daha önce 1 kez sevgilim oldu o da normal bir arkadaşlık idi
evlilikte oral bana göre olmadığını gördüm.
daha önce 1 kez sevgilim oldu o da normal bir arkadaşlık idi
evlilikte oral bana göre olmadığını gördüm.
evlendiğim kişinin oral seksi sevmemesi durumu benim için sorun olurdu, gerçi evlenmeden önce bu tarz şeyler açıklığa kavuşur uymuyorsa bazı şeyler cinsellikte önemli sonuçta ilerisine gitmezdim evlilik gibi. sırf karşımdaki istediği için zoraki oral da hoş hissettirmezdi ayrıca
sen yapmak istemeye bilirsin ancak eşin sana yapmak istiyorsa ve bundan zevk alıyorsa bırak yapsın.. eşinin sana yaptığından kesinlikle zevk alıyor olman lazım.. zevk almıyorsan ya yapamıyor ya da sende sorun var demektir.
eğer zevk alıyorsan bırak yapsın, eşim zevk almasına rağmen bana yaptırmadığı için aramızda sorunlar oluyor. sonra buralara geliyorum.
Cinsellikten tam zevk alamama yani ciddi orgazm sorunun var galiba. Evli bayanların en az %80’i çok ciddi orgazm sorunu yaşamıyor. Bu durum da cinsellikten soğumaya ve fantezilerden zevk alamamaya neden oluyor. Sadece oral değil genel olarak da zevk alamama sorununun var gibi. Yani cinselliği sadece erkeğini mutlu etmek olarak görüyorsun 😊😊
Oral evlilikte olmazsa olmazdır kadınlar yapmadığı için soğuk bakıyorlar ama onu salatalık üzerinden iralyapmayi uygulayıp yapar daha sonra gerçeğinden denersen başarılı ilişki ve partneri uçuran hanım olursunuz
Cevap
20Cevap
Ben 5 srnelik evliyim rşime evşendikten sonra oral yapmadım midem bulanıyor drdim ama eşşm bana yapar o hoşuma girr sevgiliyken yapıyorfum ams yine zorlanıyordum
bende ona işte şunu anlatamıyorum sayın oduna özel anlar sürekli oluyor ve temizlik %100 olmuyor özellikle kendisinin midem almıyor ama anlamakta zorlanıyor
Erkeğin organı hrp pistir vr benim istemememde hep bundan yana peki o sana yapıyor mu
Evlilikten önce yaptın mı rşine hiç
ben kuralcıyım ve bir boşluk olmasın diye kendime hiç istemedim
Sana da yapmadı yani yapmak istedi mi peki birde kaç senelik evlisiniz
2 yıl doğru unuttum
evet talebi oldu ben istemedim
Gizliden çıkayım yazzan olur mu daha rajat olur hızlı olur
olur
Bekliyorum
Ordamısın
Yazık yaa adama
Şart değil tabi ki ama ilişkiye tat kattığı kesin bişey. Sevmeye çalışırsan eşin mutlu olır dolayısıyla sen de...
Mide bulandırıcı bir şey olduğunu düşünüyorum. Bence bu bir sorun olmaz aranızda
işte şunu anlatamıyorum sayın oduna özel anlar sürekli oluyor ve temizlik %100 olmuyor özellikle kendisinin midem almıyor ama anlamakta zorlanıyor
sana göre değilse yapmazsın ne yapalım yani? ayrıca bu oral sen yaparsan mı sana göre değil yoksa sana yapılırsada mı sana göre değil?
Oral aktivite illaki cinsellikte olması gereken bir ritüel değil
Yani oral kişiye bağlı ama zevkli diyorlar hiç yapmadım
Ben 9 yıldır evliyim çok yükseldiğimizde sadece. Ama eşin bu konuda ne düşünüyor?
Yapmak zorunda değilsin
İstemiyorsan yapma yahu
bekarsınız sanırım öyle kolay değil evli olunca mütabık olmak gerekiyor
Yapmayı mı sevmiyorsun yaptırmayı mı?
her ikiside
Arada olmazsa seksin veki olmaz.
oral yapılmaz, leş gıbı bırsey
Baska kadına yaptira bilirsin demelisn
Bence haklısın
Herkes istemeyebilir
Niye canım gırtlaklamassan erkeğin mutlu olmaz ki
lütfen isani yaz edepsiz