23 yaşıma kadar bir erkeğin elini bile tutmadım ve bana ilk dokunan erkek bana esc dedi. Siz olsanız ne yapardınız?

Sadece beni kıyafet üstünden elledi ben normalde kabul etmezdim sırf 6 kişilik Kykdaki odamdan kurtulmak için orada günde 10 kere uyandırıldıüım için mecbur kaldığım için kabul ettim aslında başta masaj diye teklif etmişti ben pek istemedim arayıp ikna etmeye çalıştı şimdi anlıyorum ki hepsi aciz olduğu için boşalm@k içinmiş iğrenç. Ben dedim ama kapalıyım o da ne alakası var bunun namusla dedi dedim normal masaj ama şeyine olmaz. Gittim normal masaj yaptım altında havlu varken. İkinci seferde de biraz hoşlandığım için gelsene bana boş@lmam lazım diye attığı iğrenç mesaja rağmen gittm kıyafet üstünden elledi ikincisinde para da vermedi ve aylar sonra bana bildiğin eskortluk yaptın yazdı oysa bi tek onla görüşmüştüm ve o da saçımı bile görmemişti. Bi de amcama söylemekle tehdit etti amcamı üzme dedim ben değil sen üzdün eskortluk yaparak yazmış of amcam duymayacak olsa polise vermek istiyorum ya millet soyunup sevişiyor bu lafları duymuyor ve hayatındaki erkek çok iyi maddi destek oluyor şu eziğe bakın ya bana dokunan eli kopsa
Güncellemeler
1 yıl
Amacı boşalmak olan erkekler ezik bence
Güncellemeler
1 yıl
Off kadın kadın düşmanı şu minikladyy denilen yanık kadın yine gelmiş abla git biri sana s. ksun da rahatla beni bırak artık ya mal
23 yaşıma kadar bir erkeğin elini bile tutmadım ve bana ilk dokunan erkek bana esc dedi. Siz olsanız ne yapardınız?