Cinsel Yaşam Sevgililiğe seks karışırsa sevgi biter mii? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sevgililiğe seks karışırsa sevgi biter mii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sevhi dediğin şey arzudur aşk cinselliğe verilmiş şirin bir isimden ibaret, cinsellik yaşayamıcağın insana aşık olurmusun 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişir daha da iyi olabilir daha da kötü 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Odak noktasi degisebilir. Artık hep seks düşünülebilir 0 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. ilişkinin samimiyetine ve geçmişine göre değişir 2 0 Yorumla
by_x- Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Bu zamanda bu olmayınca bitiyor 0 25 Yorumla Soran 1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla Soran 1 yıl Eğer gerçekten seviyorsa bitmez Yorumla Soran 1 yıl Saygı duyar Yorumla by_x- 1 yıl Duyani görmedim Yorumla Soran 1 yıl Saygı duymuyorsa da defolsun gitsin Yorumla Soran 1 yıl Sonuçta bunu istemeyenin elini atsa ellisi gelir Yorumla by_x- 1 yıl Duymayana dersin Yorumla by_x- 1 yıl Saygı duymak gerek kim ne isterse öyle yaşasın Yorumla Soran 1 yıl Tamam bende öyle diyorum zaten sevmiyorsa sevdiği sevebileceği kişiye gitsin Yorumla by_x- 1 yıl Sakin ol şampiyon😅 Yorumla Soran 1 yıl Sakinim knk zaten 😅 Yorumla by_x- 1 yıl Kahven yok mu 😅 Yorumla Soran 1 yıl Ne için Yorumla by_x- 1 yıl Sakin olman için Yorumla Soran 1 yıl Sakinim dedim ya bence sen düşünme tarzını değiştirmelisin ben sadece bana öğretilenler üzerinde yoluma devam ediyorum Yorumla by_x- 1 yıl Farklı bir şey için mi zorladım Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla by_x- 1 yıl Neden tarzımı değistiriyorum? Yorumla Soran 1 yıl Çünkü her şey o demek değil Yorumla Soran 1 yıl İlişkilerde de böyle bence Yorumla by_x- 1 yıl Ben o demek demedim Yorumla Soran 1 yıl Eğer bir erkek bir kızı seviyorsa ona saygı duyar yani yapmak istemediklerini yapmaz yaptırmaz hiç kimse için hiç kimse değişmemeli eğer o erkek o kızı seviyorsa zaten cinsellik hakkında konuşmaz ve evlenmeden de bunu yapmaya çalışmaz Yorumla Soran 1 yıl Saygı duyanı görmedim falan diyorsun ya Yorumla by_x- 1 yıl Ben yaparım demedim istemeyeni görmedim dedim Yorumla by_x- 1 yıl Ben görmedim yapyanada saygım var kim neyi nasıl isterse öyle yaşar beni baglamaz Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. karsindakine gore degisir 1 0 Yorumla
OnnR4 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 45% 1 yıl Bence daha çok güçlenir :) 1 4 Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Oo Johnny sen ne anlarsın garilar sana yüz vermiyorki hic Yorumla OnnR4 1 yıl Bu cümlenden anlaşılan sende en iyi sap arkadaşım carl chryniszzwics olmalısın :D Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Okadar zeki değilim hocam keşke olsam bilimden anlamam Yorumla OnnR4 1 yıl Olduğu kadar artık :) Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkek karakterli ise bitmez 0 0 Yorumla
Birzamanlardagibi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Hayr seks olmadan olur mu? 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Olur knk Yorumla Birzamanlardagibi 1 yıl Nereye kadar dayanablceksn Yorumla Soran 1 yıl Valla sonuna kadar dayanabilenleri gördüm Yorumla Soran 1 yıl Asıl mesele o değil zaten olmamalı Yorumla Birzamanlardagibi 1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl Asıl mesele iki kişinin birbirini sevmesidir bence Yorumla Birzamanlardagibi 1 yıl Olmamalı mi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Birzamanlardagibi 1 yıl Sevgi olcak ama oda ihtiyac Yorumla Soran 1 yıl Senden küçüğüm görünen yaş hatalı Yorumla Birzamanlardagibi 1 yıl Bence yanlış düşünüyorsun Yorumla Soran 1 yıl İhtiyaçsa defolsun gitsin Yorumla Soran 1 yıl Erkekler kapatılmalı Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Bitmez, niye bitsin? 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Güçlenir 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. cıks artar 0 0 Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Genel olarak evwt 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sevhi dediğin şey arzudur aşk cinselliğe verilmiş şirin bir isimden ibaret, cinsellik yaşayamıcağın insana aşık olurmusun
Kişiden kişiye göre değişir daha da iyi olabilir daha da kötü
Odak noktasi degisebilir. Artık hep seks düşünülebilir
ilişkinin samimiyetine ve geçmişine göre değişir
Bu zamanda bu olmayınca bitiyor
Yapacak bir şey yok
Eğer gerçekten seviyorsa bitmez
Saygı duyar
Duyani görmedim
Saygı duymuyorsa da defolsun gitsin
Sonuçta bunu istemeyenin elini atsa ellisi gelir
Duymayana dersin
Saygı duymak gerek kim ne isterse öyle yaşasın
Tamam bende öyle diyorum zaten sevmiyorsa sevdiği sevebileceği kişiye gitsin
Sakin ol şampiyon😅
Sakinim knk zaten 😅
Kahven yok mu 😅
Ne için
Sakin olman için
Sakinim dedim ya bence sen düşünme tarzını değiştirmelisin ben sadece bana öğretilenler üzerinde yoluma devam ediyorum
Farklı bir şey için mi zorladım
Nasıl yani
Neden tarzımı değistiriyorum?
Çünkü her şey o demek değil
İlişkilerde de böyle bence
Ben o demek demedim
Eğer bir erkek bir kızı seviyorsa ona saygı duyar yani yapmak istemediklerini yapmaz yaptırmaz hiç kimse için hiç kimse değişmemeli eğer o erkek o kızı seviyorsa zaten cinsellik hakkında konuşmaz ve evlenmeden de bunu yapmaya çalışmaz
Saygı duyanı görmedim falan diyorsun ya
Ben yaparım demedim istemeyeni görmedim dedim
Ben görmedim yapyanada saygım var kim neyi nasıl isterse öyle yaşar beni baglamaz
karsindakine gore degisir
Bence daha çok güçlenir :)
Oo Johnny sen ne anlarsın garilar sana yüz vermiyorki hic
Bu cümlenden anlaşılan sende en iyi sap arkadaşım carl chryniszzwics olmalısın :D
Okadar zeki değilim hocam keşke olsam bilimden anlamam
Olduğu kadar artık :)
Biterse aşk degildir 😬
Yok daha şehvetli olur
Erkek karakterli ise bitmez
Günümüzde çoğunlukla öyle oluyor
Amaç evlilikse nikahtan önce asla verme 👍
Bence evet hayırkişiden kişiye değişir
Hayr seks olmadan olur mu?
Olur knk
Nereye kadar dayanablceksn
Valla sonuna kadar dayanabilenleri gördüm