Cinsel Yaşam İlk birliktelik en acısız nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Bakireyim ve yaşanırsa en acısız nasıl olur? İlk birliktelik en acısız nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Bol bol iç, kafan güzel olsun. Senin çûk korkularınla kendini kasmalarınla uğraşmasın adamlar 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Acı yok acı yok kendini kasma rahat ol 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Alkol tüketin. 1 0 Yorumla
mad_girl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı. Çok abartılıyor keyfini çıkar 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tamamen işi bilen tecrübeli doğru partnere bagliii 0 0 Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Belden aşağıyı uyuşturarak lokal anestezi 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Pudra şekeri dök 0 11 Yorumla Slyphiettee 1 yıl ama öyle acısız değil daha çok lezzetli olmaz mı Yorumla Aristokratımsı 1 yıl @Slyphiettee dene işte Yorumla Slyphiettee 1 yıl @Aristokratımsı he teşekkürler ben pudra şekerini kurabiye üstünde tercih edeyim Yorumla Aristokratımsı 1 yıl @Slyphiettee tam kahve koyuyordum yanında iyi giderdi Yorumla Slyphiettee 1 yıl @Aristokratımsı olmadığı iyi olmuş bu saatte şekerli yeme boş ver Yorumla Aristokratımsı 1 yıl @Slyphiettee ben de saat 9. Yorumla Slyphiettee 1 yıl @Aristokratımsı o zaman olmaması yazık olmuş diyelim Yorumla Aristokratımsı 1 yıl @Slyphiettee Amlet yapıyorum daha iyi. Yorumla Slyphiettee 1 yıl @Aristokratımsı kelime oyunu yaptığını varsayarak afiyet bal şeker olsun diyorum başka ne diyeyim bilmiyorum Yorumla Aristokratımsı 1 yıl @Slyphiettee Biz Ruslar amlet deriz. Yorumla Slyphiettee 1 yıl @Aristokratımsı cidden mi😅 rezil olduk ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bol bol iç, kafan güzel olsun. Senin çûk korkularınla kendini kasmalarınla uğraşmasın adamlar
Acı yok acı yok kendini kasma rahat ol
Alkol tüketin.
Çok abartılıyor keyfini çıkar
Alkol ve iyi bir oral yaptır
Tamamen işi bilen tecrübeli doğru partnere bagliii
Belden aşağıyı uyuşturarak lokal anestezi
İyice sevişerek yavrum
Gres yağı sür girişe 😚😚
İyi ıslanmalısın ön sevişme çok uzun olsun
yavaş yavaş
Pudra şekeri dök
ama öyle acısız değil daha çok lezzetli olmaz mı
@Slyphiettee dene işte
@Aristokratımsı he teşekkürler ben pudra şekerini kurabiye üstünde tercih edeyim
@Slyphiettee tam kahve koyuyordum yanında iyi giderdi
@Aristokratımsı olmadığı iyi olmuş bu saatte şekerli yeme boş ver
@Slyphiettee ben de saat 9.
@Aristokratımsı o zaman olmaması yazık olmuş diyelim
@Slyphiettee Amlet yapıyorum daha iyi.
@Aristokratımsı kelime oyunu yaptığını varsayarak afiyet bal şeker olsun diyorum başka ne diyeyim bilmiyorum
@Slyphiettee Biz Ruslar amlet deriz.
@Aristokratımsı cidden mi😅 rezil olduk ya
Çok sulanman lazım
Dogy