Seks hayattaki en önemli şeylerden biri. Sadece üreyip çoğalmamızı sağlamakla kalmıyor aynı zamanda rahatlatıcı etkisiyle stresten arınmamızı ve daha mutlu bir hayat geçirmemizi sağlıyor. Sizin için sekste vazgeçilmez karşı cinsin tanımı nedir? Hadi birlikte mükemmelliğin tanımını yapalım...
Sizin için sekste vazgeçilmez karşı cinsin tanımı nedir?
Siyah saç ama açık renk ten. Açıktan kasıt beyaz ten değil ama tam esmer de değil. Uzun saçlı, kısa boylu, zayıf, küçük göğüs, ortalama bir popo, ince olmayan bacaklar.
Ben sadece fiziksel olarak anladım. Katakteristik olarak da şöyle söyleyim. Sınırı olmayacak, yani açık olacak herşeye. Hareketli olacak. Öpüşme haricinde gözlerini kapatmayacak. Göz göze gelmeyi sevecek.
Arzulu, şehvetli, tutkulu olmalı. Açık fikirli olmalı, renkli aktivitelere ve fantezilere dirençli olmamalı. B veya C cup memeli ve dolgun kalçalı olmalı. Kişisel bakımına önem veren, herşeyden önce kendine saygısı olan biri olmalı. Ancak bir konu daha var ki en az bunlar kadar önemli. Eğitimli ve kültürlü olmalı. Güzel ve temiz konuşmalı. Mental, kültürel, sosyal uyum olmalı. Tek gecelik bir macera bile olsa ne varoş mahalle ağzı ne de kelimeleri uzatıp sesleri yutarak konuşan ergen ağzı olmamalı.
Bir çok erkek fikrini paylaşmış ama bemce genel olarak her iki taraf ta iyi bir oral yapan partner ister bu gizli ya da açık bir gerçek Sizce de oyle değilmi
Erkekler karşı cinste cilveye çok önem veriyor ve bence haklılar da. Ama kadın ne kadar cilveli ve feminen bir tavır sergilemeliyse, erkekler de bir o kadar maskülen bir tavır benimsemeli ve güçlü olduğunu hissettirmeli.
40 dklık bir arzu için istek mi. Uğraşamam ha mastürbasyon ha kadın ne fark eder birisi doğum yapıyor diğeri boşa akıyor yani bunun alternatifi var ve çok artıyor. İki biradan sonra herkes aynı benim için