o videolar ayrıca kesin vardır onda ya telefonundan kopyalamıştır ya mailden ya whatsaptan buluttan vs ama bi şekilde almıştır. yarın bir gün, bende yok ki senin telefonundaydı diye tüymek için öyle tezgah çekmiş sana
doğruya doğru canım kusurabakma, biraz aklını başına toplayıp dikkat etsen iyi olur. artık video işini kabul etme, hatta bana sorarsan bu sapık ve takıntılı kişiden de uzak dur
günün birinde bu konudan dolayı mağdur olan kadınların hepsi , erkek için sevgilim diyordu bir zamanlar. insan ilişkileri çıkar ve zıtlığa, inada, öfkeye yenilince nasıl değişiyor tahmin edemezsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
O videoları İnternet üzerinden pazarlar ailene vereceğim der seni tehdit eder arkadaslarina peskeş cekeronlaradikkar et
Ama onda yok ki bende
Bir şekilde ekine gecmesin
Videolar sende kalıyosa sorun yok ama yinede dikkat et telefonundan kendine geçirebilir sen yokken
Kendisine attıysa nerde saklayabilir ki
Heryerde saklar pc ye aktarır normal değil yani ifşalamaktan zevk alan biri olabilir türlü türlü insan var
Doğru yanıma gelince konrtol ederim
Videolarındaki pozisyonları başlık olarak yazacağı için google da arama yap biraz bakalım karşına senin videon çıkabilir
Oha ya o kadar da değildir
Valla sen araştırmanı yapta ne insanlar var yaparsa şaşırmam sende evleneceğin adamı ona göre seçersin
İzlersin de azip cagirirsin diye umit ediyodur
Ne alaka
Ne bilim kardesim manitaninin dengesizligi
Böyle bir şeye asla izin verme gün gelecek kullanacaktır
Videolar bende kalıyor zaten
Kendini ve performansını görmek istiyor sdfsdf
Yeter çılgın bakireler yeter anasını satim hayal dünyanıza attırıcam yeter
Bakire değilim
Ayn
Ok ok
Video bende demişsin ya gizli gene kendine yolluyorsa
videoyu izlerken mastürbasyon yapıyor musun
Hayır
anladım... sıcak ya
ortak karar olmalı ve saklanmamalı bence
Bende kalıyor sadece
o zaman güvendesin. bence denemelisin :)
Neyi anlayamadım
fantezi olsun diye yapıyor işte. nesi var anlamayacak. izlemek dahada istek arttırıyor
Herşeyi yapıyor musunuz 🙄
Herşeyi
Hm ben eski sevgilim ile anal yaparken çekmiştik ama o da istedi ve güzeldi 😢🥺
başına iş alırsın kabul etme.
Çoktan olan oldu
ağlaya ağlaya dersin keşke izin vermeseydim diye, aha yazdım buraya.
bol şans
Tamamda videolar bende yazdıgımı okumadın mı onda yık
o zaman daha başka bir tezgah vardır. bu video olaylarından ne sapıklıklar gördük duyduk, bir tanesi bile masum değil bunların
İçime niye kurt düşürdün sen benim
o videolar ayrıca kesin vardır onda ya telefonundan kopyalamıştır ya mailden ya whatsaptan buluttan vs ama bi şekilde almıştır. yarın bir gün, bende yok ki senin telefonundaydı diye tüymek için öyle tezgah çekmiş sana
doğruya doğru canım kusurabakma, biraz aklını başına toplayıp dikkat etsen iyi olur. artık video işini kabul etme, hatta bana sorarsan bu sapık ve takıntılı kişiden de uzak dur
Sonuç olarak sevgilim neden yapsın böyle bir şey
günün birinde bu konudan dolayı mağdur olan kadınların hepsi , erkek için sevgilim diyordu bir zamanlar.
insan ilişkileri çıkar ve zıtlığa, inada, öfkeye yenilince nasıl değişiyor tahmin edemezsin.
şantaj yapabilir. izin verme.
Sakın ha ileride şantaj olarak kullanabilir
Ama videolar bende kalıyor
Bu senden istemeyeceği anlamına gelmez yanlız ya da bir gün hanersizken kendi telefonuna aktarmayacağı anlamına da gelmez
Var mı şu an
Videolar bende
Sen napıyorsun ki videoları
Cekindikten sonra kalıyor izlemiyorum bile
Ya saçmalama sil bekletme neden bekletiyorsun
Dimi ya
Evet evet kalıcı silin bekletmeyin risk yaa
Yapma
Neden
Ayrıldım diyelim ne halt edeceksin
Videoların hepsi bende onda yokki
Sen bilirsin ama riskli
Çok tehlikeli 😀
Neden
Nete düşebilir veya ayrılınca saklar
Ama bende kalıyor
Tamamen mi
Evet onda yok onun herşeyi bende
O zaman çekinerek bir şey yok
İyi snde kalsın 😃
İyi bakalim
Baktıkca kullanırsın 😃
Sacmalama başına iş cikar
Ne gibi
Bı gün alır onları yayınlar. Bebegim
Ama bende
Farketmez telefonun bozulur ya da kaybolur birinin eline geçer internette yayınlar v. s
Bende çekerdim
Niye
E heyecan lı bence
Kullanır