Çok merak ediyorum. Evet erkeklerin nasıl boşaldığını biliyorum ama kadınlar nasıl boşalıyor. Fışkırarak geliyor mu gerçekten? Beni bilgilendirin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. fışkırarak gelmesi için klitorisin uyarılması gerekir sizin orgazma ulaşma yani boşalmada bedenin titremesi veya sarsılarak vajinadan su gelmesi gibi durumlar var en azından ben eski eşimde öyle görmüştüm bazen sevişmeden onu boşaltmamı istiyordu bu durumlarla karşılaştım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılkadınlarların çoğu kendi vajinasını tanımaz
önce vajinanı tanıman gerek
vajina da yani vulva dış duvar ve vulva iç duvarlar ve her iki yana açılan esnek dudaklardan oluşur üst kısımda klitoris dediğimiz sivri ve ereksiyon esnasında kabaran tıpkı penis gibi dikleşen bir parça vadır.
vajina yapısı gereği içeride vajen kanalı dediğimiz ve içerdeki vajen kanalının üç cm kadar ötesinde g noktası denilen vajinal orgazm esnasında fonksiyonel olarak kadını zevkin en üst seviyesine taşıyan bir metabolizmaya sahipdir
kadın eğer vajinal orgazm yaşıyorsa ise bu g noktası aracılığıyla gerçekleşmişse kadınların yüzde 15 inin dışarıya azda olsa fışkırarak orgazm olabilir eğer klitoral orgazm oluyorsa bu durum söz konusu değildir ama klitoral orgazmda vajinal orgazm kadar olmasada kadına büyük ölçüde haz verir
vajina içerisinde vajen kanalı haricinde yine vajen kanalına yakın ama klitoris kapakçığının altında küçük bir delik daha vardır bu delik idrar deliğidir bu deliğin olduğunu bilmeyen çok sayıda kadın ve erkek mevcut dur erkekler zaten ökküzün teki oldukları için bu deliği geçin kadının normal deliğini bulamıyorlar ama konuşurlarsa hepsi seks profösörü ammk
yani KS canlar vajina da iki delik vardır birisi idrar diğeri vajen kanalı doğum kanalı direk olarak rahime giden yoldur ve g noktası bu hat üzerindedir.
g noktası orgazmı nadirde olsa bazı kadınlar da fışkırmaya sebep olabilir fakat bu erkek spermmi gibi koyu süt beyaz değil şeffaf su beyaz bir sıvıdır13 Yorumla- 1 yıl
ilginç hiç boşalma hissi yaşamamış bir kıza denk gelmek Türkiye de mucize
- 1 yıl
ordan az bir sıvı gelir ama seninki vajen kanalının içine akar
- 1 yıl
orgazm öncesi dışarıya akan sıvı zevk suyudur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBahsettiğin konu squirting
Her orgazm da ortaya çikacak ya da her kadın bu şekilde boşalacak diye bir kaide yok
Vajina duvarında bulunan küçük kesecikler tarafından salgılanan bir sıvı sayesinde fışkırarak boşalma ortaya çıkıyor
Sanıldığı gibi idrar değil00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar boşalmaz orgazm olur. Orgazmda kişiye özel bir deneyimdir aslında. Tabi her kadının vücudunda benzer haz noktaları bulunur ve bu noktaları uyararak zevk alabilirsin ama orgazm için ekstra bir şeyler katman şart.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılFiskirsrak boşalma sadece filmlerde olduğunu biliyirum, normalde öyle bir boşalma kadınlarda olmuyor diye biliyorum,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBi şey fışkırmıyor, sadece ayaklarından tüm vücuda, kulaklarına kadar sıcacık bi dalga yayılıyor...
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılEn kısa ve net cevap şu ki işletti kasılmalarla ardından rahatlama geliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılYani bazı kadınlar sadece hafif ıslanır bazıları yatağa ıslanır bazıları fışkırır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFışkırarak boşalma çok az kişide olur önemli olan orgazm yani tatmin olabilmek dha önce kendine dokunmadınmıı
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEğer hiç tecrüben yoksaa biraz bişeyler anlatabilirim exime ben öğretmiştim merdeyse herşeyi jsksjsj
Soran1 yılDmwjdjkwjd hayır diyemem çünkü gerçekten öğrenmek istiyorum bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılJdkdkd fake ig var mı ulaş ondann burak. b38
Soran1 yılProfilin siyah mı
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılGiriş yapamıyom şifresini unutmuşum burdan yazsam
Cevap sahibi1 yılTm yaz
Gizli Üye(36-45)1 yılyani neyi öğrenmek istiyorsun? farkını falan mı soruyorsun?
13 Yorumla
Soran1 yılBoşalınca nasıl bir his olduğunu
Boşaldığında az mı sıvı geliyor çok mu
Cevap sahibi1 yılsen hiç boşalmadın mı peki?
Soran1 yılEvet boşalmadım
- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
1 yılİyice sulanır titriyor
10 Yorumla
1 yılKapali ve dindar birimisn sne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın ki bunu bilmiyorsun?
03 Yorumla
Soran1 yılBilmemek değil öğrenmemek ayıp yaşımın ne önemi var
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni boşaltalım kendin gör :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTitreyerek
34 Yorumla
Soran1 yılSıvı geliyor mu?
Cevap sahibi1 yılKanka ora ful sıvı oluyor sonra çektikçe orayı boşalma anında titreme kasılma sonra akan bir sıvı işte boşalinca da akan sıvı zevk suyu ile karıştırma
Soran1 yılÇok mu geliyor az mı
Cevap sahibi1 yılBiraz işte
Gizli Üye(18-24)1 yılDenemedin mi hiç?
312 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon da mı yapmadın
Soran1 yılYapmaya çalıştım ama olmadı. Belki de yapmayı bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılNasıl denedin ki
Soran1 yılKlitorisi okşadım uyarmaya çalıştım ama boşalamadım
Soran1 yılSen nasıl yapıyorsun söyleyebilir misin?
Cevap sahibi1 yılBeğensene takip atayım
Cevap sahibi1 yılAa gizlisin
Soran1 yılBeğendiö
Soran1 yılSen de öyle
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Cevap sahibi1 yılMesaj at
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İnliyor kasılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yaşındasın seni boşaltayım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYapinca gorcen
00 Yorumla