Kucağına oturdum sarılıyorduk alttan penisinin hareketlendiğini hissettim tahrik oldu sanırım öyle cinsel bir sarılma değildi her erkek bu durumda tahrik olur mu kucağına bacaklarımı ayırıp oturmamıştım yan şekilde oturuyordum kalçamda hissettim.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcemidir ilişki yaşamamıştır fazla temas edince de haliyle istemeden de olsa tahrik eder.. erkeklerin ,%90 ında aynı durum mevcut merak etme
22 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederimm 🥰
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılUlan normal bir sarılma değil ki ağlamam kuyuya net çıkmışsın ne bekliyordun
113 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ki
- +1 yıl
Ve çok şanslısın ya Safa yatıyorsun
Soran+1 yılBence senin Türkçen bozuk
- +1 yıl
Oğlum klavye yanlış yazmış hemen orana burana oynatma ya çok safsın ya da saf ayağı yapıyorsun boş konuşma
Soran+1 yılİlk yazdığından da bir şey anlamadım sadece o değil ki, yanlış yazmadığına emin misin?
Soran+1 yılBir de düzgün konuş biraz ya bu ne kaba bi konuşma şekli soru soruyorum şurada ne azarlıyorsun
- +1 yıl
Ben bu telefon duvara fırlatacağım şu klavye olayını bir çözemediler adamın diyorum kucağına çıkmasın normal bir sarılma değil gayet normal böyle olması
Soran+1 yılKucağına çıkmak değil ya yan bir şekilde popomu koydum sadece bacaklarımı ayırıp kucağına oturmadım ki
- +1 yıl
Abi fark etmiyor çok yakınlaşmışsınız tensel olarak Bu gayet normal ya örnek vereyim şu alttaki yorumları oku sen bunları yazmışsın ya adamlar okurken daha bir şekilde girmiş şu cevaplara baksana
Soran+1 yılDoğru ama buraya normal bir şey yazsam da tahrik olacak insanlar onlar 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Bak o dediğin de doğru ama demek istediğimi de anladın sen hani grinin en fazla da yakınlaşmışsınız olmaz sen adamın kucağına yanımda otursan dik de otursan amuda da kalksan affedersin o olacak bir şey çünkü hormon abi hani biyoloji
Soran+1 yılYani kucağına oturduğunda her erkeğinki kalkar kalmayanda mı sorun vardır?
- +1 yıl
E yani sonunda anladın Bravo
+1 yılİyi de Neticede kucağına oturmuşsun Yani kalkmaması daha iyi değil mi yani kalkmış işte ne güzel kalkmaması daha büyük sorundu yani
00 Yorumlaolur tabiki. Sevdiği kadınla yakınlaşmış sonuçta
08 Yorumla
Soran+1 yılCinsel bi yakınlaşma değildi ki
Soran+1 yılHayır kızmadım
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar yakınlaşırsan yarın içine de girer. Zina tehlikesi böyle oluşuyor zaten.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptım ki ya sarıldık sadece
- +1 yıl
İşte öyle olmuyor. Dediğiniz gibi erkek tahrik olabiliyor ve iş kontrolden çıkabiliyor. Siz belki masumca sarılmış olabilirsiniz ama erkek öyle düşünmeyebilir. Kafanızı kullanın.
Soran+1 yılEvet ama her erkek o an bunu düşünür mü ben de onu soruyorum yani böyle olması doğal mı yoksa istekli olduğu için mi tahrik oldu
- +1 yıl
Düşünür. Çoğu erkek düşünür böyle bir şeyi. Yahu erkeğin nefsinin ne kadar kolay uyandığını bilmiyor musunuz?
Soran+1 yılBilmiyorum ben nereden bileyim 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Bırak sarılmayı, yalnız kalmak bile risktir bir erkekle nikah yoksa. Siz haber de okumuyorsunuz herhalde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne ki benim eski sevgilim sadece ayakta birbirimize sarılırken erekte oluyodu
18 Yorumla
Soran+1 yılOha ama 😅 bu normal bir şey mi o zaman
Cevap sahibi+1 yılYani bizim şartlarımız biraz daha farklıydı sizinkinden özlem falan vardı aramızda belki ondan olmuştur bizimki. ama bir erkek erekte oluyorsa cinsel arzu vardır
Soran+1 yılÖzlem varsa bence kalkmaması lazım ya bilmiyorum o an cinsellik gelmez akla birini özlediysen sarılmak istersin yani 😅 cinsel özlem mi vardı
Cevap sahibi+1 yılSen kadin oldugun icin boyle dusunuyorsun ama erkekler bizim gibi degil onların özlemine genellikle cinsellik giriyor
Soran+1 yılPeki cinsel bir şey yaşamadıysa bile mi cinsellik giriyor özlemine
Soran+1 yılYani o kişiyle cinsel ilişkiye girmediyse bile tahrik olur mu özleyince 😅
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle olur olmazsa erkek degildir o😂
Soran+1 yılNasıl ya çok ilginç dkhjdhdn 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecandan da erekte olmuş olabilir hemen ona yorma
00 Yorumla
+1 yılhahaha seks istiyordur sen bana yapsan s ikmeden birakmazdim seni
02 Yorumla
Soran+1 yılAma tahrik edici bi sarılma değildi ki
- +1 yıl
olsun tahrik olmustur seninde hosuna gitmedimi sende s ikine dokunup azdirsaydin
Yani bilemezsn neyden erekte olcagnı ayrıca bu hoşuna gitmedmi
00 YorumlaIlk baştan nasıl olmuştu Bu olay ya
08 Yorumla
Soran+1 yılNeyi anlamadın
Soran+1 yılTekli koltukta oturuyordu yanına gidip oturdum olayın bi öncesi yok
Soran+1 yılBir şey yapmadı sarıldık öyle duruyorduk popomda hissettim kalktığını, anlattım ya zaten soruda neyi soruyorsun tekrar 😒
Soran+1 yılHayır birleşme olmadı
+1 yılKalçan dolgun ve sıkı ise olabilir net
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkomutanım neden oturuyorsun? Düz sarıl dayamadan
07 Yorumla
Soran+1 yılYa oturdum diye tahrik mi olması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılkendim yetki vermedikçe ben olmam mesela ama demekki senin oğlan biraz iradesiz
Soran+1 yılGaliba
Cevap sahibi+1 yılönce sevgi sonra cinsellik~~
Cevap sahibi+1 yılben sevgi dolu bi oyuncak ayıcığa sarılırmış gibi hissederdim :D ona mı sertleşcem hem
Soran+1 yılBence de öyle olmalıydı 🥲
Cevap sahibi+1 yılee öyle; önce eşinin benliğini göreceksin, bedenini değil... Cinsellik zaten kesin bir gün olur ama saygı kolay kolay edinilmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlaun pantolonu yırtıp dayanmadıgına dua et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Elinde olan bişey değil ki istemsiz kalkıyor
00 Yorumla
+1 yılAbaza
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de o an kendi isteyerek cinsellik düşündü çünkü ben kucağına oturup sürtünmedim ya normalce oturdum yani
+1 yılE yani normal
00 Yorumla
+1 yılBelki sevdiği için öyle olmuştur
00 YorumlaDaha ne yapacaktın
00 Yorumla
+1 yılYine film mi izledin sen😂 Kapat o pc yi
00 YorumlaBenimde kalkar kolay ereksiyon oluyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. normal
00 YorumlaHer erkek olur
00 Yorumla
+1 yılOolur. Net
00 Yorumla