Aşağıya yazdığım "seviyorum seni #kizlarsoruyor" u, Sevmiyorum seni #kizlarsoruyor olarak değiştiriyorum.
Ve bu paylaşımı da 24 saat sonunda kaldıracağıma emin olabilirsin pis uygulama!
30 yaşındaymış, bu yaştan sonra bir şeyler yaşamak için bir şeylerin olmasını (yani evlenmeyi) bekleyemezmiş.
Evlilik düşünmüyormuş zaten. Kendisini yetişkin olarak, evlenecek biri olarak görmüyormuş.
Ben 32 yaşındayım, kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Ben de evlilik düşünmüyorum pek ama evlenmeden de cinsellik yaşamak istemiyorum.
Bu yüzden uzaklaşma kararı almışmış ama bunu da bana hemen söylemedi bile, zaman geçti öyle söyledi.
Neyse, öyle işte. Sadece paylaşmak istedim. Bye.
*paylaşımımı kaldırdılar :( geri ekledim :)
Bence çok güzel düşünüyorsun canım.
Cinselik yaşamak zorunda değilsin. Burada herkes yaşamadığın için sana kızıyor ama yaşayan kadin hayatlarına aldiklarinda yargılıyorlar.
Evlenmeden önce her şeyi yaşayıp sonra evliliğe geldiğinde bakire bir kadin istiyorlar maalesef. Türk erkeklerinin geneli böyle. Umarım karşına güzel insanlar çıkar.
Canımsın çok teşekkür ederim. Amin hepimizin karşısına inşallah güzel insanlar çıksın. Aynen dediğin gibi. Bak hatta ben, bana bunu diyen çocuğa gidip "tamam" desem, 3 gün sonra bırakmazsa ben de insan değilim.
Evet kendilere gelince ihtiyaç, bize gelince e sen herkesle yatmışsın. Sağlık konusunun yanısıra toplum baskısı olmasa belki benim de düşüncelerim farklı da olabilirdi çünkü o da etkiliyor illa ki insanı. Neyse en iyisi kendimizi korumak, yapacak bir şey yok. Canımsın, güzel düşüncemiz bize yeter içimiz rahat en azından
Bakın hayatınıza müdahale edemem buna hakkım yok. Ama şunu kesinlikle söylemeliyim. Evlenmeden ilişkiye girmeyin. Olgun insan bu konu da acele etmez. Cinsel ilişki olduğun da gerçekten olan kadına olur. Ve şu basitlik durum da ilişkiye girmek çok kolayken bizler girmeden kendimizi koruyorsak bu irademiz olduğunu ve nefsimize hakim olduğumuzu gösterir. İlişki dediğimiz bence çok önem arz eden bir durum. Ve bunu ömrünü geçirecek kadın veya erkekle olmalı. Şahsen ilişkiye girmedim giren bir kadınla da evlenmem. Çünkü ; mantıken iradesine nefsine ve şu hayattaki olgunluğa erişememiştir benim gözümde. O bir hatadır ve zina haramdır günahtır. Kısaca şimdiki gençler o hatayı çok basitçe yapıyor. Oysa bekaret gerçekten çok önemli.
Gerek inanç olarak gerek sağlık olarak gerekse insanın kendisine saygı olarak tasvip etmiyorum ben de evlilik öncesi cinselliği
Bu olgunluğu görmek güzel. Şimdikiler çok istekli ve bu çok yanlış. Ben Rabbimin huzuruna kirlenmiş çıkmak istemem. Zaten evlensen ilişkiye girsen bu helal. Ama bu kadar basitken yani gerçekten açıklık bedenen ve zihnen bu kadar basitken bence kendimizi korumak bi başka güzel. Biz bu hayatta sevgi saygı anlayış sadakat vb manevi şeylere değer veriyoruz. Ama bugün ki zihniyet hep bel altı. Ve benim miğdemi bulandırıyor. Çünkü her kadınla veya erkekle yapacağına geç 1 kişiye ait ol. Evlen bir ömür her duygunu herşeyini paylaş onunla. Bence bu daha bir güzel. Ve olması gereken. .
Aynen öyle, Allah şaşırtmasın ne diyeyim. Karşımıza iyi insanlar çıksın
Kendini ve ne istediğini bilmeyen birisiymiş sanırım. Sen kendini üzme illa ki seni sevecek, sahiplenecek, hakettiğin değeri verecek bir adam çıkar karşına.
Cevap
11Cevap
Sen doğru olanı yapmışsın sana layık birisi değilmiş bence iyi olmuş Allah güzel insanlarla karşılaştırsın
Yani seven bekler sabreder amacı cinsellik ise boş ver zaten
yapacak pekte bir şey yok
farklı pencerelerden bakıyorsunuz
Çok haklı. Hiç bir halta yaramayacaksan niye varsın. Ha yoldan geçen birisin ha sevgili bir farkın yoktur
Aman iş yapmak için birini arıyorsanız geneleve gidin, haspama bak
Siz ikiniz pek uyumlu bir çift değilsiniz. Birbirinize zaman kaybısınız..
Görüşsek sosyal hayatta uyumlu olabilirdik ama kısmet değilmiş
Senin düşüncelerin ne saçma bir sey. 32 yasına gelmissin kafa yapına bak
Ne varmış kafamın yapısında. Evlenirsem biriyle cinsellik yaşarım, evlenmezsem yaşamam. Bu kadar bunu anlamayacak ne var. Seninki saçma. Geniş arsalı
Genişlikle alakalı bir durum değil. Evlilik düşünmüyorum diyorsun evlenirsem cinsellik yasarım diyorsun insanın dogasında olan bir ihtiyac sadece kendini kandırıyorsun
E sağlık diye bir şey var arkadaşım. Kimin kimle beraber olduğu bilinmese ooo ortalık toz duman olur bilmem farkında mısın
Herkesle yapma ve korunursan sorun yok
E tamam sen öyle yapabilirsin saygı duyarım, ben tercih etmiyorum sen de bana saygı duymalısın.
Evlilik düşünmüyorum, evlenmeden de cinsellik istemiyorum... Paradoks gibi cümle
Evlenirsem biriyle cinsellik yaşarım, evlenmezsem yaşamam. Bu kadar bunu anlamayacak ne var. Hiç de paradoks değil
Yaşamadığım için değil, kırk yılda bir içimden geldi ve yaşadığım bir konuyu paylaşmak istedim, kaldırılınca rahatsız oldum
E tamam soylemis dusuncelerini. İsine gelmiyorsa ayril yani
Öyle oldu zaten, ne yapalım kısmet.
Evlenmeden seni s... kim mi diyor
İçinde seks olan bir sevgililik yaşamak istiyormuş ama ucunda evlilik yok
Anası babasina öyle mi yapmış
Valla sormadım o kadarını ama annesi babası ayrılmış zaten kendisi ergenlik yaşlarındayken
Neyse geçmiş olsun. Her erkek ister sürekli s... kısıp evlenmemeyi
Aynen ne yazık ki
Ekle , muhabbet ederiz
Sağol valla hiç vaktim yok. Bir boşluk buldum can sıkıntısına yazdım öyle buraya.
Sen bilirsin
Ohaa 32 yaşında bakire kalmak helal olsun
Normal bir şey tatlım, illa seks yapmak zorunda değilsin
Belli ki sen genel vericisin
@Spartakus38 evliyim geri/zekali
@Spartakus38 sen genel vericisin ki öyle sandın şimdi beni.
Kusura bakma. bakireliği yadirgayinca ben yanlis anladim
sacma sapan bos bir uygulama ya burasi
Benim işime yarıyor ya yalnız olmadığını anlıyorsun insanlar paylaşım yapınca. Kendine cevaplar buluyorsun vs. Seviyorum seni #kizlarsoruyor :3
Fb istemez misin genç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?