Nude istedi benden kıruldım ve üzüldüm atmadım o da bir şey demedi zaten napmalıyım ilişkiyi bitirmeli miyim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Nude istedi benden kıruldım ve üzüldüm atmadım o da bir şey demedi zaten napmalıyım ilişkiyi bitirmeli miyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uyar sadece devam ederse ayril ama eger evlenmeden once iliskiye karsiysan ayrilmalisin cinsellik isteyen biri cunku belliki sen ayrilmazsan o sıkılıp ayrılır cinselliksiz
bitir tabi
evlenmeden bunu sana yapması
senin mahremine saygısızlık
aile kurumunu evliliği çöpe atmış
seni gerçekten seven biriyle yola çık
Nude atmak tehlikeli, ilişki bozulduğunda kötü kullanıma neden olabilir.
Bunun yerine normal ilişki daha doğru.
Atamsm ve düşünmüyorum da sadece üzdü bu durum kırıldım istediği için abartıyor olabilir miyim
İstemesi normal öncelike bunu aykırı düşünme. Ancak hayatta her şey mümkün. Bir gün işler yolunda gitmezse, elindekini imha etmeme ihtimalini düşün.
Güzel makul dille anlat.
Bir araya gelince zaten sana aitim de.
İstediğimizi yaparız de.
Kırdım onu ama aslında ben de kırıldım ben toparlamaya çalıştım ama olmadı uyudu sanırım yazmafı da
Bu kırılacak bir konu değil.
Her iki taraf isteyince birleşme oluyor.
Her iki tarafta isterse nude olur.
Tek taraflı olmuyosa da buna kırılmaya gerek yok.
Kendin ol, karşı tarafın beklentisi için değişme, benliğine zarar verir.
Bu konuyu konuş net bir şekilde yine öyle bir yaklaşım olursa düşün o zaman iki. Nude sapıklık gibi geliyor ya bir araya gelince öpüşün vs ama rahatsız hissettiğin şeyleri bilsin
Şimdi şöyle ki uzak mesafeyiz bir araya gelemeyiz ve ben kesinlikle atmayı düşünmüyorum
Hiç görüştünüz mü? Atma zaten
Hayır görüşmedik
O nerde yaşıyor sen nerde yaşıyorsun görüşmeyi düşünmüyor musunuz
İstanbul ağrı görüşemeyiz
Bitirme fakat yapamayacagini soyle yani nude atamayacagini
adam dayanamamış istemiş ne var bunda başkasındanmı istesin ama sen yinede atma
İstemiş olabilir önemli olan devamında hoş görmesi ısrar etmemesi
Azıcık sert çıktım küs uyudu sanırım soğuk davrandı
Konuş onunla böyle bir şey istemediğini söyle anlayışla karşılaması gerekir
Anlayışla karşıladı zaten ama işte aldatılma korkusu var
Sevişemiyorsunuzki zaten aldatacak ise bundan dolayı aldatır nude atmadığın için değil
Nolur bilmiyorum sonu ama seviyorum onu
Uzak mesafeden sevgili nasıl oluyorsunuz
Mesajlarımıza 10 saatte bir cevap vermiyoruz mesela neredeysen yazıyoruz arıyoruz konuşuyoruz günümüzü anlatıyoruz tartışma konularımız oluyor onları tartışıyoruz düşünce paylaşıyoruz anlık fotolar atıyoruz
Bunun için ilişkiyi neden bitirmeyi düşünüyorsun
Nasıl davranacağını bilmiyorum ki nude atmam ve istemesi beni kırdı ne bileyim garip
Ama sevgilisiniz siz, bunu istemesi anormal bir şey değil li
Ruhumu sevsin bedenimi değil
Bu ruhunu sevmediği anlamına gelmez ki
O da böyle söyledi ya biraz kırdım onu daha da batırdım ve ara bir böyle yapıyorum batırıyotum onu da bıktıraacağım kesin gider o da dayanamaz :(
Yani şöyle söyleyebilirim, göndermek istememeni anlarım, ama göndermeme nedenin önemli
Güvenemem ben ayrıca evlenmeden cinsel şeyler yaşamak hoşuma gitmiyor foto da dahil
Güvenemem demek yerine, evlenene kadar bunları konuşmak ya da yaşamak istemiyorum diyebilirsin, ısrar ederse zaten saygısını kaybetmis demektir
Seviyosan bitirme bana bida boyle yaklasma de
Sen cinsellik sevmiyo musun
Evet bitir sapıkmış
abartma uzatmamış ki
Hiç böyle bir şey istenmedi benden uzak mesafeyiz biz
uzak mesafede cok normal ya ama uzatıp ısrar etmemis iyi bence bu
Bana biraz yardım eder misin nasıl davranmalıyım
Evet