Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yaptıklarınızı söyleyerek daha çok canımı çektirmeyin benim nasıl ikna edebileceğim konusunda yardımcı olun
Oral yapmasını çok istiyorum ve bunun zevkini yaşamak istiyorum ancak eşim kesinlikle yapmıyor
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Nası ya 4 yıl boyunca bir erkekle aynı yatakta yatıcam ama hiç yalamıyacağım onu olacak şey değil ben delirirdim :D sdhadsf
Yok bir defa bile denemedi arada çok istiyorum ısrarcı olunca başını öpüyor o kadar
Bende delirdim artık yalamak yalatmak istiyorum
Yapmalıydı bence boğazıma kadar alınca sevgilim çok seviyor
Boğaza kadar değil normal yapsın oda yeterli nasıl ikna ederim
Bogazina kadar nasil öğürmüyorsun
Yanlış anlaşılmasın o iş biraz tecrübe istiyor zamanla alışıyorsun ilk başlarda yine oluyor ama sonra geçiyor
Onun tecrübe isteyeceği kesin ben boğaza kadar da istemiyorum ya biraz olsun yeterli
4 yıl uzun bi süre bence. Sen ona oral yaptıktan sonra teklif etsen?
Benim oral yapmamı da istemiyor kaç defa teklif ettim ilişki anında yapmaya çalıştığım an engelliyor
Hmmm gerçekten hoşlanmıyor demekki çok ilginç
Midemin bulanacağını düşünüyorum diyor ama bir defa bile denemedi arada çok istiyorum ısrarcı olunca başını öpüyor o kadar.
Yavaş yavaş alıştırmaya çalış belli sen çok ısrarcı olduğun içinde ters tepiyor olabilir. Ağzına boşalmayacağını vs söyle
Çok ısrarcı olmadım ki hiç bir zaman. Ağzına boşalmayacağım zaten söylüyorum akan zevk sularından da rahatsız olacağını söylüyor
Sen bu kadar yıl bir defa olsa bile yapar mıydın
Bende sevgilime yapmadim hic her seferinde yalvariyor igrenc geliyor bana midem bulaniyor dusununce gercekten her seyi yapiyorum ama onu yapamam gerek de yok her turlu sonucau asiyoruz zaten yani karin da yapmaz bence sevgilim bana ne derse desin yapmam cunku.
Düşüncesinin kötü olması engelliyor zaten. Seninde diğer herşeye açık olman güzel oral da yapabilirsen muhteşem olur
yapmak istemiyorsa konu kapanmıştır zorlama iğreniyordur ben olsam ben de ASLA yapmam
Bu zevki tatmak istiyorum. Eşinden neden iğrenirsinki. Temizim bakımlıyım yapar diye bazen ilişki öncesi duşa giriyorum bir tane kıl bırakmıyorum
ya onunla alakası yok isterse gül bahçesi olsun sdfghjk ben ve benim gibiler asla yapmaz
Nasıl ya o nasil kadin oyle erkekler bayilir orala
Evet çok istiyorum yapmasını ama yapmıyor. Nasıl ikna edeceğim
Erkegini mutlu etmek istemiyor musun gibi şeyler soyleyip tatli dille konus
Öyle denedim midem bulanır düşüncesi bile kötü diyor
Eşinizin tabulari var ve erkegin ihtiyaclari doğrultusuna gore ne yapmasi gerektigini düsünemiyor ama düzelmez bir sorun degil bence erkeğini mutlu etmek istemesi lazim
Bunun için ilk önce benim onu mutlu etmem gerekiyor kendisi de oral istemiyor. Onu hem mutlu edecek hemde erkeğini bu konuda mutlu etmesi gerektiğini sağlayacak ne yapabilirim
o nasıl kadın mı? sdfghjk siz şaka mısınız ya şok içindeyim zxcvbnmö
Canım erkeğe hizmet nimettir erkegini mutlu edeceksin o da seni tabi ki de karşılıklı
HİZMET Mİ? abla kaçıncı yüzyılda kaldın ne hizmeti ne erkeği yapma allah aşkına kimse kimseye HİZMET falan etmesin aa bu kelimenin anlamını biliyor musunuz köle miyiz hizmetçi miyiz yuh yani yuh bu kafaya yazıık eğitimsizlik işte valla yazık siz hizmet edin kul köle olun size hayatta başarılar
Yavrum sen daha benim ne dedigimi bile anlamıyorsun ya :D yatakta iyi olmanız gerektiğini söylüyorum bu ayıp ya da kadını küçük düşüren bir şey değil tecrübe konusuyor rahat ol
Ayrıca eğitimsiz falan demişsin ama senin eğitim dereceni aşırı merak ettim acaba nerelerde okudun
Hizmeti farklı anlamda söyledi. Hizmetçi veya kölesi anlamında değil ikimizde çalışıyoruz zaten ev işlerini de ortak yapıyoruz. Hizmetten kasıt eşini mutlu etme kadınlığını gösterme anlamında kullanıldı diye düşünüyorum
Iletişim kurarak. Istediğinizi belirtin.
İletişim kuruyorum istediği mi söylüyorum hisettiriyorum ama yok bir defa bile denemedi
istemiyorsa zorlama
Nedenkş
Sevmediğini midesinin bulandığını söylüyor
Anladım