39 yaşındaki rap'çi T. I konuk olduğu Ladies Like Us adlı yayında beklenmedik bir itirafta bulundu. Gerçek adı Clifford Joseph Harris Jr. olan T. I 18 yaşındaki kızı Deyjah Harris'i her yıl doğum gününden bir gün sonra jinekoloğa götürüp bekaret kontrolü yaptırdığını açıkladı.
Ünlü rapçi kızını her yıl bekaret kontrolüne götürdüğünü açıkladı, ne düşünüyorsunuz?
Ben olsam yapmazdım böyle bir şeyi, kızımı iyi yetirştirmeye çalışırdım. Ben kıskanç biri olsam da eş ve aile konularında, kızın kafasında yapmak varsa bunu yapacaktır öyle ya da böyle. Ben doğrusunu yanlışını öğretirim ve gerisini ona bırakırım. Cinsellik kötü bir şey olmasa da kontrolsüz olanı ruh emicidir
Evlenirdim, ben bekaret meselesine o kadar takılmıyorum. herkes geçmişte bir şeyler yaşamış olabilir. Önemli olan benim bu kadınla ilgili olan gözlemlerim. Geçmiş önemsiz değildir hele kadınlar konusunda. Ama hal ve hareketlerden anlaşılır her zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir şey düşünmüyorum saçmalık
Belkide jinekolog sssyordur 😂
Ne anlamadım
Sansurledim yaa. Jinekolog bakire raparu veriyorya 😂 jinekologun kendisi kizi seapiyordur belki 😂
Istediği kadar yapsın oral yaptırır
Oral nası oluyor
Yalatiyor
Herkes yapmıyor öyle şeyler
cok safsın sana telegram grubları atayım gör kımler kımler neler yapıyor
Ben yapmıyorım
Konunun senle alakası nedir
Tarak sapiyla da mi yapmıyorsun
Nası konunun benle alakası ne? Bildiğin herkes yapıyor diyorsuh
Tamam en namuslu sensin süs artık
Of ne alaka aw
cok guldum zuhahahha babanin kizina olan guveni
Cidden bana da garip geldi belki aile geleneği gibi bi şeydir
Bu baba a. m bekçisi puhahahah
Afrikalıdır belki
puahahahaha
Çok aradın mi bu haberi
Magazin?
Yok cinsel yaşam
Nesi cinsel yaşam bunun
Ben demiyorum site diyor
Bu cinsellikle ilgili bi şey değil
Emin misin
Magazin haber işte site ne derse. Diyelim öyle olsun ne fark edecek😅
Aferin
?
Olabilir ne diyelim
Yani garip mi sence ne düşünüyorsun. Yapılmalı mı
Ben olsam yapmazdım böyle bir şeyi, kızımı iyi yetirştirmeye çalışırdım. Ben kıskanç biri olsam da eş ve aile konularında, kızın kafasında yapmak varsa bunu yapacaktır öyle ya da böyle. Ben doğrusunu yanlışını öğretirim ve gerisini ona bırakırım. Cinsellik kötü bir şey olmasa da kontrolsüz olanı ruh emicidir
Peki böyle büyümüş kızla evlenir miydin
Evlenirdim, ben bekaret meselesine o kadar takılmıyorum. herkes geçmişte bir şeyler yaşamış olabilir. Önemli olan benim bu kadınla ilgili olan gözlemlerim. Geçmiş önemsiz değildir hele kadınlar konusunda. Ama hal ve hareketlerden anlaşılır her zaman
Yapmıştır illki
Niye günahını aldın ki belki yapmadı.
Yapmıştır güven bana
Ben yapmadım mesela yapmamışlar da var insanların günahını almayın
Özele gelsene detaylı anlatayım
Offf ney detaylı anlatacaksın aw?
🤣 aklındaki şeyi değil kız