Cinsel Yaşam Seks yapmak spor yerine geçer mi? januss Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Seks yapmak spor yerine geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. HAyır geçmez elbtte 0 0 Yorumla
m Kauren Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bende Libdo artışı olduğunda spora gidiyorum, ağırlık kaldırınca diniyor. 1 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Sporda yakılan kaloriden epey az yskılıyor. Öyle yaptım böyle soktum demeyin bilimsel bir şey 0 0 Yorumla
Raptor06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bu görselden daha hafif bir görsel koydum sorumu kaldırdılar bakalım seninkide kalkacak mı 0 2 Yorumla januss 1 yıl Ben karıyım kendine gel Yorumla Raptor06 1 yıl Yani kalksın diye demedim ama bir çifte standart var bizimkilerde kalkmamalı Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Yani atletizm anlaminda bir spor olarak gecmez ama efor sarfedilen bir olay oldugu icin bu benzetme yapilabilir 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geçer taabiii hem mutlu oluyonn hemm bâyâ enerji harcıyonn 0 0 Yorumla
sırdaş_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Hararetli ve uzun sürüyosa efor sarfediliyo demektir 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aynı anda tüm vücudun çalıştığını düşünürsek en zevkli spor denebilir 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl seks esnasında kalori yakımı olur ama maalesef spor yerine geçmez 0 0 Yorumla
Revolver_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl gecer efor ve mutluluk hormonlarıyla bedenını rahatlatıyosun 0 0 Yorumla
Nemesis051 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Geçer herhalde sonuçta o kadar efor sarf ediyorsun 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. hayır sporun yerini tutamaz ama kalori yaktırır 0 0 Yorumla
Okan_evl_ist Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Bir aslan olmadığımız için sayılmaz😂 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Spor olursa ben obez olurum 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. En güzel en etkili spor 0 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl En sevdiğim spor, gece sabaha kadar seks sporu. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet geçer ilişkide yüksek enerji haecanir 0 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Geçeerr, istiyosan yardımcı olurumm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Geçmiyor nerden biliyorsun diye sormA 3 1 Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Hshshsh Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Odun gibi yatiliyorsa geçmez 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kalorisi yüksek geçer 0 0 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Geçer geçer 2 1 Yorumla kadans 1 yıl Yani toplumun çoğu 10-15 dakikayı yeterli görüyor. Pek geçeceğini sanmam Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hayır 0 1 Yorumla builder 1 yıl erkek açısından kısmen olabilir. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen bakire misin? 0 6 Yorumla januss 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkeksiz durmak zor değil mi. İlişkiye girenler o zevki yaşarken sen işkence çekiyon Yorumla januss 1 yıl Olmadı işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çirkin misin yoksa? Çirkin kızlar daha Abaza oluyo erkek bulamadığından Yorumla januss 1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Egonda yok. Ama Türkiye'de erkek bulmak çok kolay bir kız iicn.. hele hele cinsellik için bulmak istiyosan 100 tane erkek sıraya girer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
HAyır geçmez elbtte
Bende Libdo artışı olduğunda spora gidiyorum, ağırlık kaldırınca diniyor.
Sporda yakılan kaloriden epey az yskılıyor. Öyle yaptım böyle soktum demeyin bilimsel bir şey
Bu görselden daha hafif bir görsel koydum sorumu kaldırdılar bakalım seninkide kalkacak mı
Ben karıyım kendine gel
Yani kalksın diye demedim ama bir çifte standart var bizimkilerde kalkmamalı
Yani atletizm anlaminda bir spor olarak gecmez ama efor sarfedilen bir olay oldugu icin bu benzetme yapilabilir
Geçer taabiii hem mutlu oluyonn hemm bâyâ enerji harcıyonn
Hararetli ve uzun sürüyosa efor sarfediliyo demektir
Aynı anda tüm vücudun çalıştığını düşünürsek en zevkli spor denebilir
seks esnasında kalori yakımı olur ama maalesef spor yerine geçmez
evet geçer en zevkli spor bence fırsat buldukça yapılmalı
gecer efor ve mutluluk hormonlarıyla bedenını rahatlatıyosun
Geçer herhalde sonuçta o kadar efor sarf ediyorsun
En etkili sporlardan biridir :)
Geçer. Kalori yaktırıyor çünkü
Hayir arasi da cok fark var
Tempolu ise evet
hayır sporun yerini tutamaz ama kalori yaktırır
Bir aslan olmadığımız için sayılmaz😂
Geçer tabii o da kalori yakıyor
Spor olursa ben obez olurum
En güzel en etkili spor
En sevdiğim spor, gece sabaha kadar seks sporu.
Evet geçer ilişkide yüksek enerji haecanir
Güreşerek seks yaparsan geçer
Geçer kalori yaktırır çünkü
Geçeerr, istiyosan yardımcı olurumm
Geçmiyor nerden biliyorsun diye sormA
Hshshsh
Odun gibi yatiliyorsa geçmez
e tabi, kardiyo gibi düşün :D
Kalorisi yüksek geçer
Geçer geçer
Yani toplumun çoğu 10-15 dakikayı yeterli görüyor. Pek geçeceğini sanmam
Geçer
Hahaha geçer bence
nasil yaptığına bağlı
Evet geçer
hayır
erkek açısından kısmen olabilir.
Geçer..
Güzel kardiyo bdbshs
Neden olmasın
En güzel spordur
Fazlasıyla
bazen daha çok kalori harcıyorsun
Sen bakire misin?
Evet
Erkeksiz durmak zor değil mi. İlişkiye girenler o zevki yaşarken sen işkence çekiyon
Olmadı işte
Çirkin misin yoksa? Çirkin kızlar daha Abaza oluyo erkek bulamadığından
Olabilir
Egonda yok. Ama Türkiye'de erkek bulmak çok kolay bir kız iicn.. hele hele cinsellik için bulmak istiyosan 100 tane erkek sıraya girer
Seks yapmak
daha ağır
Evvetttt