İhtiyaç duymuyorsan yapmak zorunda değilsin ama ihtiyaç duyuyor da yapmıyorsan gergin olursun şartlama kendini yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
İmkansıza yakın bir şey bu. Ben en fazla 55 gün dayandım. Her gördüğün şeyden tahrik oluyosun. Kızların ayak bileklerini gördüğümde bile aklımdan türlü türlü şeyler geçiyodu. Psikolojik olarak rahatlatıyo bence.
Kanka zararlı diyemem ama sonuçta bu insan doğasında olan bı istek bunu yapmazsan bile rüyalanma vs olur illaki fakat yumurtalıkların vs rahatlaması lazım gerginliğini alır Sağlıkçıyım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Zaten bi süre sonra vücut kendisi tepki verir öyle bi durumda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tabii ki de zararlı zaten senin vücudun hiçbir şekilde rahatlamak istemiyorsa bir sorun var demektir
mastürbasyon yapmak zararlı
unutkanlık konsantrasyon sorunlarına neden oluyor
yapmamak huzurlu olmanın tek yolu!
İhtiyaç duymuyorsan yapmak zorunda değilsin ama ihtiyaç duyuyor da yapmıyorsan gergin olursun şartlama kendini yani
İmkansıza yakın bir şey bu. Ben en fazla 55 gün dayandım. Her gördüğün şeyden tahrik oluyosun. Kızların ayak bileklerini gördüğümde bile aklımdan türlü türlü şeyler geçiyodu. Psikolojik olarak rahatlatıyo bence.
Hissizlesme durumu yaşanabilir ama seks önemli çekik için arzu icn
Yani soğuyabilirsin ama biyolojık olarakta sorun yaşayabilirsin
Bişey olmaz. Ama enin sonunda cinsellikle işin olacak.
Böyle bir şey imkansız en küçük şeyde tahrik olursun zaten
Haklısın ama aseksüeller var günümüzde
Yok var ama geneglde çok gergin çirkef oluyolar
Yapmayanlarda genelde agresiflik gerginlik artıyo vücudun orgazm anında salgılanan hormonlara da ihtiyacı var olmayınca yan etki yapıyor
Haftada 1 en az düzenli orgam şart ama en iyi müslüman ben olcam kafasıyla biçok kişi ruh sağlığını bozuyo
Kanka zararlı diyemem ama sonuçta bu insan doğasında olan bı istek bunu yapmazsan bile rüyalanma vs olur illaki fakat yumurtalıkların vs rahatlaması lazım gerginliğini alır
Sağlıkçıyım
Zaten bi süre sonra vücut kendisi tepki verir öyle bi durumda
zararları olabilir. gerginlik yapar
Değil ama vücudun ihtiyacı var
Hiç mi yaomadın
Aseksüel olursun
Hayır değil
Bunu yapabilen insanoğlu var mı