Cinsel Yaşam Daha önce seviştiğiniz biriyle arkadaş kalır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler1 yıl güncel 💋🍓 Güncellemeler1 yıl güncels Daha önce seviştiğiniz biriyle arkadaş kalır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
bLaxis Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Neden kalınmasın, yatak kültürü ayrı bence. Oradaki uyumu yakaladığım birine aşık olmak ya da illa da duygusal birliktelik yaşamak zorunda değilsin. f&b de bunun için varya zaten 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Evet. Karşılıklı duruş ile alakalı. O güveni verirse imi taraf gayet de oluyor 0 0 Yorumla
AleksBulut Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% 1 yıl Ben arkadaşlığa genelde inanmıyorum, kadın ile erkek arasında - kesinlikle. 0 0 Yorumla
ckkgizli1hesap20 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yani çevremdeki kızların çoğu ile bir geçmişi vardır 0 0 Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl baldızımla olmuştu ve arkadaş kaldık yani normale döndük kızkardeşim gibi görüyorum onu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Geçmiş evlilik boşanma sonrası olabilirsiniz öbür türlüsü genişlik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben kaldım yakın değiliz ama görüştüğümüzde aynı ortamda bulunduğumuzda konuşuyoruz 5 1 Yorumla Emre3558123 1 yıl Arada bi yaparsınız yine... Arkadaşının sevgilisimiydi, yoksa arkadaşı mı? ya da kocası Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kalınmaz muhtemelen.. 1 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Kaldim, kalirim da 0 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Kaldım. 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Geçmişe bağlı 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. kaldıgım oldu 2 kişi 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. Evet kalabilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Neden kalınmasın, yatak kültürü ayrı bence. Oradaki uyumu yakaladığım birine aşık olmak ya da illa da duygusal birliktelik yaşamak zorunda değilsin. f&b de bunun için varya zaten
Evet. Karşılıklı duruş ile alakalı. O güveni verirse imi taraf gayet de oluyor
Ben arkadaşlığa genelde inanmıyorum, kadın ile erkek arasında - kesinlikle.
Yani çevremdeki kızların çoğu ile bir geçmişi vardır
baldızımla olmuştu ve arkadaş kaldık yani normale döndük kızkardeşim gibi görüyorum onu
Geçmiş evlilik boşanma sonrası olabilirsiniz öbür türlüsü genişlik
Ben kaldım yakın değiliz ama görüştüğümüzde aynı ortamda bulunduğumuzda konuşuyoruz
Arada bi yaparsınız yine... Arkadaşının sevgilisimiydi, yoksa arkadaşı mı? ya da kocası
Kalınmaz muhtemelen..
Kaldim, kalirim da
annesiyle de sevisirsek belki
Hahha çok kez...
Kaldım.
kalamam kalmadım hiç
Geçmişe bağlı
Kalıyorum kaldım :)
kaldıgım oldu 2 kişi
Kalmam
Evet kalabilirim