Kadınlardan cevap bekliyorum. Ben mastürbasyon yaparken kısa bir süre içinde orgazm oluyorum ve sonrasında devam ettiğimde acı hissediyorum ikinci orgazma kadar. Ilk orgazm olduğumda boşalmış mı oluyorum aynı zamanda? Erkekler gibi sıvı gelene kadar devam mı etmem gerekiyor? Bir de kadınlar erkekle cinsel birleşme sırasında her an keyif alıyor mu? Hiç yaşamadım, erkek arkadaşım var. Bir şeyler öğrenmek istiyorum bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılRefrakte donem kadınlarda 10 dk - yarım saat zorunlu dinlenme gerektirir. Bu donemde dokunus acı benzeri bir his uyandırır ancak gecince her sonraki orgazm daha fazla zevk verir. Erkekte ise sistem tersine işler refrakter denen dinlenme donemi yarım saat ile yasa gore 1 hafta surebilir.
Orgazm ingilizce bosalma Türkçe adıdır tam anlamı gerilimin düşmesidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Eşim de ikinciyi istemiyor. Acıdan. Ama kadında boşalma demek sıvı çıkışı demek değil. Kasların boşalması demek. Orgazm eşittir boşalma yani
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman senin boşalmani beklemiyor mu eşin? Bende de mi öyle olur?
Cevap sahibi+1 yılBoşalacağını anladığımda yavaşlıyorum. Bazen o önce geliyor. Bazen ben. Önce o gelmişse asla devam ettirmiyor. Eliyle boşaltıyor beni. Sen de el ya da ağız kullanabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılguven veren bir erkek bul ama bilgili olsun mumkunse erkellerin cogu hic bir sey bilmiyor sonuc odakli gidiyor aklinda olsun onun disiinda orzgm olup titreme kadar oluyorsa sorun yok bosalmissindir genelde kadinlarin da ters dustugu durum bu aslinda islaklik var ama bosalmayi bekliyorlar ama cogu kadinda oyle fiskirma olmuyor maalesef bazilarinda cok az geliyor bazilari da yatak batıran cinsten olabilir o biraz bedenle alakali ve sıvı alimi odakli ilerliyor
00 Yorumla Erkeklerde olduğu gibi meni atılması bekleme, kadınlarda daha çok kasılma oluyor. Yani orgazm olmak için illa sıvı bırakman gerekmiyor.
24 Yorumla
Soran+1 yılAma bu çok kısa sürüyor. Erkeklerde 20 dakika sürüyorsa, ben üçüncü dakikada orgazm olursam onu yarım bırakmış olacağım o zaman? Nasıl olacak o zaman? Devam edebilir miyim ben o durumda?
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten 🙏🏻 Başta ön sevişmeyi uzun tutarak bu sorunu aşabilir miyim acaba? Yani bekleme süresini ön sevişme ile kısaltabilir miyim? Bir de genelde kadınlar daha geç boşalıyor o yüzden ön sevişmeyi uzun tutmak gerekiyor deniliyor ya, ee ben ön sevişmede boşaldığımda sorun olmayacak mı?
Gizli Üye(18-24)+1 yılFışkırır tarzda nadiren olur ama bu boşalmadığın anlamına gelmez kişiden kişiye göre değişir yani, boşaldığını gelen sıvıdan anlarsın ama rahatlamak içnde illa boşalmana gerek yok orgazm olmanda yeter
16 Yorumla
Soran+1 yılYani orgazm ile boşalma aynı şeyler değil öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılOrgazm olduysan boşalman muhtemel ama odağında değişir bir şey olur yarıda kalır boşalamazskn ama yine sende sorun yaratmaz,, ya erkekler boşalamadığında ağrı çeker ama kadın boşalamasa bile orgazm olduysa sorun olmaz ama oegazm olamadıysak rahatlayamazsa sinir vs olur
Soran+1 yılOrgazm oluyorum, 3 4 defaya kadar devam ediyorum ama hissisleşiyorum ikinciden sonra. Yani orgazm aralarında zevk almıyorum. Cinsel birleşme sırasında zevk alır mıyım erkeklerde olduğu gibi? Veya erotik videolarda gördüğümüz kadınlar gibi?
Soran+1 yılDaha doğrusu sende nasıl oluyor mesela? Gizli üye olduğun için açıkça soruyorum. Bir kadından öğrenmek istiyorum, o yüzden başlıkta da belirttim
Cevap sahibi+1 yılAraya biraz zaman koy gücünün gelmesi için ve enerjini toplamak için hissizlwşmek bu yüzden olur, kendini keşfetmezsen seks sırasında zevk almazsın zevk almaya bak acele etme
Senin soruna burada açık net cevap versem hesap gider zaten burada bakalım nasıl cevapları alirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBilgi içerikliyse her yoruma açığım
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Erkek gibi fışkırma durumu (yüksek zevkte) diger durumlarda akıntı şeklinde oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm ruhsal olur. titreme gibi düşün. Boşalma sıvı akışıdır. Sen biraz acemisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBilgi istiyorum işte acemi olduğum için
+1 yılSevgiline söyle öğretsin sana
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapmaısnı bilmiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen daha kendini kesfedememissin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet, devam ettiğimde üst üste 4 5 kez orgazm oluyorum ancak boşalma oluyor mu bu bilmiyorum. Yani boşaldığımı nasıl anlarım onu bilmiyorum
- +1 yıl
Mastürbasyon boşalmak için yapılmaz güzelim zevk almak için yapılır sen olayı çok yanlış anlamissin
Soran+1 yılEvet biliyorum ancak erkeklerde bitiş süresi belli. Boşalana kadar devam ediyorlar ve uzun sürüyor. Zevk alıyorlar. Kadınlarda nasıl oluyor bu durum onu soruyorum. Ilk orgazm olma sürem kısa sürüyor klitoralde. Vajinal birleşmede bu durum sıkıntı olur mu benim için, veya klitoralden farklı mı oluyor onun zevki onu soruyorum
- +1 yıl
Gerçekten zevk alarak yaparsan durum ikisi içinde aynı olur ama hemen bosalayim diye yapılan mastlar sadece seni yıpratır ve bunu devam ettirirsen cinsel birleşmede zevk değil acı hissedersin sadece
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim umarım güzel olur hersey
- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılVallaha orgazm olmayan var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılyaşayınca anlarsın:)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım