Bir sevgilim ilkini benimle yaşamıştı ve çok canı yanmıştı. Bende ilk kez birinin ilki oluyordum nasıl bir his olduğunu sordum "Canım çok yanıyor ama aldığım zevk onu bastırıyor" demişti.
Neye odaklandığına bağlı olarak değişir. O anın keyfine odaklanırsam hayatının en güzel anısı olur. Acıya odaklanırsan kendini daha da kasarsın ve berbat bir deneyime dönüşür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
İlk ilişki esnasında korkabilirsin ama aynı zamanda zevk alırsın hosuna gider
Sen yaşadın mı
Yapma böyle şeyler kardeşim evlenmeden yazık etmeyin kendinize
Bir sevgilim ilkini benimle yaşamıştı ve çok canı yanmıştı. Bende ilk kez birinin ilki oluyordum nasıl bir his olduğunu sordum "Canım çok yanıyor ama aldığım zevk onu bastırıyor" demişti.
Neye odaklandığına bağlı olarak değişir. O anın keyfine odaklanırsam hayatının en güzel anısı olur. Acıya odaklanırsan kendini daha da kasarsın ve berbat bir deneyime dönüşür.
Çok korkunç ortalık kan revan çocuklar aç şahlanmış sana geliyo saplıyo acımasızca falan :D asljkfhaklshflas
Neyden korkuyorsunuzki heyecanı anlarımda korku niye
Korkutmasın insanları ilk gecen ilk yaşantınızda olacağı için tedirginlik olabilir sadece bu
Eline bi digiturk kumandasi al ve onun sana saplanip durdugunu dusun.. sence zevkli mi olur korkutucu mu? Karari sen ver
Milyarlarca insan yaptı hayatını kaybeden ya da vazgeçen oranı sıfıra yakın korkma
Ben korkuyorum ya sonuna kadar yapmicam su isi 😂
İllaki birgün yaşarsın 😉😂
Ahahaha aşırı sevmeye bakar
erkekler için inanılmaz heyecanlı. kadınlar korku ve heyecanı bir arada yaşarlar
sen korkuyormusun ılk geceden
Karşında ki insanın sana nasıl davrandığına bağlı
Kiminle yaptığına bağlı
Denemek istiyorsun galiba
Korkacak bir şey yok partnerin aceleci değilse
Sana kalmış. kasmazsan zevk alırsın
Herkes için farklıdır
Zevkli
Diyorsunnnn dhdh :)
Acıdan zevk alıyorsun o zamn @melekknz
Zevkli tabiki
Heyecanlı.