23 yaşıma kadar hiç dokundurtmadığım vücuduma ilk dokunan adam sadece 2 kez görüşeceğim adammış. Ne diyorsunuz?

Şöyle ki ilişkimiz yoktu ama öğrenci olup zor durumda olduğum için o ona masaj yapmamı ve bana kıyafet üstünden dokunmayı teklif etti kabul ettim çok zordu benim için oraya gidince bile uzun bi süre masaja başlayacağım şoktaydım Allahım sen beni affet diyip elimi attım o benim kalçama dokundu çok beğenmiş tekrar görüşmek istedi ama 2. görüşmede sanmış ki kapalı olduğum halde soyunurum ya da bunun şeyiyle oynarım sanmış ben kabul etmedim sadexe öpüşerek kıyafet üstünden sürtünürüz dedim bu da öpme sevmiyorum dedi ama yine de kıyafet üstünden her yerimi uzun uzun elledi para da vermedi ve ben utandığım için bi daha görüşmek istemediğini söyledi ben de taksiyle gel parasını ben veririm diyip onu bile vermediği için buna mesajda erkeklik mi bu be eziklik yazdım aç ezik yazdım engellersen engelle haram olsun yazdım o da engelliyorum hadi hoşçakal yazıp engelledi 23 yaşıma kadar beklettiğim ilk dokunanıma bakın

Güncellemeler
+1 yıl
Vay kısa sürede 20 yorum ne teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de zaten güvenlikti bu havalanında givenlikmiş evlenmem imkansızda yani ben zengin koca isterim çünkü sjhdj çocuklarımın geleceğini düşünmeliyim. Ama yine de sadece 2 kez olmamalıydı ve başkasından hoşlandığını söylememeliydi bunu bana masaj için ayarlayan zorla git buna masaj yap dşye ısrar eden bunun arkadaşı olan koz bana dedi ki Mehmet beni seviyor bendne hoşlanıyo seni neden öpsün
23 yaşıma kadar hiç dokundurtmadığım vücuduma ilk dokunan adam sadece 2 kez görüşeceğim adammış. Ne diyorsunuz?