Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsiyah düz saçlar
beyaz ten
uzun kirpikli büyük ve geniş çok hafif çekik gözler (siyah veya en fazla ela)
1.65 ten kısa boy
85-100 arası göğüsler (favori 95)
85-100 arası kalçalar (bu sefer kinde tercihim yok kalçada selülüt olmadığı sürece çok seçici değilim)
ama bunların hepsinden daha seksi olan şey ne biliyor musunuz?
AŞK-SADAKAT-BAĞLILIK-UYUM-DÜRÜSTLÜK-ANAÇLIK VE ŞEFKAT-ANLAYIŞ-UYSAL VE EVCİL BİR KİŞİLİK AMA AYNI ZAMANDA KATI OLACAĞI KİŞİYİ İYİ SEÇEBİLEN AHLAKİ DEĞERLERİ BANA VE AİLEMİNE UYAN, NE GEÇMİŞİNDE NE GELECEĞİNDE NEDE BU GÜNÜNDE BENDEN BAŞKA ERKEK OLMAYAN, HER ŞEYİYLE BENİM OLAN BİR KIZ
(not: siyah düz saç değiştirilemez kriter öteki türlü çekici gelmiyo kimse bende de o takıntı var)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDolgun vücut hatları, istekli olması, fantezilere önem vermesi ve fantezi dünyasının geniş olması, tutkuyla sevişmesi ve doyumsuz olması. Oldu bittiye gelen ilişkiler bana göre girip çıkmaktan başka bir şey değil. Ruhuyla beni baştan çıkartsın, bana göre en seksi kadın o olur yani.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için seksi olmazsa dış görünüşü ile filan olacak bir şey değil davranış ve düşünceyle olabilecek bir şey yani kendi davranışlarıyla düşüncesi ile beni etkilemesi lazım kendini diğer erkeklerden ayrı tutması daha zım daha sonra cinsel olarak isterim öyle dışından etkilenen bir insan değilim ben fazla bunu fark ettim zekası beni daha çok etkiliyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Zeki olması her şeyden önce gelir. Sonrasında etkileyici bakışlar, ıslak dudaklar, pürüssüz bir ten... Bu böyle devam eder.
10 Yorumla
+1 yılKara kaşı kara gözüne kurban olam 😜
İşini bilmesi, uyanık olması, güdülen değil güden olması, zamanı geçirme kalitesi. ♥️00 Yorumla
+1 yılDüzgün diksiyon, güzel bi ses tonu, kendinden emin tavırlar.
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Kendinden emin tavırlar, alfa davranışlar, yönetmeyi seven biri olması.
10 YorumlaGizemli olması. Biraz da soğukluk seviyorum sanırım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. göze hoş görünmesi, giyimi, bakışı konuşma ve gülüşü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZeki, dik duruşlu, cinselliği hayatının merkezine almayan, mesafesini koruyan, küfür etmeyen, ağırbaşlı erkekleri çok seksi buluyor, çok etkileniyorum.
00 YorumlaBakış
dolgun vücut
çıkık kalça beni benden alıyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Bence de zeka. Zeka ve cilve. İkisi bi arada olunca acayip seksi geliyo karşımdaki bana
00 Yorumla1. En azından kendi güzellik anlayışı. Açısından ortalama olmalı
2. Zeka
3. Ses, jest ve tavır00 YorumlaCidden zeka acayip seksi bir şey...
İnanılmaz.
Sonra konuşma tonu ve şekli, sonra bakışlar.10 Yorumla
+1 yılMesafeli erkek. Merak uyandıran erkek. Bütün kartlarını açık oynayan erkekleri seksi bulmam.
00 Yorumla
+1 yılZekâ, fizik, güzel koku ve bakışlar
30 Yorumla
+1 yılDaşgalı saç minyon tip ufak gögüsler mini etek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılucu açık bir soru. her şey olabilir. kalemi tutuşu bile olabilir😱
00 YorumlaHepsi seksi benim için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aferin ya. nihayet akıllı bir kız çıktı
00 YorumlaBu senin veriz tarzi na bagli tatlim
00 Yorumla
+1 yılBizim ülkede sapyoseksüel olmak zor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmerikın aksanı olması gerekiyor ehehe
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEmerikın mısınız ehehe
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme ya tr'yi seven emerikınlar da var hatta evlenip kalıyorlar geçenlerde bir haberde görmüştüm adamın bisikletini çalmışlar, adam eniştemiz çıktı 😊
Cevap sahibi+1 yılBelki inanmazsın ama geçen yıl burada bir hollandalıyla yazışıyordum yani vardır burada da
Cevap sahibi+1 yılGerek yok böyle iyiyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılZeka ve zekanın kullanılması.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Fiziği kesinlikle kum saati olmalı
00 Yorumla
+1 yılBakışlar.
10 Yorumla
+1 yılmizah , zeka ve sportif olmasi
10 Yorumla
+1 yılYokk
10 Yorumla
+1 yılanime erkegi fgggg
00 Yorumla
+1 yılTartışmasız zeka
00 YorumlaGayet iyi
00 Yorumla