biz 2 günde bir yapıyoruz normal mi az mı çok mu siz kaç günde bir seks yapıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Yıllar önce yeni evli iken ilk birkaç sene hemen hemen her gün hatta bir gün de birkaç defa bile seviştiğim olmuştur rekorumuz o ilk 6 aylık dönemde bir günde 5 kere sevişmiştik daha sonraları yaklaşık 30 lu yaşlarımıza kadar önceleri her gün sonraları gün aşırı (ben sevişmediğim günlerde öz doyum ile günlerimi tamamladım) ve daha sonraları araları uzadı şimdi eşimle 15-20 günde bir (öz doyuma ise 2-3 günde bir devam) sevişiyoruz "işleyen demir ışıldar"
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGayet normal canim. Biz de haftada 2-3 gun yapiyoruz. Evliligin ilk zamanlarinda ki gibi hergun olmasi mumkun degil zaten. Cunku zamanla heyecani ve zevki azaliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHergun
23 Yorumla
Soran+1 yılyeni evlisin sanırım
Cevap sahibi+1 yılHayir dort senelik evliyiz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
Bekarım hiç yapmıyorum yapmadımda evlenincede aynen devam edecek diye korkuyorum...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence normal, yeni evli isen hergün bile yapmalısınız :D
07 Yorumla
Soran+1 yılsayıılır ama bu biraz fazla olur ve ilerde çok monotonlaşır 1 yıllık evliyiz
- +1 yıl
Ayarını siz yapacaksınız, istek ve arzu dengesini iyi kurmalısınız, alışkanlık oldu bak bu 2. gün seks yapmalıyız diyerek seks yapılmaz. Özlemelisiniz, birazda birbirinizi :)
Soran+1 yılorasıda bana kalsa ne dersin :D
- +1 yıl
Hayır açıklamalısın topluma mal olmuş bir konu bu artık :D
Soran+1 yılhiç te bile asla açıklamam :D
- +1 yıl
tabiki sana kalmış dişi kuş :D kocanı mutlu etmen için, seks hayatını canlı tutman için sana bol şans :)
Soran+1 yılteşekkürler darısı başına ya da mutluluklar hangisini alırsan artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye ortalaması haftada 2. Yaşlılıkta da erkeğin gücü yerinde olması için az yapmak önerilir. Lokman hekim ve eskimeyen tıp kitapları haftada 1 öneriyor mesela.
Benim görüşüm; bu çağda ihtiyaç varsa sık da yapılabilir. Zevk başka ihtiyaç başka00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılYeni evli iseniz #NORMAL... ;) Zamanla rayına oturur :)
00 Yorumla üç günde bir ama canımız aşırı isterse günü olmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır (!)
evlenseydim ilk başlarda 2 günde bir yapardım sonra üç günde devam ederdim. D
10 Yorumla
+1 yılHer gün istiyorum ama malesef eşim bu konuda bana yardımcı olmuyor
014 Yorumla
Soran+1 yılolur bazen bizid anlıan merak etme anlıyordur seni
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum kendide isteksiz olduğunu itiraf ediyor
Soran+1 yılow kötü durum aslında bu durum yaşlı ve evlilikleri eski çiftlerde görünüyor ama
- +1 yıl
Aynen ve ben ne yapsam bilmiyorum çokda istekliyim
Soran+1 yılkaç yıllık evlisiniz acaba
- +1 yıl
Bir buçuk yıl oluyor
Soran+1 yılddaha yeniymiş eşinin bir sorunu olabilir konuşmayı denedinmi
- +1 yıl
Evet denedim
Soran+1 yılbu pek normal bir durum değil
- +1 yıl
Bende anlamadım ama durum bu
- +1 yıl
Bu konuda bana yardımcı olabilirmisin veya özelde görüşebilirmiyiz
Soran+1 yılgeçmiş olsun ilerlemeden bir doktora gitseniz fena olmaz gii görünüyor tabi sizin fikriniz
Soran+1 yıldoktorr ya da psikolog değilim ve özelden görüşemeyiz maalesef
- +1 yıl
Doktora gittim psikolojik dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim bildiğim doktorun önerdiği haftada 2-3 en fazla...
018 Yorumla
Soran+1 yılyani normal mi
Cevap sahibi+1 yılnormal olanın o olduğunu söylüyormuş doktorlar... ben onların deidğini diyorum
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederimm... siz zaten evlisiniz herhalde siz ne sıklıkt ayapıyorsunuz ki normal olanı bulmaya çalışıyorsunuz?
Soran+1 yılhaftada 4
Cevap sahibi+1 yılyanii bu herhalde normal ile sınırın ötesi arasında bişiy bu size kalmış bişiy tabi ki yeni evlimisiniz*
Soran+1 yıl1 yıllık evliyiz
Cevap sahibi+1 yılhep mi böyle gitti yani sıklığı yoksa daha çoktu azaldı ya da daha azdı zmaanla çoğaldı şimdi böyle mi...
Soran+1 yılnormal de böyle 6 ay önce karar verdik azaldı normalde hergün oluyordu
Cevap sahibi+1 yılohoo hadi yeni evliyken ilk bir iki ay neyse de... bu istek senden mi eşinden mi geliyor yani bu sıklık hergünken şimdiken?
Soran+1 yılbu istek karşılıklı oluyor :D sen evli misin
Cevap sahibi+1 yılyaa seks tek başına olcak değil istekte karşılıklı olur elbet ama atıyorum adam ister o an kadınd aöyle bir istek yoktur eşi için tamam der zaten başlayınca iki tarafta zevk alıyor ama ikisi aynı anda istemez her daim yani o işteyken akşam gelsede yapsak diye düşünürken oda akşama gitsemd eolsa falan diye düşüncelerinizin denk gelmesi düşük ihtimal dimi :)
Soran+1 yılha o anlamda demedim ki zaten :D bazzen bende çok oluyor ama çoğu zaman eşim tahrik ettiği için istekleniyorum ama en çok kim dersen eşim çok istekli birde yaz olunca
Cevap sahibi+1 yılee tamam işte bende bunu sormuştum aklıam gelende eşindi zatenn ve deidğim gibi aklınd aolmasada o getiriyor bir noktadan sonra eşin nihayetinde özgürsün o yüzden sneinde yelkenleri suya indirmen normal... yani 1 senelik evlilik yeni sayılır allah bozmasın diyelim ölene dek berabe rolursunuz inşallah cinsellik inde bir önemi var evlilikte şüphesiz senin için zor olmuyor sorun olmuyorsa o bölgeyle ilgili haftada 4 sorun teşkil etmeyebilir şimdilik ama bildiğim bir yakınımd aolmuştu sorun doktorda normal i bu azaltın demişti ialçda verip
Soran+1 yılbende sorun olmuyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman olana kadar devam edersin ki zaten benim dememle değil :) ediceksinizde muhtemelen geç oldu ama bu arada ben evli değilim
Soran+1 yılönemli değil evli olup olmaman ve teşekkürler iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılöenmli olamdını biliyorum sorun havada kalamsın diye cevap verdim o kadar iyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbende evli olsam her gün yapardım. ama siz keyfinize göre takılın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç yıllık evlisiniz? bizde ilk 1 sene öyleydik ama şimdi 2 güne bir düştü
014 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl oldu sizin kaç yıl
Cevap sahibi+1 yıl1,5 yıl bazen bizde günde 2 yapsakta genelde 2 günde bir ateşli seks yapıyoruz
Soran+1 yılya zaten olması gereken bu değil mi ve değişik yöntemler farklı pozisyonlar denemek öldürmez canlandırır diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle öyle hem değişik pozizyonlar hem değişik ortamlar illa yatakla sınırlı olmamalı
Cevap sahibi+1 yılsınırlarınız var mı peki
Soran+1 yılhayır yok
Cevap sahibi+1 yılAnal yapiyormusunuz
Soran+1 yılsınır yok
Cevap sahibi+1 yılBen analdan yapmıyorum ama oraya surtunmek güzel oluyor, eşin ağzına boşaldımı hiç
Soran+1 yıldaha fazla özele girmemelisin
Cevap sahibi+1 yılSende evlisin bende sadece sohbetti
Cevap sahibi+1 yılHaklısın yasak bunları konuşmak
Soran+1 yılbiliyorumm ama özele kaçıyor
Cevap sahibi+1 yılEvet ama kötü bişey değilki başkalarının evlilik hayatlarını öğrenmiş oluyoruz bir erkeğin penceresinden bakmış olursun bende kadının penceresinden art niyet yokki
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen hemen hergün bazen 2 güne bir.. sizinkide gayet iyi yani yaş
genc yapıcaz tabi dimi?033 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılkaç yıllık evlisiniz merak ettim?
Soran+1 yıl1 yıllık siz
Cevap sahibi+1 yılbiz 6 yıllık:)) temponuz iyi az bile hatta:) biz hazzı artırmak daha da azmak için farklı seyler de denemeye başladık mesela..:)
Cevap sahibi+1 yılsizzz?
Soran+1 yılaslında eşim istiyor fazlasını ama haftada 4 çok diyorlar
Soran+1 yılbende istiyorum ama endişelenmiyor değilim farklı derken ne mesela
Cevap sahibi+1 yılmesela p*rno izleyerek yapıoruz.. ordaki şeylerin muhabbetini ediyoruz çok tahrik edici oluyo... ve bide seks oyuncağı aldıkk gayet iyi.. sen neler düşünüyosun mesela?
Soran+1 yılbizde de oyuncak var ama kullanmadık daha
Cevap sahibi+1 yılçok erken almışsınız:)))) neden kullanmadınız? ve oyuncak fikri seni heycanlandırıyo mu peki?
Soran+1 yılbilmem neden aldık ama hiç kullanmadık değişik olarak şey var striptiz direği
Cevap sahibi+1 yılonu nasıl aldınız yaa:))) ben hiç düşünmemiştim evde bulundurması kolay bişey değil çünkü.. peki dans ediyomusun onda?
Cevap sahibi+1 yılordamısın?
Soran+1 yılburdayım ya biz yatak odasının içinde gizli bir oda yaptırdık küçük oyuncak vs şeyleri orada saklıyorum ve evet dans ediyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki dans ederken hiç sadece kocan değilde sanki daha kalabalıkmış gibi hayal ediyomusun aklına geliyo mu böyle şeyler?
Soran+1 yılhayır bu düşünce geçmiyor geçmesinde zaten ben sadece ona ait olduğumu bilmek iyi hissettiyor siz ne tür oyuncak aldınız
Cevap sahibi+1 yılyapay penis aldık her yüzeye yapışabilen
Cevap sahibi+1 yılsizde var mı bundan?
Soran+1 yılpeki neden bunu tercih ettiniz ve striptiz direğini öneririm
Cevap sahibi+1 yıleşim merak etti nasıl bir duygu olacağını.. hoşumuza gitti yani.. var mı sizde bundan?
Soran+1 yılhayır bizde yok ondan
Cevap sahibi+1 yılistemez misin bir süre sonra? sence nasıl olur?
Soran+1 yılburdan çıkınca bakıcam zaten peki siz köstüm deniyormusunuz yani eşin
Cevap sahibi+1 yılbiz özelden mi konuşsak çok detaya indik çünkü ne dersin?
Soran+1 yılbizde silikon kırmızı şaplak kelepçe vb türden şeyler var
Soran+1 yılLOVERS CANDY POSİNG POUCH birde bu şekerlemeler var çok güel oluyor bakmalısın
Cevap sahibi+1 yılbaktımm:)))
Cevap sahibi+1 yılyenen çamaşırlarr:))
Soran+1 yılözelden eşim giriyor ya yanlış anlar bir tane sahte hesap açıyım sen oraya mesaj aç
Cevap sahibi+1 yılok bekliyorum o zaman?
Cevap sahibi+1 yılşimdi mi açıcan hesabı?
Soran+1 yılnicksiz_insan buna mesaj at
Cevap sahibi+1 yılattımm gördün müüüü?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan uyuyor sen int ayıp ayıp şaka bir yana uyusana kız 😀
05 Yorumla
Soran+1 yılya aklıma takıldı çok mu diye
Cevap sahibi+1 yılNormal sanırım
Soran+1 yılbanada normal geliyor ama çok diyorlar
Cevap sahibi+1 yılBoşver onları 😀
Soran+1 yıltm doğru diyorsun zaten çok diyenler az yapsın dime :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen iki bazen üç günde bir bazende birkaç defa günde =)
00 Yorumla
+1 yılsen evlımsın canım :D
06 Yorumla
Soran+1 yılevet neden
- +1 yıl
bılmem yasın kucuk geldıde ondan canım bı takıp edermısın benı gızlısın bısey yazcaktım ama
Soran+1 yıl23 yaşındayım ve takip edemem burdan yaz
- +1 yıl
yok burdan olmaz ok edersen yazarım canın saolsun etmezsen ok canım :(
Soran+1 yılhayır diyorum olmaz
- +1 yıl
bende tamam dedım ya canım canın saolsun atarsan buralardayım atmazsan canın saolsun tanımak ısterdım senı bıkacta onerı ve sorum olcaktı okadar
2 günde bir en ideali bence , iyi yapıyosunuz
00 Yorumla
+1 yılEvli ye yürümeyin nan ayıp ayıp
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam hergun yapardim
12 Yorumla
Soran+1 yılöyleydi önceden zsaten :D
- +1 yıl
Sakin ol
Normaldir haftada iki. Üç bile fazla bence.
00 Yorumla
+1 yılgunu munu yok ne zaman azarsan yapcen
00 Yorumla
+1 yılDoktor'a sorsana be bacım. Burası Hastane mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 3+1 evim var sayılıyo mu?
10 YorumlaHaftada 5 gün 1 tanesi çift diğerleri tek
03 YorumlaHer gece verirmisin istese
00 Yorumla
+1 yılBence az ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher gün yapıyorum, hoşuna gidiyor:)
048 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseks hayatını renkli tutuyorum, bir sürü kostüm kıyafet var, striptiz de yaptırıyorum ona, deli gibi oluyorum:)
Soran+1 yılhımm sanki biraz bizimkine benziyor
Cevap sahibi+1 yılsekste sınır tanıyomusunuz? oral anal falan
Soran+1 yılhayır sınır yok
Cevap sahibi+1 yılbenimki gotten yapmama izin vermiyor:/
sen seviyomusun arkadan almayı?
Soran+1 yılsanırım bunun cevabını verdim sınır yok demekle
Cevap sahibi+1 yılharikasın ya, peki nasıl ikna oldun anala, eşin mi ikna etti, yoksa sen mi teklif ettin?
benimki yapmıyor ya o yüzden soruyorum.. birazda korkuyor sanırım benimkinin boyutu biraz büyük
Soran+1 yıleşim ilişki sırasında izin istemşti bende izin vermiştim ve aslında yapması bilen olunca sorun olmuyor 18 cm eşimin zaten büyük olunca daha çok zevk veriyor
Cevap sahibi+1 yılbenimki de 18. şanslısın, çoğunun küçük penisi:)
Soran+1 yılbaşkasının ki ilginendirmior ki ben küçük olursa olsun ha birde yaşınız kaç
Cevap sahibi+1 yıl24, senin yaş kaç?
Soran+1 yılben 23 eşim 25 senin eşinide sormuştum
Cevap sahibi+1 yılo 22
Soran+1 yılkorkmamalı aslında bunu bir iki denemeden sonra kendi bile isteyebilir kaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi+1 yıl1, siz? bilmiyorum arkaya almak istemiyor
Soran+1 yılbizde 1 o zaman şimdilik zorlama
Cevap sahibi+1 yılama çok azıyorum ona karşı.
Cevap sahibi+1 yıldeli gibi boşaltıyorum zaten onu, o kadar azıyorum ki 1 posta atınca öyle mola falan pek vermiyorum bazen.
onu yalamaya devam ediyorum öpmeye..
ardından tekrar giriyorum içine
Soran+1 yılözelini buraya dökme karın anlatmanı istemez çünkü
Cevap sahibi+1 yılpeki bu yaptığım sence de güzel değil mi? devam edebilme özelliğim yani
Soran+1 yıliyi güzel bence anlayışlısın bunu eşininde yapması lazım ama oda zamanla yapar ve onun seni kışkırtması lazım
Cevap sahibi+1 yılyapmazsa da sıkıntı yok ya, zorla yapacak değilim. o şey diyor anal çok büyük günahmış, o yüzden yapmıyor.
öyle mi sen biliyor musun?
Soran+1 yılöyle diyoorlar ama bu dünyada yaptığımız tek günah anal ilişki mi
Cevap sahibi+1 yılhaklısın değil tabi ama
onun affı yokmuş galiba:/
o yüzden ben de korkmadım değil.. yapma isteğim azaldı
Soran+1 yılsen biraz araştır bu konuyu bence
Cevap sahibi+1 yılaynen araştırayım.
peki sen "analın günahının affının olmadığını" öğrensen, bırakır mısın anal yapmayı, yoksa devam mı edersin yinede?
Soran+1 yılbırakırım
Cevap sahibi+1 yılBu konuda bir hadis i şerif ise şöyledir: Peygamber Efendimiz buyurdu”Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır.”
“Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz.” (bk. Ebû Dâvûd, Nikâh, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmizî, Taharet, 102; Mişkâtü’l-Mesâbih, II, 184).
böyle yazıyor:/
Cevap sahibi+1 yılKarısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.” (Ebu Davud, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)
Soran+1 yılkafamı karıştırdın bende araştırcam
Cevap sahibi+1 yılaynen baksana öyle yazıyor.. bence sende vazgeç eşine anal yaptırmaktan...
Cevap sahibi+1 yılaraştırdın mı?
Soran+1 yılhemen 1-2 şeyle olmuyor ki
Cevap sahibi+1 yılhaklısın ama araştırdığın çoğu şey benim sana dediğimi diyecek.
Soran+1 yılsenin dediğini herkez diyor ve diyenlerin çoğu yapıyor
Cevap sahibi+1 yılevet ama herkes kendinden sorumlu değil mi ki.
birisi yapıyorsa onun günahını çekecek olan da o.
Soran+1 yılEşler arasında cinsel ilişkinin sınırı olur. Kur’an’da cinsi münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının üreme organından olmak kaydıyla ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir. Allah Teala şöyle buyurmuştur:
“Sana kadınların adet halini soruyorlar. De ki, o bir eziyettir. Adet günleri onları rahat bırakın. Temizleninceye kadar kendilerine yaklaşmayın. Tertemiz oldular mı, onlara Allah‘ın size buyurduğu yerden yaklaşın. Allah tevbe edenleri sever, tertemiz olanları da sever.
Kadınlarınız sizin için bir tarladır. Tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendinize ön hazırlık yapın. Allah‘tan sakının ve ona kavuşacağınızı bilin. Bunu inananlara müjdele.” (Bakara, 2/222-223)
Ayette geçen tarla ifadesi, ürün alınan yer anlamındadır. Ters ilişki ile üreme olmayacağı için ayet ters ilişkiyi yasaklamaktadır. Bu ayetlere göre Allah’ın emrettiği ilişki, normal yolla olan ilişkidir.
Konu ile ilgili hadislere bakıldığında Peygamberimiz sa
Cevap sahibi+1 yılevet, ters ilişki yasak diyor yani, haram
Soran+1 yılevet okudum
Cevap sahibi+1 yılbırakacak mısın peki anal yapmayı?
Soran+1 yılbilmiyorum düşünüyorum çok kararsızım ve eşimle konuşmalıyım
Cevap sahibi+1 yıleşine kabul ettirmelisin...
eşin senin helalin fakat anal işini eşinle bile yapsan zina gibi bişey oluyor...
Soran+1 yılbu çok kafamı karıştırdı
Cevap sahibi+1 yılayneni bunu konuştuğumuz iyi oldu, yoksa günaha girmeye devam edecektiniz...
Soran+1 yılaslında çok tartışılacak bir konu
Cevap sahibi+1 yıltartışılacak bir konu derken? eşin kabul etmez mi yapmamayı bunu mu diyorsun? yani o lezzeti aldıysa bırakması zor, ama uyarmalısın:)
Soran+1 yılöyle değil ben eşimle kendim arasında demedim üzerinde konuşulacak anlamında dedim
Cevap sahibi+1 yılanladım canım, evet haklısın o konuda:)
Normal değil gizli
011 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılne fark ediyor
Soran+1 yılsen biliirsin
Soran+1 yılhayır ve uztma söliceksen söle
Soran+1 yılgizlenip yazabilirsin
Soran+1 yılözele gelemem burdan yaz istemezsende yazma sana kalmş
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. evlenince bakarız
10 YorumlaNormal
00 Yorumla
+1 yılHaftada 2-3 kez şart