- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılElbette aceleci ama acıyı ağacı olarak ya da zevk olarak hissetmek tamamen sen de biten bir şey kendini rahat bırak adamla konuş ilişkiye girmeden önce mesela birazcık bir şeyler için de duşa girmeden ilişkiye girmeyi karşı tarafı iyice istediğinden emin ol.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanırım sevgilim tecrübeli olduğu ve ben de çok istediğim için acı olmamıştı bende. Zaten öncesinde çok kez peş peşe sevişme yaşayıp devamını getirmemiştik ama ıslanma felan baya olmuştu zaten dediğim gibi yaşamayı da istiyordum sevgilimi de çok arzuluyordum. Daha ilerisi evlenince gibisinden konuşmuştuk konuyu kapatmıştık. Bir gün kendimizi tutamadik hani artık girse diye istersin ya mastürbasyon yaparken de boşalmaya yakın öyle bir andı, ve girdi, direk git gelle devam edebildi, kanama da olmadı hatta.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir fikrim yok ya ama olaya şu açıdan bakabiliriz. İğne vücuda ilk girdiğinde bir acı olur öyle değil mi ama yavaş yavaş geçer o his. Bir süre sonra hissetmezsin bile. Öyle geçici bir acının ardından biter o his diye tahmin ediyorum. Neticede onca insan bu kadar acı veren şeyi sürekli yapmaz, değil mi?
00 Yorumla
+1 yılİlk ilişkide kendini kasmaman rahat olman gerekiyor bunu sağlamak ta erkeğin görevidir. Uzun süre boyunca sevişmek gerek kızın erkeğinin vücudunu keşfetmesi gerek. Eğer bu kaygı unutulursa çok keyifli olur.
01 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hiç sorun etme, sevişmeyin uzun tutun iyice sulansın, kendini kasmadan eşine bırak, kalmazsın hem zevk hemde hafif acımaya birlikte ömür boyu alamayacagın güzel bir zevk alacaksın. Herşeyi akışına bırak rahat ol.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok değil zevkli bir acı ilk birlikte olduğm kişiler öyle derdi hep ve sonrasında o acıyla daha beter olurlardı😅
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte o acı korkutuyor. Evli bir arkadaşım caninin çok yandigindan bahsetmisti
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu tamamen senin rahat olmana ve sevgilinin seni buna hazirlamasina bağlı acele etmeden yavas yavas sonuca ulasmalisiniz ön sevismede seni iyice rahatlarmasi lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl anlatsam bilemiyorum. Ekip ruhuyla çalışmalısınız partnerinle. Ona daha çok iş düşüyor. Konuşun önce. Korkma.
00 Yorumla
+1 yılMantıklı olarak olaya yaklaştığımız zaman insanın eline küçücük bir iğne battığında ne kadar canın yanıyorsa eh diğeri haliyle yani
😂😂😂00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok korkuyorsan kendi kendini bozabilirsin böylede bir imkan var
02 Yorumla
Soran+1 yılBi git ya konu o mu
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Insanlar beyin ameliyatına giriyor kafatasları kesiliyor senin korktuğun şeye bak.
04 Yorumla
Soran+1 yılKız olmadığın için anlamaman normal tabi
Soran+1 yılYine de aşamıyorum
+1 yılİlk 10 saniye hissedersin acıyı sonrası yavaş yavaş zevke dönüşür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen islak ve istekli olursan kendini kasmazsan avi bile hissetmezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcı ne yazık ki olucak ama minimum düzeye indirmek partnerinin elinde maalesef bu da şans kızlar için acele etmeden uzun uzun sevişin kendini hazır hissettiğin an küçük adımlarla girip çıkması gerekiyor emin ol tatlım o anki yaşadığın acının zevke dönüşmeye başlamasını görünce o anda yaşamış olduğun acıyı unutacaksın kendini gçkşerde hissedeceksin 😊 Ama erkeğin dikkat etmesinde fayda var alıştı diyip abartımasın 😊Şimdden bol keyifler size umarım her şey gönlünce olur
01 Yorumla- +1 yıl
her şey gönlünce olsun lafıyla ilgimi çektin kank. Seninle biraz hasbihal edelimmi müsaaden olursa.
+1 yılBu senin ne kadar rahat olduğuna bağlı, kasılırsan canın çok yanar…
00 Yorumla
+1 yılSenin vücut yapına, ruh haline ve partnerinin hareketlerine göre değişiyor. Elinden geldiğince kendini kasmamaya çalış, partnerine de bu konuda yardımcı olmasını iste. Bu arada ilişkiden çok partnerini düşün korkma böylece.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk ilişkimde canım çok acımıştı çünkü kendimi kas katı kestim. Ve uzun süre bu kasılma oldu şu an rahat bırakıyorum ve acı hissi gitti tamamen psikolojik
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkma bazı şeyler doğru yapılırsa sonunda anlatılanlar gibi olmadığını görür erkeğe teşekür edersin
00 Yorumlakil acı biber acisi varya o kadar acı verir bazende acı sos gibi tadı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkma stres yapma canım karşındaki kişide anlayış ve hoşgörülü olursa güzel bir uyum olur rahat bir birliktelik geçirmiş olursun
22 Yorumla
Soran+1 yılEvli bir arkadaşım canının çok yandigindan bahsetmişti. Açıkçası o uvzu içime almaktan da korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum kafan karışık olarak düşünüyorum seni konuşmak detaylıca anlatmak neler yapabilicegine dair yardımcı olurum karşılıklı saygı ve sohbet içinde
Partnerine bağlı güvenebileceğin birini bulman gerek kaç yaşındasın
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım
Hic mi ıliskiye girmeyi düşünmüyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
Soran+1 yılCanımın yanacak olmasından ve erkeklik uvzundan işte
Soran+1 yılEvli arkadaşlarımdan ve bazı tanıdık çevreden duydum
+1 yılRahat olursan bir şey olmaz.
00 YorumlaIğne batıyor geçiyor hemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Kişiye göre ve partnerine göre değişiyor bu
00 YorumlaHayır, eşim acı hissetmedim demişti
00 Yorumla
+1 yılilk elbet acır sonrasını dsncen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende korkuyorum bence çok aciyordur
02 Yorumla- +1 yıl
Her kızda aynısı değil
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kurallara uyulursa hiç acı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEvet acıyor her zevkin bedeli var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kasarsan verir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli bir arkadaşım canının çok yandığını söyledi. İster istemez korku oldu bu bende
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAcımadan yaparız 😏
00 Yorumla Denemeden bilemezsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat