Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erken boşalması varsa uzun süre sarılınca belki boşalır yoksa olmaz
Sabaha kadar sarılsam iş tutmadığım sürece boşalmam. O belkide ter kokusudur teninin kokusunu iyice almaya başlamışsındır o kadar sarılınca
05 Yorumla
Soran1 yılTer kokusu degildi cunku terlemedik diyorum yanyana sarildik öyle kenetlenmedik
Soran1 yılZevk sıvısı kokar mı belki odur herkes farklı sonucta boşalmak çok absürt bence de hdshhddh
- 1 yıl
Sanmam o sadece hani böyle romantik olunca insanın vücudunda farklı enzimler salgılanır ya onların kokusudur. Zevk sıvısı 1 ml kadar bişe boşalsa ortalama 1.5-4 ml çok kokuda yükselmez sanmam ama o terlemiştir onun uygun yerleri :))
Sarılarak boşalıyorsa sokamaz bile girişte patlar :))
Soran1 yılOlabilir rvet birden geldiği için koku öyle düşündüm daha hiç sevismedik Bende cok istiyorum aslında bende ıslanıyorum bazen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılOlur olur yorumun birinde sarıldı öptü demişsin olabilir ama biraz kendine hakim olamayan bi abimizmiş
02 Yorumla
Soran1 yılYa yan yana belimden falan sarildi aslinda öyle bi sarılma degildi onu 1 saat yapamayiz
- 1 yıl
Aynen tahmin ettim, yaşı da biraz gençse olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
1 yılBir saat boyunca bir şey yapmadan nasıl sarıldın da erkeği bu kadar etkiledin ben hala oradayım haha
02 Yorumla
Soran1 yılYa evde değildik cunku dışarıda yapamicagimiza gore
- 1 yıl
Disarda bir saat boyunca sarildiniz mi yani garip haha
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. seni çok seviyor demek ki sadece sarılıp bu duruma düşmüşse sana dokunmaya kıyamıyor demek
02 Yorumla
Soran1 yılBeni seviyor ama aynı evde olsak neler neler yapardı bence dokunmaya kiyamicagin7 hic sanmiyorum o da yükseliyor birde ben de de suç var bende cilveliyim ama ben bana fb gözüyle baksın istemem asla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bosalinca kilotu ıslanır elinle kontrol et ıslaklığı varsa olabilir
00 Yorumla
1 yılMadem nasıl koktuğuna kadar biliyorsun yardımcı olsaydın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ter kokusudur o bu sicakta 1 saat boyunca sarilinirmi hiç
01 Yorumla
Soran1 yılTer kokusu değil o kendine has kokusu varya oydu tamamen yanyana sarılıyoruk otururken sicak degildi
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlle de temas gerekir. Çok aşırı dolu anı yaşadıysa olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılNoşalmış olabilir sperm kokusu toprskla çamur arası bir koku
04 Yorumla
Soran1 yılEvet yani normalde o kadar kokmaz d çamaşırde kalinca koku üretmiştir belki
- 1 yıl
Uzun sarıldık diyorsun erksiyon olmuştur senin kokun ve sicaklığın onun boşalmasını sağlamıştır anormal değil
Soran1 yılBende ıslandım zatrn sevişsek o kadar etkilenmezdim belki insan isteyipte ulaşamamak bazen daha cazip geliyor
- 1 yıl
Sadece ıslanmakla kaldıysan orgazm olmadıysan elle uyarılmadığın için erkekte böyle el teması gerekmez
1 yılBosalirken fark ederdin titrerdi nefes alis verisi belli olurdu
02 Yorumla
Soran1 yılNefes alislari çok degisiyirdu Bende onlardan cokl etkilendim
- 1 yıl
Demekki bosaliyordu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir.. senin nasi giyindiğine de bağlı
06 Yorumla
Soran1 yılOgün iste açık giyinmistim Baya
- 1 yıl
Teni hissedebileceği tek parçalardan giydiysen olabilir
- 1 yıl
😂😂
Soran1 yılOmzu açık crop mini etek fiziğim gyzel hatta benim olmadığım yerde böyle giyinme dedi sence ondan mi etkilenmistir ertesi gün çok kapali giyindim djsjkslel tişört
- 1 yıl
Çıtır da bi görünümdeysen, hafif dekolte çok sek. sapel olmultur 😂
- 1 yıl
Çok kapalı giyindim tişört 😂
Bosalmistir kokunda etki yapmistir buna
017 Yorumla
Soran1 yılEvet surekli kokladı öptü belki zevk sıvısı desem ama zevk sıvısı da kokmaz ki yani
Soran1 yılEvet bende çok ıslandım
Soran1 yılSuaj da düşüncesi ble ıslattı çok zor böyle durmak rahat duramıyorum onun aklına böyle şeyler sokuyorum istemsiz napsam sence
Soran1 yılOndan saklamam lazim ama geçen hic saklayamadim dudakların i isirdim yaladim
Soran1 yılHayir eve girmedik hic girsem kendime hakim olamam biliyorum eve giremiyorum o yuzdn dışarıda buluşuyoruz:(((
Soran1 yılŞu an yanımda olsa bi iki öpse dokunsa ben boşalicam nerdeyse böyle olmak cok zir hicbieye odaklanamıyorum benim malum günler geliyor ondan oluyor hep böyle olsam zaten katlanamam cok zor bi hal
Soran1 yılAam gelmese re çok doluyum vucud istio o belime sarılınca ıslanıyor hemen söylemedim ona hiç ama anlyordur belki
Soran1 yılAma daha cok yeniyiz yapamam ondan kendimi tutuyorum
Soran1 yılOna evlenince herseyi yasariz tarzi şeyler dedim oda kabul etti ciddi mıdır acaba djekejej
Soran1 yılGeçiştirmek için demiştir belki libidpmun yukseligini anlayıp dayanamaz diye falan
1 yıl1 Saat sarılma ne ya, tuhafsınız.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. ayakta boşalmış ha :DSAdsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılLa ne kokusu yok öyle bir şey boşalınca falan
02 Yorumla
Soran1 yılMeninin kendind has bir kokusu oluyor rahatsiz edici değil aslında ama oluyor yediğinden içtiğinden belki herkesin kokmuyordur
- 1 yıl
Hayır meni kokar da çıplak değilsen anlaşılma ihtimali yok
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılMeni kokusu geliyormuymuş ya😂 o ne s2m🤥burunmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynen bosalmiss koftii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBanyo yapsın..
02 Yorumla
Soran1 yılBanyolu bisey yok ter kokmuyor wskim misler gibi kokuyor normalde
- 1 yıl
Boşalma koku üretmez.
1 yılİmkansız değil olabilir
00 Yorumla
1 yılO koku zevkli kokar bak 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 846 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBoşalmıştır
00 Yorumla
1 yılEvdemiydiniz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım