Yazacaklarım soruyu soranla ilgili değil lütfen beni yanlış anlamasın. Bu soru 20 saat önce sorulmuş ve rahat bir şekilde 100 kişiden fazla cevap yazmış. Ben gerçekten bir öneri almam gereken bir soru soruyorum 1 kişi yazıyor o da dalgasına yazıyor. Burada neden çoğunluk cinsel konularda yorumlarını yazıyor. Arkadaşlar diğer konularda önemli ve yorum bekliyor haberiniz olsun. Tekrar yazıyorum soruyu soran kişiden özür diliyorum sinirlendim biraz ve bu yorumum onunla ilgili değil
Eğer karşılıklı olarak sevişmek istemiyorsak tekrar kalırım aramızda kötü bir olay geçmediyse ama mesela ben tekrar sevişmek istiyorum o istemiyorsa ya da tam tersi o durumda kalamam yani arzuladığım birini arkadaş olarak göremem arkadaş kalsak bile sevişmemiz lazım 😂
Evet okuldan biriyle ilk başta hoşlandı oldu seviştik ama şimdi arkadaşız hem de çok yakın. Aramızda şakasına yine laflar ediyoruz ama yapmıyoruz yine de. Tabi ona kalırsa yapar ama ben yapmıyorum
Evet okuldan biriyle ilk başta hoşlandı oldu seviştik ama şimdi arkadaşız hem de çok yakın. Aramızda şakasına yine laflar ediyoruz ama yapmıyoruz yine de. Tabi ona kalırsa yapar ama ben yapmıyorum
Sevişirken iyiydi bitince neden kötü olsun ki? Eğer kötü sözler söyleyip kırıcı konuşmalar olup düşmanca bitmediyse , tabiki de arkadaş kalırım. Kaldım da.
Kalabilirim, arkadaşlık ve seks birlikte devam ediyor da olabilir (friends with benefits, fwb).
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet Bir keresinde oldu int. tanistigim bankacı bir hanım.. Bir kere görüştük 2 gün zaman geçirdik bir daha yüzyüze gelmedik ama arkadaşca hala sosyal. medyadan görusuyoruz.