Uzmanlar seks yapmanın bir spor olduğunu ve haftada en az iki defa seks yapmanın kişiyi fizyolojik olarak daha genç gösterdiği ve güzelleştirdiğini düşüncesini savunuyor. Siz böyle bir görüşe katılıyor musunuz?

Seks yapmak spor sayılır. Aktivite sayılır. Hobi sayılır. Nefes egzersizi sayılır. Meditasyon sayılır. Kendine vakit ayırma sayılır. Bedenini ve ruhunu doyurma sayılır.
Bence sayılır efor sarf ediliyor sonuçta ve bir çok hormon salgılanıyor.
teşekkür ederim
Rica ederimmm
Cevap
20Cevap
seks yapmak gerçekten bir spor yapmak sayılır.. Ancak sadece bedensel spor değil. bir yerde ruhsal sporda olur..
Spor kategorisine girmez ama çok kalori yakılır özellikle uzun sürerse ve çok efor edilirse
Seksi seks olsun diye yapabiliyorsan evet iyi bir spor. Ama spor gibi mi yapılmalı, soru işareti.
Yerine gecmemeli ama guzel kalori yakimi oluyor vucuda ve psikolojiye de faydasi old kesin birsey.
Merhaba
Bu görüşe katılmıyorum elbet faydaları vardır anca çok şart bir durum olduğunu düşünmüyorum sporla aynı kefeye konulmaz
Erkek için yorucu bi spor haline gelebilir özellikle benimle yapiyosa o sporu
Nasıl yapıldığına bağlı. Her iki taraf için de ciddi bir sportif aktiviteye dönüşebilir, işin hakkı verilirse.
Çok fazla kalorı yakıldıgı ıcın ve kaslar aktıf çalıştığı ıcın hem de aga babası olarak sayarım ben
Tabi ki sayılır. Sonuçta o kadar kalori yakılıyor :p
SPOR değil SEKSERSİZ. Kuvvet Egzersizi gibi düşünebiliriz. Ne kadar kalori harcattığı çok değişken.
Süre, hız, pozisyon çeşitliliğine bağlı. Yağ yakıcı bir etkisi olduğunu sanmam.
Kızarmış ekmeğin üzerine sürülen; Kaymak Spor ise Bal da Sekstir. Düzenli Spor ve bol bol Seksersiz...
sık sık yapılırsa spor, fantezi şeklinde yapılırsa sanat olur bence
boksörler seks yapmayi cok sever bacakları güçlendiriyor
Ben katılmıyorum seks çok yapan insanlar daha erken yaşlanıyor bu kanıtlanmış gerçek.
Tabiki gece sporu belini egzersiz yabıyosun bacaklar çalışıyor
Evet kesinlikle kızlarda katılıyodur buna hadi spor yapalım
elbette sayılır🌺💫💭👼
Sayılır mı🙃
Bu konu da bi bilgiye sahip degilim
İyi bir seks iyi bir idmana bedeldir
Tabii ki kamasutra ezberledim ben
sayılır ya
Sanmıyorum sayılmaz
Eleman eliyle kontrol sağladı :D
Sayılmaz
Doğru kişiyle yapılınca spordan fazla etkilş