Kendi rüyasını anlattı normal bir rüyaydi sonra sen ne gördün dedi işte seks gördüm dedim anlatmam için zorladı adam o değildi rüyamda o olmayan biriyle seks yapıyordum ( asla öyle bir şey hayal etmem hoşuma da gitmez) işte kim diye sordu tipini hatırlamıyorum diye yalan söyledim. Neyse yalanını skm dedi kavga ettik bu yüzden suçlamak saçma değil mi? Kendisi sözde benim dışımda görmüyormuş sizce bu doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba görmüş olduğumuz rüyalar insanların bilinçaltına yerleşmiş konulardan ibarettir bu konuda konuşmak anlatmak dertleşmek istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBazı şeyleri kendine saklamayı ya da değiştirerek söylemeyi öğrenmen lazım
01 Yorumla- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
1 yılyok çok komık ggghh ama knk bilinçaltı olabılır ondan
22 Yorumla
Soran1 yılO da öyle dedi ya bilinçaltin başkasını arzuluyor diye trip attı siz görüyor musunuz ya kadınlar da görüyor değil mi bende anormallik olabilir mi
- 1 yıl
ben kımseyı gormedım bu ara valla ama bılınçaltı olunca bazen
1 yılBende ablamı görmüştüm rüyamda cinsel ve çok kötüydü
014 Yorumla
Soran1 yılPeki hoşuna gitti mi rüyanda onunla seks yaptığını görmek... Ya ilginç ama normalde yapmayacağımiz şeyleri görüyoruz
- 1 yıl
Sevişmedik yaa ama altı çıplaktı ve buna çok şaşırmıştım tamamen gerçek gibiydi ve baldırlarına temas ettiğimde gerçekten hissettim bu teması ve içine girmek üzereylen birden ter içinde uyandım ve patlamamyaşadım bir hafta etkisinden kurtulamadım ve ablamın yüzğne bakamadım. Baktığım her an geröekmiş gibi hisettim utanç verici ama alfığım zevki tarif edemem
Soran1 yılPeki boşalmış miydin uyandığında sonuçta içine girdiğini Göremedin
- 1 yıl
İçine girmedim ama kalçasına doğru sürterek bastırmaya başladığım anda uyabdım ve büyğk bir patlamayla boşaldım evet. Kendimi durduramadım nefes nefese bunu nasılnyaparsın diye kendime kızarak ablana bunu yapamazsın diyerek
Soran1 yılOlabilir suçlama kendini bilinçaltı nasıl işliyor bilmiyoruz belki en büyük korkun ensest. Bu yüzden bunu gördün
- 1 yıl
birkaç kez gördüm böyle rüyalar. neyseki çok sık olmuyor yoksa tüm gün etkisinde oluyorum.
- 1 yıl
düşündükçe tekrar tekrar yaşıyorum. sana yazarken tekrar oldu
Soran1 yılYani etkilenme mi oldu yoksa o korku tiksinme duygusu mu oldu
- 1 yıl
etkilenme oldu maalesef. korku da birisi anlayacak bu rüyamı diye. tiksinme olmadı ama kendime çok kızdım. neden bu kadar hazz aldım diye kızdım
Soran1 yılHayır düşündükçe tekrar tekrar yaşıyorum dedin.. ben de tekrar tekrar yaşadığın şey boşalma mi onu merak ettim
- 1 yıl
Hayır yani evet aslında ne bileyim karışık bir durum burada anlatması zor
Soran1 yılÖzelden yazdım ilginç geldi
- 1 yıl
Ha gisisin sen
- 1 yıl
Gelmedi mesaj
Ama ruya sonuctaa zorlamis bide anlatman icinn peki ruyanda zevklimiydi bu uyandiginda islakmiydin
06 Yorumla
Soran1 yılEvet birleşme olmadığı halde baya zevk aldım hatta söylemekte çekiniyorum ama keşke uyanmasaydim dedim
Soran1 yılGüzeldi ama rüyada güzeldi uyanınca düşünmedim hayal etmeye devam etmedim
sevgilin değilse seks yaptığın kişi tabi hoşuna gitmez ve doğrudur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılprobleminize soksunlar... mq kardeşim oral çekilir alırsın içine al işte seks mq ne uzatıyonuz şu kadarcık olayı beeeee. Sanki dünyayı baştan yaratıyorlarmış gibi...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTamam da bu ruya yaaa...
Sacmalamis adam. Ne. suredir sevgilisin04 Yorumla
Soran1 yıl2 yıl
Cevap sahibi1 yılYaslar kac ve sevgilinle sexting vs yapiyormusunuz
Soran1 yılGerçek seks de yaptık sexting de yaptık
Cevap sahibi1 yılTqmqm da bunun derdi ne ki.
Ezikmi.
Ozguvensiz mi bu
1 yılElinde olan bişey değil libidodan görebilirsin bende çok değişik bi rüya gördüm dün mesela ama farklı biriyle gördüm anlatamam
00 Yorumla
1 yılÖzgüveni eksik erkek davranışı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne safsın. Seninle deseydin ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Onunla yapiyormusun peki
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSana ondan birsey çıkmaz
00 Yorumla
1 yılSaçma ya bence normal şeyler bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHerseyi anlatmmn gerektigini ogrenmissindir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkıskanmıştır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam