Şöyle 5 yıldır sevgiliyiz ve aramızda çok tutku var ama ikimizde muhafazakarız biraz yani bişeyler olsa bile sonrasında vicdan azabı oluyor. 4 yıldır düzenli seks hayatımız var. 4 gün öncede bişeyler yaşandı. Bende bugün beraber kalalım mı dedim? Oda artık nikah yapmadan yapmama kararı aldım dedi. İmam nikahı yapana kadar duralım dedi. Bunu niye şimdi söyledi anlamadım açıkcası ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Şimdi düşündüm de eğer muhafazakar olmasaydiniz acaba neler olurdu. 5 yıl sevgili 4 yıl seks hayatı (düzenli) evli değilsiniz ama muhafazakar kisilersiniz. Sonunda en azından birinizin aklına nikah gelmiş.
Çelişkiler çelişkiler ve çelişkiler.. neyse siz kıyın nikahı..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyaa belki " bundan sonra nasıl olsa zina yapmıcam sadece eşimle yapıcam o hâl de tövbe ediyim Allah kabul ederse belki eski zina günahlarım affolur bir daha da yapmazsam tamamdır " demiştir. olabilir yani kötü niyete vurmamak lazım iyi tarafından düşünmek lazım. nikah kıyılınca devam edersiniz. Allah bir yastıkta kocatsın İnşallah.
20 Yorumla
Nasıl değişiksiniz sevgilin muhafazakâr ve dört yıldır sikisiyir sonra gelip nikah olmadan olmaz diyor bir şeyler yaşanınca vicdan yapıyor demişsin dört yıldır mi vicdan yapıyorsunuz nerden tutsam elimde kalıyor böyle adamlardan tiksiniyorum dinci ucubeler bir @исмаил için yapmayacakları şey yoktur
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
39Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. 4 yıldır düzenli seks hayatınız var ise sanırım sizden sıkılmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılÇok komiksimiz gercekten 5 yildir erkek arkadasin ve evlenmediniz seks yapiyorsunuz ayrica tam birlesme istemedi imam nikahini belliyorsunuz oylemi umarim allah kimsenin basina vermez gulmemek icin kendimi zor tuttum imam nikahi olsa nolurolmasa nolur zina enbuyuk gunah yapmissiniz yapcaginizi zaten komedi kahkaha attim umarim basima gelmez
00 Yorumla Çok muhafazalarsa vicdan azabı çekiyordur ama senin gibi bir yavru varken insan neden uzak dururki saçmalamış verme bi daha
00 YorumlaAdam vicdani rahatsızlık duymuş büyütülecek bir şey değil. Yaparsınız nikahı karı koca gibi yaparsınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılbişey yapma kararına saygı göster. bi ışık yandı kafada demek ki. ya da bence hevesini aldı. işin zor da olabilir.
00 Yorumla
+1 yılMuhafazakar ve seks hayatı var kahkaha attım dinden bı haber cahiller sürüsü jdjdndnhd troll sorulardan vazgeçin
00 Yorumla
+1 yılMuhafazakarız hem de 4 gün önce bir şeyler yaşadığını diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
00 YorumlaTroldür umarım güldürüyor okurken 😂 4 yıldır yap yap muhafakarız deyip vicdan azabı çek. Bir yerde kafanız karışmış ama nerede
00 YorumlaGörende diyecek hiç yapmamış masum herif ulan zaten bu zamana kadar yapmışsın😂
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yıleger nikaha kadar sa günaha bulasmamak istiyo olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılTamamda 4 yıldır aklı nerdeydi
- +1 yıl
yahu bunun bi sırası vakti olmaz insan bi anda düsünebilir ama söledigine takılma vi hafta sonra yine ilişki yasamak istiycektir
Soran+1 yılArtık ben yaşamam kırk yılın başı ben kalalım dedim istemedi
- +1 yıl
oda senin düsüncen artık
+1 yılİyi ki muhafazakar sınız ya bir de olmasaydınız ne olurdu acaba?🤨
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 4 yıldır seks yapıyor şimdi mi aklına gelmiş sacma bence alternatifi var
00 YorumlaVicdanen rahatsız hissetmiştir korkma senlik bir durum yok
00 Yorumla
+1 yılhakaret edeceğim saygısızlık yapmış olurum, seni tanımak isterim hemde reelde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Delikanlı adammış senin gibi birine denk gelerek yazık olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılkendin söylemişsin. bir şeyler yaşadıktan sonra pişmanlık duyduğu içindir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince yapılması en dogrusu tabikide resmi ve dini olmadan izin vermemeliydin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 4 yıldır pompa yapıyo şimdi mi gelmiş aklına ne saçma 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamana kadar cinsellik yasayip artik yasamayalim mi diyor. Emin misin peki senden sıkilmadigina
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten zina yapıyormuş ne muhafazakarlığı ya 4 yıldır aklı neredeymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yıldır sik******p te vijdan azabı duymak ayrı bir ironi olsa gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİmam nikahi icin gun belirlediyse dogru soyluyodur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahha komedi, 4 yıldır parçalamış zaten tünel açmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir hayatınız vardı ki bir şey yasamiyorsaniz onu anlamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ikinizde muhafazakarsınız! ama düzenli seks hayatınız var neyin muhafazası anlamadım ya
00 Yorumla
+1 yılbence nişanı boz ya da başkasıyla birlikte ol sen de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D komedi
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
4 yıldır seks yapıyorsunuz da bugün mu aklına gelmiş veya karar almış. sıkılmış senden. boş yapıyor
Soran+1 yılSıkılmadığından eminim
- +1 yıl
tamam
Hic inandirici gelmedi yapmak istemedi bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 4 yıldır yap bişi yok sona gel nikah de He yaaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Şimdiye kadar yapmısta şimdi mi yok diyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önceki beraberlikler muta nikahimiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım ardından bişey gelmez
07 Yorumla
Soran+1 yılNe gelebilir ki
Cevap sahibi+1 yılSoğuyup uzaklaşmasın yani. İnş tövbe etmiştir
Soran+1 yılSanmıyorum..
Cevap sahibi+1 yılEvet oluyor
Cevap sahibi+1 yılO kişinin karakterinden diyim şimdi. burada çok da açarsam olmaz
Ne kadar muhafazakarsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılAz buçuk
İşin zor ama konuşarak anlaşın bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla direk evlen seni onun icin sevmiyor iste
00 Yorumla Günah diye
10 Yorumla
+1 yılSenden sıkılmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBıkmış senden
00 Yorumla
+1 yılAyıp etmiş kanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyril bitik pili
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılİktidarsız olabilir
00 Yorumla
+1 yılnşanı at
00 Yorumla
+1 yılSokma vs oluyormuydu
00 YorumlaNasil seks yapiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılVicdan yapmıştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka biri olma ihtimali var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılLa pompa la günah
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden şimdi peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam