- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBuradaki bir kızın yorumunu paylaşıyım.
Girerken penisin yakıcı sıcaklığını ve sem sertliğini hissettikçe sanki tüm belden aşağılarına ve göğüslerine doğru dalga gibi yayılıyor. Sıcaklık hissi ve çok tatlı bir haz hissediyorsun her yerinde ama en çok kalçalarında vajina kısmında.
Hafiften bi elektrik akımı oluşuyor sanki penis girince, özellikle ilk girerken yavaş yavaş girmesi daha güzel hissettiriyor. Tamamen girince penisi biraz içinde bekletiyor o an penisin baş kısmının değdiği yerde yakıcı sıcaklığını hissetmek tüm kalçalarında muhteşem bir haz hissettiriyor. Birde erkek kendini iyice bastırıyor ve yumurtalarını yani t*şaklarını hissediyorsun çok hoş oluyor. Bir de hızlı git gel yaparken t*şaklarının da şlaap şlaap çarpması acayip hoşuma gidiyor 😃
Kıvranasın geliyor o an vücudunda dolaşıyor adeta o sıcaklık. O hisle kıvranır gibi oluyorsun, penisin sertliğini hissetmek daha ayrı ve daha tatlı bir haz hissettiriyor içinde. İçine tamamen girince, kendini sıkıp penis içinde sıkışınca, vajinayı kasınca dayanılmaz bir haz yayılıyor adeta. Git gel yapmaya başladığında da, ilkten yavaş yapar genelde ama git gide hızlandıkça o hissettiğin haz git gide çoğalıyor.
Tüm vücuduna ve belden aşağılarına yayılan bir meltem esintisi gibi veya ritmik elektrik akımı gibi hissediyorsun zevki. Dizlerin bacakların göğüslerin muhteşem oluyor o hazla... Alışınca böyle güzel zevkli oluyor ama alışana kadar epey zorlanmıştım, özellikle ilk ilişki çok zor ve zevksiz geçmişti.
O da acemiydi. Ben bekliyorum uzun uzun, aheste aheste sevişeceğiz öpüşeceğiz
Alıştıracak yavaş yavaş girmeye çalışacak falan. 10 dakika zar zor öptü okşadı. Gireceği zaman yavaş girecek diye beklerken küt diye birden tamamını sokup öylece kalıp bekletmişti 5-10 dakika. Ben kendimi çekmeye çalıştıkça o daha da bastırmıştı kendini.
Aşırı bir yanma hissettim hep. İlk girerken aniden sokunca sanki bıçakla kesilmiş yaraya tuz dökünce nasıl yanar ya işte ona benzer şiddetli bir yanma olmuştu. Penisi çıkarmadığı için de sürekli o acı yanma oldu. Sonra git gel yaptı, yanma hissi artık dayanılmaz oldu diyebilirim. Yanma hissi iyice tüm kalçalarıma yayılmıştı aşırı sancı hissetmiştim hem vajina kısmında hem karnıma doğru...017 Yorumla
Soran1 yılmutlu ve hayran bi şekilde okuyodum ta ki son 2 paragrafa gelene kadar 😂 ağlıycam şimdi üzüntümden. o kadar acılı bi şey mi ya... çünkü sevgilimle her denememizde ben de bu yanmayı hissettiğim için devam edemiyorum ve içine alamıyorum. max girişe dayanıyor. şimdi bunları okuduktan sonra ömür billah içime alamicam
- 1 yıl
İşte o ön sevişmeyi beklememiş ve kızı hazırlamamış. Her şey düzgün olursa sıkıntı olmaz. Ayrıca acıdan bu kadar da korkmak yersiz bence. Mesela Acı biberi kuru kuru yersen yanarsın ama doğru yersen yemeğe de zevk katar
Soran1 yılbenim ilişkimde her şey çok güzel gidiyor, saatlerce yiyişiyoruz sevişiyoruz çok iyi ıslanıyorum ve çok istiyorum ama gireceği zaman korkuyorum devamını yapamıyoruz
Soran1 yılo yüzden böyle bi soru sordum yalnız mıyım merak ettim
- 1 yıl
O zaman Öncelikle eğer utanma gibi bir durum varsa loş ışık ya da karanlık bir ortam tercih edin. Partnerinle bol bol ön sevişme ve masajdan sonra oral da yapsın sana. Kıvama gelince parmak uçlarıyla hafif gir çık yapsın vajinana.
Eğer kuruluk varsa bebek yağı sürerek te parmaklayabilir. En son sen kucağa geç ve penisi vajina dudaklarının arasında gezdirirken öpüşmeye devam edin.
O sırada sen yavaşça üstüne oturmaya başla. Sabırla deneyin ve bol bol göz teması kurun. Eğer ben cesaret edemiyorum diyorsan partnerinde kontrolü alıp alttan girmeyi deneyebilir.
Soran1 yılmerhaba ben seks yaptım ama hiç burada bahsedildiği gibi zevk almadım içim hissiz gibiydi penis de iri bi penisti
- 1 yıl
Seks aslında düşündüğümüzden çok daha psikolojik bir etki. Büyük ihtimalle ilk seks sırasında duygusal olarak çok karmaşık bir haldeydin o yüzden odaklanamadın.
Mesela yakalanma korkun varken, rahatsız bir ortamda ya da yabancı bir yerde mastürbasyon yapmışsındır belki. Tam olarak odaklanamadığın için zevkin baya düşer.
Bir sonraki denemelerde zevk almaya başlarsın tabi partnerinle hala görüşüyorsan
Soran1 yılçok teşekkür ederim o kadar çok kişiye sordum ama hiçbiri bu şekilde tutarlı cevaplar vermemişti. var olasınız. umarım diğer seferler daha sağlıklı geçer benim ve partnerim için de
- 1 yıl
Teşekkürler, benimde eski günlerim aklıma geldi. İlk gün kızın içine bile girememiştim mesela ama sarılıp uyuyunca o gece kız alıştı bana ertesi gün tek hamlede içine girebildim.
Alışma süreci çok önemli. Sonra rüyalanma denilen bir şeyde var. Rüyanda hiç fiziksel temas olmadan da orgazm olabilmen aslında her şeyin beyinde bittiğini gösteriyor.
Sende ilerledikçe deneyimlerini paylaşırsın bizimle. Sonra burada da yeni bir soruyla deneyimlerini diğer kızlarla paylaşırsın en azından 😉
Soran1 yıltek hamlede nasıl alabildi hayranlık duydum 😄 kaç kere denedik hatırlamıyorum, her seferinde çocuğu ittim sıktım tırmaladım... yaptıklarımın farkında bile değilim. izleri görünce bunlar ne diye sormuştum, senin yaptıkların dedi, çok üzüldüm. gıkını çıkarmadı çok sabretti bana ama sonunda meyvesini yedi 😂 o yüzden şimdi senin kıza çok imrendim. ilk ilişkide ağrım hala devam ettiği için zevkin farkına da varamadım galiba. ama psikolojik olarak çok zevk verdi. yaptıkça deneyimlerimi paylaşırım soranlarla 😅
- 1 yıl
İşte vajina bir kapı gibi aslında. Sihirli sözleri söylediğinde ve Doğru an geldiğinde kapılar açılıyor. Ben kızı hiç yargılamadım ve sabrettim. Gece de onunla sarılıp uyuyunca kapılar işte doğru adam diyerek sonuna kadar açıldı.
Zaten öylesine şevkliydik ki günde 2-3 kez yapıyorduk. Bazen sabah 5'te seks yaparken buluyorduk kendimizi o derece. Bide ben hiç tecrübem olmamasına rağmen direk oralla başladım ilişkiye. İlk başta iğrensem bile gözümü kapatıp yaptım ve hiç çaktırmadım. Aramızdaki sevginin doğallığını görmesi bile yetti bize
Soran1 yılçok tatlıymışsınız 😊 halen birlikte misiniz acaba merak ettim
- 1 yıl
Yok kötü bir ayrılık yaşadık. Meğerse ilk baştaki sevgimiz gerçekmiş sonradan sonraya kızdaki sevgi sadece arzuya bırakmış yerini
Soran1 yılüzüldüm... iyileşmişsindir umarım şu ana kadar
- 1 yıl
Evet sayılır. Neyse önünde zevkli bir serüven var
Soran1 yılumarım daha iyi olursun 🌸🌸🌸
- 1 yıl
Teşekkürler sende öyle 🙂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil akşam yemeğe gitmiştik güzel bir yere spontane gelişti ben hiç beklemezdim orada olacağını ama sadece heyecan oldu, korku neden olsun ki seviyordum ve sevildigime emindim bana zarar verecek canımı yakacak bir şey yapmazdı
17 Yorumla
Soran1 yılrestoranda mı yaptınız
Soran1 yılve acısına nasıl dayandın
Cevap sahibi1 yılRestoran değil evdi başka şehirde tatile gitmiştik orada oldu
Cevap sahibi1 yılAcı hissetmedim birkaç saniye sızı oldu o da geçti hemen
Soran1 yılçok ilginç ya benim ödüm kopuyo içime gireceği zaman sen nasıl yaptın o an ne hissettin
Cevap sahibi1 yılZaten o benden önce düşündü büyük ihtimal çünki baya hazırdı orası ışığı falan loş yapmıştı tahminimce ben daha rahat ve güzel hissederim diye öyle de oldu zaten öpünce kapıldım ona devamı geldi heyecan aşırı vardı bende sadece. Ilginçtir ama kadınların çoğunun aksine korku, endişe vs. Yoktu bende mutluluk vardı sevdiğim adama dokundugum için... bu kadar rahat geçmesinin sebebi onun tecrübeli olması olabilir
Soran1 yılsenin adına çok sevindim böyle güzel geçtiği için 🌸🩷
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılİlkinde tecrübesiz birine denk geldiğinde sen de tecrübesizken zehir oluyor
15 Yorumla
Soran1 yılacısına nasıl katlandın? ne kadar sürdü ve zevk aldın mı yine de
Cevap sahibi1 yılAcısına ben katlanmıştım sevdiğim için (🤡) umursamazlığa vermiştim ama o çok fazla kan geldiğini gördüğünde bir şeyleri ters yaptığını anlayıp durmuştu o yüzden 2 dk falan sürdü
Zevkin z sini yaşamadım ya
Soran1 yılciddi misin ya niye kızlar ilk sekste acı çekmek zorunda of 😂 ne zaman zevk almaya başladın kaçıncı seferden sonra yani
Cevap sahibi1 yılO deneyimden sonra cinsellikten soğudum henüz kimseyle daha yapmadım baby :')
Soran1 yıl:(((( gerçekten mi buna üzüldüm bak çünkü bana da artık mastürbasyon yapmak yetmiyor tam ilişki yaşamak istiyorum ama anlattıkların gibi acılar yaşayacağımı bildiğim için korkuyorum... ne kadar zaman geçti ilk ilişkinin üzerinden? bence yara kapanmadan ikinciyi ve devamını yapmalısın ki alışsın
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O idin kolayı iki kadeh kırmızı şarap icsonra seviş iyice ıslanınca dudaktan öperken bastırıp girer içki etkisiyle kasmadan içine gömülür sonrası daha kolay
00 YorumlaKardeşim öncelikle sakin al alkol iç canın baya Bi yanıcak inanılmaz derecede kan da akıcak ama alacağın zevk bunu bastırır merak etme
03 Yorumla
Soran1 yılinanılmaz derecede kan akmaz be kardeşim
Soran1 yılben ilk deneyimimi yaşadım dediğin gibi aşırı acıdı ama alışınca acısı geçti. ama içimde hiçbi şey hissetmedim neden acaba
1 yılİlk ilişkiden tecrübesiz biryle yaparsan korkmalisin ama tecrübeli biriyle yaparsan nirvanaya cikabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTecrübeli bir erkek olur ise yorumlarda yazılan gibi aşırı zevk alırsın, hem de çok aşırı.
04 Yorumla
Soran1 yılbilo sen misin
Cevap sahibi1 yılSize ilk kez yazıyorum
Soran1 yılmerhaba ben ilk deneyimimi yaşadım ama içime girmesinden hiç zevk almadım neden olabilir
Cevap sahibi1 yılMerhaba, İlk olduğu için o şekilde olur. Ön sevişmeyi uzun tutunuz.
Gizli Üye(30-35)1 yılTedirgin, heyecanlı, bir yandan meraklı..
12 Yorumla- 1 yıl
Sonrası
Soran1 yılacısına nasıl katlandın?
karsindaki davar degilse hayir
00 Yorumla
1 yılPartner iyiyse gayet zevkli geçebilir
00 Yorumla
1 yılSexting yap öncesinde
00 Yorumla
1 yılHiç olmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKomşum öğretti
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Heyecanlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPartnerin ayı değilse korkulcak bir şey yok
05 Yorumla
Soran1 yılyapabildim canım sonunda... ama içim hissiz gibiydi bi şey hissetmedim
Cevap sahibi1 yılPerformansı nasıldı peki
Soran1 yıliçimde bayağı süre git gel yaptı ve hızlı hızlı pompaladı ama ben hiçbi şey hissetmedim içimde
Cevap sahibi1 yılNeden ki küçük müydü aleti
Soran1 yılhayır değildi iri ve uzundu hatta
1 yılHayır asla
11 Yorumla- 1 yıl
nasıl geçti
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler