- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlilikte cinsel birlikteliğin olmaması veya eksik olması asli kusurdur ve boşanma sebebidir. Yargıtay kararı. Hemen bir boşanma avukatı tutun veya adliyeye giderek dilekçe verin oradan sizi yönlendirirler Avukat tutarsanız daha kısa sürede bitebilir ve uğraştırmaz sizi Geçmiş olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayatta tüm yolculuklar anlamakla başlar sevgiyle devam eder modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak bu ikilem arasında ki yolculuğun adı hayat
Ben burada hep cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir dediğimde beni. insanlar lincliyor
Evlilik ve arkadaşlık ilişkisinin temeli cinselliktir
Haz herseydir
46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu bu dertten muzdarip insanlardi inanın
Sizi cok iyi anlıyorum00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
1 yılbu senin için dayanılmaz bi şeyse ve konuşmana rağmen düzelmiyor ya da düzelme yönünde çaba sarf etmiyorsa boşan bence de. hukukçu değilim ama yanlış bilmiyorsam boşanmak için haklı sebep olması lazım şalsfksşal
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılCinselliğin de insan için aslında ihtiyaç olduğunu düşünürsen evet ama eğer normalde bir sıkıntı yoksa cinselliği çözmek için birazcık çaba verilebilir çünkü cinsel olarak ortaya çıkan sorunlar düzeltilebiliyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ben cinselliğe bakmam.. aşka bakarım sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşimdi şöyle başlayayım
bu konuyu eşinle konuştun mu hiç ya da eşin seni memnun etmeye çalışıyor mu?
eğer cevabın evetse dürüstçe konuşup birbirinize isteklerinizi anlatıp halledebilirsiniz bu konuyu birlikte p*rn* izleyin pozisyon öğrenin deneyin, yatakta uzanıp sadece birbirinize dokunun tahrik etmeye çalışın vs. bir sürü şey yapılabilir yeter ki isteyin
ama cevabın hayırsa hiç açılmadıysan bir dene tepkisini gör eğer fikirlerini umursamıyorsa değişmeye çalışmıyorsa ayrıl en büyük hakkın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani bilemedim ama tam tersi yani seks güzel diye birine katlanılır mı diye sorsan evet derdim :D 1 yıldır görüştüğüm bir çocuk var aslında çok benlik yapı ve davranış olarak, maddi ve statü olarakta olacak gibi gözükmüyor ciddi bişeyler ama seks o kadar iyi ki kopamıyorum ondan….
34 Yorumla- 1 yıl
Statü olarak senden alt kategoride mi
Cevap sahibi1 yıl@pınarylmaz evet.. ben piskoloğum o kargoda çalışıyor.. birde 4 yaş küçük benden..
- 1 yıl
Konuştuktan sonra engelleyebilirsin sorun değil 🙂
Cevap sahibi1 yıl@pınarylmaz yazdm
Bunun için boşanılmaz bence bilmemek öğrenilmeyecek anlamında değil bazı insanlar yaptıkça öğrenir kendini düzeltir.
23 Yorumla
Soran1 yılHic bir sey ögrenmek istemiyor maalesef hic istegi yok caba yok
- 1 yıl
Aynen katılıyorum aslında olaya tek taraflı bakmamak gerekiyor
dini açıdan soruyorsan bu dediğin kadının hula alıp nikahı fesh ettirme hakkıdır. cinsellikte memnun değilse adamdan kendini anında boşatabilir iddette beklemez. bizim şirk kanunları için soruyorsan ordada bir boşanma sebebi sayarlar...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yani onemli tabi cinsellik. ama ne yasadin ne paylastin cocuk var mi? bunlari bilemeyiz. baskasiyla yasamak da cozum oluyo ama tavsiye etmem. olmazsa olmaz diyosan bosanabilirsin
00 Yorumla
1 yılBunun çok açıklayıcı kısımları var. Hukukende yahut evliliği kurtarmak içinde yapılması gereken denenmesi gereken şeylerde önce bunları bir düşünsen anlatıcamda olmuyor böyle
01 Yorumla- 1 yıl
Senin için hakkına hayırlısı başka yol da var
bu nedeni söyleme zaten direkt hakime söylemiyorsun avukat var sonuçta karşı tarafı rencide edebilir. bu konuyu eşinle konuşman gerek. ne kadar düşüncesiz insanlar var toplumda
00 YorumlaCinselliği midesi mi almıyormuş? Ne diye evlenmiş. Evcilik oynamak için mi? Hayat böyle geçmez. Bir çaresine bak.
00 Yorumla
1 yılMastürbasyon bağımlısı erkekler kadınları böyle mutlu edemiyor. Boşa gitsin gerçek bir erkek bul.
00 Yorumla
1 yılSenin yapacağın bir şey yok
Belki seks yapamıyor sağlık açısından senle neden evlendi ozaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik önemli bence konuşarak çözüp ona göre yolları çizmek gerekiyor ben olsam hiç durmadan valla bir daha mu geleceğiz bu yaşlara
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Bu konuyu eşinle mıhtemelen konuşmuşsundur. Anlaşmalı boşanıcaksanız şiddetli geçimizlik var demeniz yeterli
01 Yorumla
1 yılBen aldatmayı seçtim yıllar önce bu yüzden partnerlerim oluyor duygusallık yaşamıyorum, ha deyince ayrılamıyosun maalesef
03 Yorumla- 1 yıl
@esmaskdke derin mevzular sorun onda değil bende diyelim herkes cinselliğe aynı pencereden bakmıyo
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinselliği öğrenmek zor değil beraber öğrenirsiniz..
02 Yorumla
Soran1 yılAma hic istemiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin en büyük kuralı sextir. seksten istediğin hazzı alamıyorsan bosanmalisin
00 Yorumla
1 yılCinsel ihtiyacını karşılayamaması bir boşanma sebebidir. Bir yerde okumuştum emsal kararlarda
00 Yorumla
1 yılİlk seçenek bu olmamalı cinsel terapiste başvurulmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Düzeltilebilen bi durum ama aldatma falan yoksa boşanma olmamalı
04 Yorumla
1 yılanlasmali bosanmaniz en sağlıklı olani bence hakime aciklama yapmaya gerek yok gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılBilmemek şeklindedeğilde aktif bir cinsel hayatı olmadığını belirtip boşanmak isteyebilirsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet söylenebilir. Cinsel hayatımız çok kötü diye bilirsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılAslında olur. Cinsellik evliliğin büyük bir bölümünü oluşturur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur tabi birinci dereceden boşanma sebebidir
00 YorumlaMerhaba canım üzücü bir durum çoğunlukla her evlilik içinde yaşandığını düşünüyorum malasef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılseks ilişkide fazlasıyla önemli ama ayrılma sebei olur mu bilemedim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. boşanmazsan kaçamak yaparsın muhtemelen boşanmak daha iyi gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bosanma ya arada kacamak yap hem daha zevkli olur gizli gizli
01 YorumlaZevk alamiyosann zaten yapman gereken o ya da baska bi care olmalii doyuma ulasamiyosun sanirimm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek sacma zaten, her turlu sebeple bosanilabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 senelik evlilik sonrasi bende bu cikmazdayim, boyle omur nasil gecer bilmiyorum
33 Yorumla- 1 yıl
Takviyeler var
evlilikte görev ve sorumluluklarını yerine gitirmemek karşı tarafın cinsel ihtiyaçlarını karşılamamak ve yoksun bırakmak boşanmada ağır kusur olarak sayılıyor bende uzun zamandır sabır ediyorum aynı konuyla alakalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Yani ne kadar oldu ki evleneli ayrıca yaşlarınız kaç ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıladın azg ına çıkar başka gerekçeler bulsana yalan ve ciddi
02 Yorumla
Soran1 yılYerin dibine girsin isterim
Cevap sahibi1 yılo kadar mı kötü yahu? 😕
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yüzden evlenmeden önce evlenmeyi düşündüğünüz kişiyle cinsellik yaşamalısınız işte
14 Yorumla- 1 yıl
O kadarda degil yapınca giderse
Cevap sahibi1 yılErkekler siklerinin küçüklüğünü ve sevişmede ne kadar beceriksiz olduklarını gizlemek için kadınların bekaretini bahane edip evlilik öncesinde cinsel ilişkiye karşıymış gibi davranıyolar. Evlendikten sonra da iş işten geçmiş oluyor
- 1 yıl
O zaman gelene ver bak nasıl büyük küçük
Cevap sahibi1 yılSevgilimle aktif bir cinsel hayatım var zaten
Gizli Üye(36-45)1 yılBelki de ereksiyon problemi yaşıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer bunu hakime sunarsan tek celsede biter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmaz başka bahane uydur 🤣🤣 hakim bir deneyelim derse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBu boşanma sebebi mi bilmiyorum tam olarak
02 Yorumla
Soran1 yılBence olur
- 1 yıl
Anal ilişki istemesi boşanma sebebi ama ilişkiyi bilmiyor olması sebep mi tam bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTabiki boşanma sebebi
02 Yorumla
Soran1 yılBencede
- 1 yıl
Ayakta tutan seks
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gayet geçerli bir sebep
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Bosanana kadar kimse ile görüşmezsen sıkıntı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılWuhuu, zor bi durum.🤔🫤
00 Yorumla
1 yılKanunen geçerli sebep
00 Yorumla
1 yılBoşanılır. Evlilikte önemli bir unsur.
00 Yorumla
1 yılBu bir ayıp değil... Adama söyle yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılöyle söyleme, anlaşamıyoruz de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÖzel hayatımız yok ev arkadaşlığı yapıyoruz de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılGayet geçerli bir boşanma nedenidir.
00 Yorumla Haklısın bacım boşan gitsin
00 YorumlaEvlilik terapistine gidebilirsiniz
00 Yorumla
1 yılOlur, iyi züjemiyor hakim bey de
01 Yorumla- 1 yıl
O da bilirkişi atar, onlar izlerken sende bakın olmuyor dersin🤣🤣🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Yaşın doğruysa geç kalmamış mısın sanki 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınlık görevini yerine getir sen de
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılkarı soruyu öyle bir yazmış ki miy miy yanlış anladım beyfendicim tşkler
Gizli Üye(45 üstü)1 yılnesi iticidir
çekici olmayan nedir00 Yorumlayönlendir bence yapmasa ayrıl
04 Yorumla
Soran1 yılYok o da olmuyor
Soran1 yılZevk veremiyor
1 yılValla on numara olur haaa en buyk prpblem o zaten
02 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Bide elinden hic bisi gelmio yaa oyle duruon duvara bakion offluyon
1 yılSorun onda mı sende mi
04 Yorumla