma
Sıkılırlar. Bu yüzden farklı fanteziler deneyebilirler. Ben cuckoldum, eşim farklı erkeklerle beraber oluyor
13 yıllık evliyim en aşağı 2 günde bir yaparız
Bence sanıldığı kadar fazla yapmıyorlar
Ondan evliler de artık sevgili yapıyor ya
Yeni evliyim merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim
Her gün yapılmaz zaten aga hayrat çeşmesi mi bu
Değişir bu çifte göre
haftada 1-2 bi süre sonra en fazla o da :)
Sıkılmamak için farklı fanteziler birebir
Günde 3 falan yapıyorduk genelde
5 altına düşmezdim herhalde
yeni evliyse günde 5 kez :)
Siz hiç birliktelik yaşadınız mı?
Bazen haftada 3 bazen 2
Haftada 4 oluyor
Napak aldatak mı adamları 🙄
Bu yaşıma kadar ne sıkıldım nede doydum
Hep aynı derken
Harika olmalı
Sıkıcı ve değil...