Benim hayatımda bir kez ilişkim oldu. Onunla cinsel birliktelik yaşadım. Şu an hayatımda bir başkası var. Bakireliği önemseyip önemsemediğini bilmiyorum ama benimle ciddi düşünüyor. Şu ana kadar hiç yalan dolanım olmadı. Yakın erkek arkadaşlarım yok. Alkol sigara gece hayatım yok. İnsan ilişkilerinde de güvenilir temiz biriyimdir herkes beni böyle bilir. Sevgilim kendisi bana sormasa bile söylemek zorunda hissediyorum. Bir yandan sırf geçmişte yaşadığım şeyden dolayı benden vazgeçer mi diye korkuyorum. Söyleyeyim mi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle. Bu konu, gizlenecek bir şey değil. Sırf bu nedenle senden ayrılacaksa da ayrılsın, üzülme çünkü seni gerçekten seven bir erkek seni geçmişinle yargılamaz ve seni olduğun gibi kabul eder. Bakire değilsin diye senden ayrılan bir erkek seni hak etmiyor demektir. Söylemezsen, seninle sırf bakire olduğunu zannettiği için mi ciddi düşünüyor, yoksa seni sen olduğun için mi seviyor, hiç bir zaman bilemeyeceksin. İtiraf ettiğin zamanki tavrı sevgisi için bir belirteç olacak. Unutma ki ilişklerde dürüst olmak önemlidir, hiç bir ilişki bir yalan veya gizlenen bir gerçek üzerine kurulmamalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelik, birçok kişi için önemli bir konu olabilir, ancak bu kararın sizin elinizde olduğunu unutmayın. İlişkinizin sağlıklı bir temel üzerine inşa edilmesi, açık ve dürüst bir iletişime dayanması gerekir. Partnerinizin sizinle ilgili gerçekleri öğrenmesi ve bunları kabul etmesi önemlidir.
Bununla birlikte, ne zaman ve nasıl söyleyeceğiniz tamamen size kalmış bir karardır. Eğer ilişkiniz ciddiyse ve ileriye dönük planlarınız varsa, doğru zamanda ve uygun bir şekilde söylemek önemlidir. Ancak, bu konuda kendinize baskı yapmanız gerekmez. Söylemek istediğinizde kendiniz için doğru olanı yapın ve kendinizi zorlamayın.
Ayrıca, eğer sevgiliniz gerçekleri kabul etmezse veya ilişkiniz bundan sonra zedelenirse, bu sizin seçiminiz olmadığı için kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok. Kendinizi tanıtmak, dürüst olmak ve karşınızdaki kişiyi kabul etmek, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için önemlidir.01 Yorumla
Soran+1 yılSiz olsanız ne yapardınız?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim sakın olaki geçmişinden kimseye asla bahsetme her şey maf olur bütün erkekler geçmişi kafaya takar yazdığın üzere sen iyi bir kimse olabilirsin dürüstlük fayda vermez bunu aklından çıkartma geçmişi iyi gizle ve yok et eski erkek arkadaşlarını her alanda engelle ve mümkünse tel değiştir. Onlar ile ortak arkadaşın varsa onlar ilede asla görüşme anlayacağın geçmişin yok et ve iş ciddiye binerse diktir abi ben yalan söyleyemem kaldıramam deme vijdan yaparım deme geçmiş seni ilgilendiriyor onu ortak etme asla geçmişine tahminimce işin büyün büyüsü bozulur sonra pişman olursun söylediğine bu arada ben ahlak bekçisi değilim benim eşim evlendiğimizde bakire değildi ama ben biliyor ve seviyordum takmadım geçmişini ama kendini bize benzetme sakın bizde bile geçmiş yüzünden tartışma yaşandı çok kez aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özele gelmiyorum burada yazarım sakın olaki söyleme sakın diyim !!!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemelisin. Kızlık zarın bozulduysa söyle çünkü evlendiğiniz zaman anlayacaktır. Çoğu erkek bakireliğe önem veriyor. Zarına bir şey olmamış olsaydı tövbe edip geçmişini anlatma derdim çünkü bununla ilgili ayetler var. Ve daha önce ilişkiye girdiğin için yine de tövbe etmen gerekiyor.
Erkek arkadaşına söyle. Zamanında hata yapıp geçmişinde ilişkiye girdiğini ve tövbe ettiğini soyle. Eğer seni seviyorsa ayrılmaz. Eğer ayriliyorsa boş ver. Öyle bir durumda da seni seven biri mutlaka çıkar. Ama yalan söylersen bu sefer vicdanın rahat olmayacak. Baştan şöyle ki nişan düğün olduktan sonra yalan söylediğini anlayınca ayrılmaya bile kalkar. O yüzden şöyle baştan.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence Şu an söyleme. İlişkiniz ilerlerse bir şeyler yaşamanız gerekirse ve sende istersen onunla birlikte olmayı o an söylersin. Eğer simdiden söylersen ve seni öyle kabul ederim derse sonra cinsel birliktelik yasarsanız acaba bakıre degılım dıye mi benimle oluyor dıye düşünür durursun. Ya da bu sebepten ayrılırsa üzülürsün. Bence bekle. Aranızdaki ilişki ilerlerse söylersin yani evlenme gibi bir duruma evrilmeye baslarsa ilişki… ya da dediğim gibi cinsellik yasanırsa o zaman öğrenir.
00 Yorumlabunu sölesen kardes ayrılabilir sizden baska caresını bulsan olmazmı cok durst olma kardes ömurboyu sıkınıtısnı cekrsın yüzüne söler kabul etsede guvenmez arkadasım vardı benim diktirdi öyle yol denesen daha mantıklı bence
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu kendisine sorabilir bu durum senin önemli mi ne düşünüyorsun vs vs verdiği tepkiye göre sende söyler ya da söylemezsin ayrılırsın
00 YorumlaKesinlikle söyleme. Düşünceleri değişir terk eder... Evlenecek olursan git diktir.
04 Yorumla
Soran+1 yılYalan dolanla ilişki kurulur mu
Soran+1 yılEşiniz size bu konuda yalan söylemiş olsa? Bir şekilde açığa çıksa?
Gizli Üye(36-45)+1 yılLaçka olmadiysa söyle kuzu tirnagi gibi sıkıysa hic birsey söyleme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söylemen daha doğru olur
20 Yorumla
+1 yılÖnceki ike ksc kez oldun
04 Yorumla
Soran+1 yıl50 falan
- +1 yıl
Aynı kişi mi 50 kere
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yani uzun zamandır yapmadiydan bununla ilj yaptığında belki anlamaz da 50 de cok. Yani
Söylemek zorundasın tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan ne tepki verirdin
+1 yılSöyle ve kurtul nasılsa tepki verip gidecek☺️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme seks yaparken görsün
00 Yorumla
+1 yılSen söyle hwm tavrını öğrenirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben 15 ile 25 dakika arası
00 Yorumla
+1 yılBen söylerdim
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin söylese ne tepki verirdin
- +1 yıl
Kabullenip kötü hissetmemesini sağlamaya çalışırdım
Et tabi hoşuna gider belki
02 Yorumla
Soran+1 yılNesi hoşuna gidecek
Ne kadar süredir birliktesiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay oldu
Soran+1 yılHayır
+1 yılbence soyle
10 YorumlaYaz yardımcı olmatçya calışıyım istersen
00 Yorumla
+1 yılEt gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Biraz daha bekle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEt et iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan ne tepki verirdin?
- +1 yıl
Hiç bilmiyorum ne tepki vereceğimi
Söylersen gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyleme
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılToparlayamazsiniz
- +1 yıl
Bencede soykeme