Böyle videolara denk gelmiştim zamanında yüzleri falan açık sevgilim aşkım ayağına götürüyorlar onları kullanıyorlar sergiliyorlar. Seven adam bunu neden yapar?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sitede neden böyle IQ düşük erkekler var insani sinir edip engelletiyorlar ya
Bir erkek neden sevdiği kadınla cinsel birliktelik yaşarken bunu videoya alır?
İşte o sıkıntı. İtiraf edeyim ben de çektim ama izledikten sonra sildik, sevgilim nasıl göründüğümüzü sormuştu seks yaparken ben de bir seferlik çektim sonra sildim.
Az once 22 yasinda bir ergen yorum yapti ben genel bir soru sordum bana diyor ki yasadiklarini soru olarak sorma dedi boyle boyle tartistik anasina bacisina küfrettirdi en son engelledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eğer ikisinin arasında kalıp internete yayınlanmıyorsa sıkıntı yok bana göre. Yayınlarsa sıkıntı ama.
İnternet bunlarla dolu ama en ufak tartisma ve ayrilmada paylasiyorlar
İşte o sıkıntı. İtiraf edeyim ben de çektim ama izledikten sonra sildik, sevgilim nasıl göründüğümüzü sormuştu seks yaparken ben de bir seferlik çektim sonra sildim.
yapmaz sadece bunları alıp daha sonra tehdit etmede kullanırlar. kızları sermaye yapıp, pazarlayıp bu kızlar üzerinden para kazanmak için yaparlar.
şantaj yapıyorlar. cinsellik varsa erkek de sevgi yoktur. seven insan birisi görür sevdiğimi diye kamera falan kullanmaz
Eğer bir adam birlikte olduğu kadınla videolarını çekiyorsa o kadını gözden çıkarmış demektir
Bana da anlamsiz geliyor ama esim cekiyor sonra izleyip siliyoruz
Neden anlamsiz guzel vakitleri olumsuz kilmak icin
eşinin çekmesi ne şaşırdım
önce anı olsun die çeker sonrada şantaj için kullanır
Ozel anlari kayit altina almak icin sonuçta karsilikli olan bisey istek
Sorun nedir
Az once 22 yasinda bir ergen yorum yapti ben genel bir soru sordum bana diyor ki yasadiklarini soru olarak sorma dedi boyle boyle tartistik anasina bacisina küfrettirdi en son engelledim
Soru soran hakas icin sanılıyor ki o yaşadı da soruyor boyle akil iste
Ben yasasam soruyu o bicimde sorardim neticede gizliyim degil mi?
Yani benim icin onemli degil zaten gizli sorulara pek yorum yapmiyorum da ayni soruyu ben sormuştum daha once o yuzden yorumda bulundum
Ş. refsiz onlar.
İlerde şantaj yapmak icin
Video değil de fotoğrafa denk geldim
Seven erkek yapmaz karakter meselesi
İsteyen yapar
Eşim kabul etmiyor bende denemek istiyorum.
Seven yapmaZ
sergiliyorlar
Tehdit etmek için
İzlemek için
Sevmiyordur
Fantezi olsun diye