Ya zaten küçücük penisleriniz var. Bir de evlenince tatmin edemediğinizde ne özelliğiniz kalıyor. Hani erkekler diyor ya evlenmeden seks yapan kızlar şöyledir böyledir diye. Test sürüşüne çıkarmaları zorunuza mı gidiyor? Kendisini tatmin edemeyen erkeği o kadın napsın? iyi yapıyorlar valla kim iyiyse onu seçecekler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam bebeğim sinirlenme o zaman sen de 30 milyon erkeğe tattır kendini her erkek tecrübelensin abazanlık bitsin herkes seks profu olsun deneyim kazansın kimse acemi olmasın oluştur ekibini herkese verin 18 yaş ve üzeri bekar erkeklere 😂😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
+1 yılBoşanma sebepleri seks mı sanıyorsun cidden. Vay canına hangi ülke orası yaa?
11 Yorumla
Soran+1 yılEkonomi diyeceksen gerek yok o belli zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSiz yatakta fok balığı gibi yatıyorsunuz, kendi kendinizi tribe sokuyorsunuz 40cm gelse bile fayda etmez, kendinizi iyice maymun ettiniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılher şey seks oldu artık boşanmalar zinadan aldatmadan ilgisizlikten sevgisizlikten kimin eli kimin cebinde belli değil
00 Yorumla
+1 yılHer şey kesinlikle seks... :D
00 Yorumla
+1 yılbence evlilikte seks ilgi ve maddiyat kavramlarından biri olmadığı zaman aldatmalar ve boşanmalar oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
@zürazhr ben sadece temel nedenlerini saydım canım ama seks ve ilgi olmadığı sürece o yataklara başka adamlar kadınlar giriyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılDedi karaa... mlı.
O zaman test sürüşüne çık. Ölüyorum, bitiyorum, aşığım, seks önemli değil hep yanımda olsun diyeceğinize test sürüşlerine çıkıp karaa.. mlarınıza bulabilirseniz keser sapı bulun.
00 YorumlaAynen kelekler de buna engel olmak için o—- diyor sanki 2 tane hayatımız var.
19 Yorumla- +1 yıl
şey bende ki 19.7cm :D sıkma ona dayanarak yorum yaptım :D
- +1 yıl
aşslkdlşaslkdlk ççıkartıp gösterecek halim yok :D neyse zonguldak kömürü görüşürüz
- +1 yıl
tamam mutfak robotu senin için ağlarım
- +1 yıl
ağladım şu an ya hüüüğ
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBi yaran var galiba bence genelleme yapma biri çıkar ağzından çıkartır
00 Yorumla hersey seks degıl aldıgı para gıderlere yetısemese tartısma cıkar bosanırlar
00 Yorumla
+1 yılAldatmaların ve boşanmaların %99.99 u kötü bir cinsel hayat zaten
00 Yorumla
+1 yılGörende sizi prno starı gbı sevısıyır sanacak. bacak ayırmayla erkegı tatmın ettıgınızimi sanıyorsunuz😃 oral seks cekmeyı ogrendıgın zaman 18 cm kullanabılırsın ama önce test sürüşü yapmamız şart😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmediğin bir insandan zaten tek seferlik zevk alırsın boşanmalar ondan hep yanlış eşleşme para ve seks için evlendikleri için genelde kızlar
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle Türk erkleri sexste çok yetersiz ve küçük bamya ları ile kadını mutlu ettim sanıyor. Oysa boşanan kadınların çoğu zenci erkek buluyor kendine daha iyi uzun süre pompalasın diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu kadar konuşup soruyu gizli sormakta ne kadar tuhaf değil mi?😂
00 YorumlaParti kur oy verelimmm
30 YorumlaKaçını yedin de biliyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel iliski de olabilir ama ayni sekil de kimsenin de birbirine tahammulu kalmadı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılParasizliktan degil iki tartismalarin da senle mi ugrascam diykp bosaniyotlat
+1 yılHe ya 8 cm büllüğüm var terk edildim of
00 Yorumla
+1 yılHahahaha hayaller Havai gercek sanayii cnms
00 Yorumla
+1 yılDemekki ssksmiş
00 Yorumla
+1 yılİlkler önemli şahsen
00 Yorumla
+1 yılDoğru diyorsun
00 YorumlaÇok haklısın.
00 Yorumla😂😂
00 Yorumla