Cinsel Yaşam Bakire olmadığım için üzülmeli miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Eskiden çok üzülüyordum şimdi hissizleştim. Bakire olmadığım için üzülmeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır neden üzüleceksiniz 0 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Olan olmuş aklına getirdikçe daha da üzülmeye gerek yok 2 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Küçücük ve var oluşu bile hala yanlış yorumlanan görmediğin bir şey mi senin namusunu belirliyor? Yapma bro 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Geri getiremeyeceğine göre üzülmene de gerek yok. sanirim. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Geri getirmenin yolu var Yorumla Cloudrain 1 yıl Fiziksel olarak belki ama psikolojik olarak yok. Yorumla
Dalinya Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Yapacak bişey yok olan olmuş, gerisinü nasıl yöneteceğin senin elinde. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eğer yaptığın şeyleri ciddi düşünen erkekler bilirse kimse seninle evlilik yapmak istemez. Yalan üzerine evlilik kurmak istersen oda senin hatan olur. 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Neden uzulesin ki, olduktan sonrasıni düşünmenin anlamı var mı 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl K@şarlanınca genelde gamsızlaşırsın normal bir durum... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç gerek yok. Olur öyle şeyler; keyfine bakSadece gelecekteki eşinin müstakbel karısını pompalıyorlar o kadar :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kendini koruyan canım mıydı. Tabiki de üzül hatta utan bile 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yoo neden utanayım sanki tek başıma yaptım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kim utanacak sen utanacaksın tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evleneceğin adama da tek başıma yapmadım dersin. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl De de Bak seni nasıl babanım evinin kapısına bırakıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kime ne anlatıyorum ki ben mk Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Üzülme ne demişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar a*** olsun 0 0 Yorumla
Zamazingoben26 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kullanıldın gibi mi hissediyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Öyle hissettim geçti sonra Yorumla Zamazingoben26 1 yıl Nasıl geçti Yorumla Soran 1 yıl Zamanla Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O zevki yaşadıgına degmedimi sence 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Zevkli değildi ki Yorumla yanlızvesane 1 yıl Bir keremi yaptın sadece bir kişiyle Yorumla Soran 1 yıl 3 kişiyle Yorumla yanlızvesane 1 yıl Hepsimi zevksiz geldi zevk almadınmı Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Neden bakire değilsin? Doğuştanmı? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Verdim gitti Yorumla Yabangülü21 1 yıl Bedavaya gitmiş olmasın Yorumla
Üniformalıı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% 1 yıl Üzülme skşmeye devam et, tadını çıkar 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hayır. Üzülmen gereksiz. 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yani isteyen çok kişi olur hayırlısı olsun 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hüzünlü şarkı aç aga iyice dertlen 0 0 Yorumla
GeceninSisii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Gereksiz insanlar üzülme 0 1 Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Evlendiğim zaman Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) bana:"Nasıl biriyle evlendin (dulla mı bakire ile mi?)" diye sordular."Bir dul aldım!" dedim."Niye bakire değil? O senin sen de onunla mülâtefe ederdiniz!" buyurdular." [Buhârî, Nikâh 10; Müslim, Radâ 54, (715); Ebu Dâvud, Nikâh 3, (2048); Tirmizî, Nikâh 4, 13 (1086, 1100); Nesâî, Nikâh 6, 10 (6, 61-65).] Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Hayur uzulmemelisin 0 3 Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Evlendiğim zaman Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) bana:"Nasıl biriyle evlendin (dulla mı bakire ile mi?)" diye sordular."Bir dul aldım!" dedim."Niye bakire değil? O senin sen de onunla mülâtefe ederdiniz!" buyurdular." [Buhârî, Nikâh 10; Müslim, Radâ 54, (715); Ebu Dâvud, Nikâh 3, (2048); Tirmizî, Nikâh 4, 13 (1086, 1100); Nesâî, Nikâh 6, 10 (6, 61-65).] Yorumla BenderRodriguez 1 yıl @spiritoitaliano Tamam, peki ya musluman degilsem Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Ozaman sıkıntı yok Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben de bakire olmayan biriyle evlendim 0 1 Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Evlendiğim zaman Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) bana:"Nasıl biriyle evlendin (dulla mı bakire ile mi?)" diye sordular."Bir dul aldım!" dedim."Niye bakire değil? O senin sen de onunla mülâtefe ederdiniz!" buyurdular." [Buhârî, Nikâh 10; Müslim, Radâ 54, (715); Ebu Dâvud, Nikâh 3, (2048); Tirmizî, Nikâh 4, 13 (1086, 1100); Nesâî, Nikâh 6, 10 (6, 61-65).] Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. takma kafana. hayatın senin ellerinde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Devam ettin mi baskalariyla 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Tabi ki hayat devam ediyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her sevgilinle yattin mi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keske benimde senin gibi sevgilim olsa Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Pişman mısın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden olayım Yorumla ayhanist3435 1 yıl O zaman üzülme senin hayatın senin bedenin Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Neden ki? 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Niye üzülesin ki 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden üzüleceksin ki 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. üzülmene gerek yok 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Evet agla 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yok be takma derim 0 2 Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Evlendiğim zaman Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) bana:"Nasıl biriyle evlendin (dulla mı bakire ile mi?)" diye sordular."Bir dul aldım!" dedim."Niye bakire değil? O senin sen de onunla mülâtefe ederdiniz!" buyurdular." [Buhârî, Nikâh 10; Müslim, Radâ 54, (715); Ebu Dâvud, Nikâh 3, (2048); Tirmizî, Nikâh 4, 13 (1086, 1100); Nesâî, Nikâh 6, 10 (6, 61-65).] Yorumla çok_yaramazınız 1 yıl @spiritoitaliano fetva kanalı mi diyanete mi baglisin bu kadar dikkat ediyorsan bence internet de kullanma Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Kim bakire ki kanka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kaldin evde 0 13 Yorumla Metehn01 1 yıl Senden daha çabuk bulur emin ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkekler bakire ister temiz kiz ister benim namusum ondan temiz 😁😁 Yorumla Metehn01 1 yıl Sen pissin demedim ama😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E afkurmican o zaman 😃 Yorumla Metehn01 1 yıl Ne yapmıcam😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Afkurmayacan 🫢🫢 Yorumla Metehn01 1 yıl One kız üç kez okudum😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Hiç de kalmadım kudur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahah görürsün kim ister ki patlak kızı 😃 Yorumla Metehn01 1 yıl Balonmu bu patlasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kessene dayı bi sen alırsın gecmisi kirli olan kızı Yorumla Metehn01 1 yıl Tabi sütte leke olur sen gibilerde olmaz zaten uyanık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hayır neden üzüleceksiniz
Olan olmuş aklına getirdikçe daha da üzülmeye gerek yok
Küçücük ve var oluşu bile hala yanlış yorumlanan görmediğin bir şey mi senin namusunu belirliyor? Yapma bro
Geri getiremeyeceğine göre üzülmene de gerek yok. sanirim.
Geri getirmenin yolu var
Fiziksel olarak belki ama psikolojik olarak yok.
Yapacak bişey yok olan olmuş, gerisinü nasıl yöneteceğin senin elinde.
Eğer yaptığın şeyleri ciddi düşünen erkekler bilirse kimse seninle evlilik yapmak istemez. Yalan üzerine evlilik kurmak istersen oda senin hatan olur.
Neden uzulesin ki, olduktan sonrasıni düşünmenin anlamı var mı
K@şarlanınca genelde gamsızlaşırsın normal bir durum...
Hiç gerek yok. Olur öyle şeyler; keyfine bak
Sadece gelecekteki eşinin müstakbel karısını pompalıyorlar o kadar :D
Kendini koruyan canım mıydı. Tabiki de üzül hatta utan bile
Yoo neden utanayım sanki tek başıma yaptım
Kim utanacak sen utanacaksın tabi
Evleneceğin adama da tek başıma yapmadım dersin.
De de Bak seni nasıl babanım evinin kapısına bırakıyor
Kime ne anlatıyorum ki ben mk
Üzülme ne demişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar a*** olsun
Otur ağla hele ki bunu zina ile kaybettiysen
niye üzülesin ya hasta mısınız :d
Kullanıldın gibi mi hissediyorsun
Öyle hissettim geçti sonra
Nasıl geçti
Zamanla
O zevki yaşadıgına degmedimi sence
Zevkli değildi ki
Bir keremi yaptın sadece bir kişiyle
3 kişiyle
Hepsimi zevksiz geldi zevk almadınmı
Neden bakire değilsin? Doğuştanmı?
Verdim gitti
Bedavaya gitmiş olmasın
Üzülme skşmeye devam et, tadını çıkar
Hayır. Üzülmen gereksiz.
Yani isteyen çok kişi olur hayırlısı olsun
Hüzünlü şarkı aç aga iyice dertlen
Giden gitmiş. Neyi dert edeceksin
Gereksiz insanlar üzülme
Evlendiğim zaman Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) bana:
"Nasıl biriyle evlendin (dulla mı bakire ile mi?)" diye sordular.
"Bir dul aldım!" dedim.
"Niye bakire değil? O senin sen de onunla mülâtefe ederdiniz!" buyurdular." [Buhârî, Nikâh 10; Müslim, Radâ 54, (715); Ebu Dâvud, Nikâh 3, (2048); Tirmizî, Nikâh 4, 13 (1086, 1100); Nesâî, Nikâh 6, 10 (6, 61-65).]
Yoo sanki bakir erkek kaldı
Hayur uzulmemelisin
"Bir dul aldım!" dedim.
"Niye bakire değil? O senin sen de onunla mülâtefe ederdiniz!" buyurdular." [Buhârî, Nikâh 10; Müslim, Radâ 54, (715); Ebu Dâvud, Nikâh 3, (2048); Tirmizî, Nikâh 4, 13 (1086, 1100); Nesâî, Nikâh 6, 10 (6, 61-65).]
@spiritoitaliano Tamam, peki ya musluman degilsem
Ozaman sıkıntı yok
Ben de bakire olmayan biriyle evlendim
"Bir dul aldım!" dedim.
takma kafana. hayatın senin ellerinde
Devam ettin mi baskalariyla
Tabi ki hayat devam ediyor
Her sevgilinle yattin mi
Evet
Keske benimde senin gibi sevgilim olsa
Yakında koca aramaya başlarsın
Pişman mısın
Neden olayım
O zaman üzülme senin hayatın senin bedenin
Neden ki?
Niye üzülesin ki
Neden üzüleceksin ki
Bakir olduğum için üzülmeli miyim
üzülmene gerek yok
Evet agla
Yok be takma derim
"Bir dul aldım!" dedim.
@spiritoitaliano fetva kanalı mi diyanete mi baglisin bu kadar dikkat ediyorsan bence internet de kullanma
Kim bakire ki kanka
Kaldin evde
Senden daha çabuk bulur emin ol
Erkekler bakire ister temiz kiz ister benim namusum ondan temiz 😁😁
Sen pissin demedim ama😂
E afkurmican o zaman 😃
Ne yapmıcam😂
Afkurmayacan 🫢🫢
One kız üç kez okudum😂
😄😄
Hiç de kalmadım kudur
Ahahah görürsün kim ister ki patlak kızı 😃