Gizli Üye(45 üstü)1 yılaltta. daima altıma alırım, daha bi zevkli, hatunu altıma almadım mı zevkim eksik kalıyor... saçları darmadağınık altımda yatışını seyretmek, altımda mayışık inleyişlerini dinlemek bile apayrı bir zevk ve terapi gibi çok iyi geliyor bana..
17 Yorumla
Soran1 yılGerçekten işi biliyorsun
Cevap sahibi1 yıl😍
Soran1 yılNeyi sildim Ramizcim ben yeni geldim şimdi
Soran1 yılSelma kendi silmiş galiba
- 1 yıl
Sen beni Bi tkp et bakayim senle bu konuyu ve dün geceki konuları Bi konuşalım
Soran1 yılBen bir şey yapmadım belki biri şikayet etmiştir
- 1 yıl
Tamam sen bisey yaptın demiyorum dün gece ki yazdıklarından dolayı seninle konuşmak istiyorum:)) beni dün gece baya hoşuma gitti yazdıkların onun için konuşmak istiyorum:)
En İyi Cevaplar
kadını altta sömüreceksin, zevkten çılgına dönecek, sesi soluğu kesilecek, yüzü ve kalçaları kızaracak.. ertesi gün, geçirdiği gecenin tadı damağında kalmış şekilde dolaşacak.
10 Yorumla
Basimizin üstünde olmali
12 Yorumla
Soran1 yılBu cevaba bayıldım dnslsöşsslsşsş
Gizli Üye(18-24)1 yılBen altta parçalanayım ya
12198 Yorumla
Soran1 yılBencede yaaa
Cevap sahibi1 yılSen hakledersin dimi ramizcim hep hallettiğin gibi
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılTanışmıyoz zatn
- 1 yıl
Ozaman tanismamiz gerekiyor selma halletmemiz gereken şeyler var
Cevap sahibi1 yılSelma kim kız sjsh
Soran1 yıl@KerpetenRamiz insanları rahat bırak
Cevap sahibi1 yılALDMLXMSN
- 1 yıl
Sakin ol soran sakalasiyiruz ilk o bana yazdı fjdjdn
Cevap sahibi1 yılRamiz bey alemsiniiz skkd
- 1 yıl
Teşekkürler hanımefendi tevetcügünüz 😎
Cevap sahibi1 yılRica ederim beyfendiciğimm
- 1 yıl
"Beyfendicigimm" derken hemde (2 'm'm') ile şaşırdım :) djfn
Çok naziksiniz hanımefendicigim
Soran1 yılGidin konuşacaksanız konuşun ya
Cevap sahibi1 yılSjdjd ayy gizliyken çok eğleniyorum Ramiz hoşçakal sevdiceğim
Soran1 yılDlldödldöclxözşz
Soran1 yılAh be Ramiz yine olmadı
- 1 yıl
Soran1 yılYaaaa kıskanırım hani banaaa
Cevap sahibi1 yılSjdjdk aaağşşyy çok iyi yaa
Soran1 yılDmmsxçxöxmxşzçsös
- 1 yıl
Hayatım boyunca hep gizlilerle iyi anlaştım gerçekler beni mutsuz etti selma Hoşcakal biricik sevdam :) fjdjf
Cevap sahibi1 yılSelma kim aw yeter yae
- 1 yıl
Yok sana kıskançç djfjf çadırı 🤣
Soran1 yılPeki 😭😭😭😭😭
Cevap sahibi1 yılBenim Ramiz karşıtırdın
- 1 yıl
Hanımefendicigim burdasi sen olduğun senin varlığın olduğu ic8n çok iyi djdnf 😎
Soran1 yılRamiz banada banada dksldçalzçs
- 1 yıl
"Ezel" ramizin ilk ve tek Aşk ' ı selma hanım gizliden Aşık olduğu ilk ve tek Sevdası
Cevap sahibi1 yılSjdjd ramiiiiz
- 1 yıl
Hahahah sakin olun hanimlar ben ikinize de yeterim djdjfj :)
Soran1 yılCansın cann skslsçaöşs
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılBen miyim Selma kimin ben olm
Soran1 yılÖyle olsun ramiz
Soran1 yılSelma sensin aşko
Cevap sahibi1 yılHeee bari düzgün isim koyaydı Selma ne ln
- 1 yıl
Soran1 yılTek bir şey daha dersen inanırım sua
Soran1 yılSussss
- 1 yıl
Hanımefendicigim seni geç buldum erken kaybetmek istemem tövbe de ne gebermesi :) djdjd Yala beni aşkım yeeeee😈
Cevap sahibi1 yılYaaaa ramiiizzz saçmaliyrsan aşkımm seni sıcak nefesimle boğarımm👹
- 1 yıl
Soran1 yılİstemez gidiyorum ben 🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️
Cevap sahibi1 yılSLDNMSMSPSMX
- 1 yıl
Soran1 yılSen istemiyorsun beni istenmediğim yerde durmam ben
- 1 yıl
Hanımefendicigim ben seninle konuşurken ne dediğimi biliyor muyum saçmalıyorum işte :)
Daha önce sıcak nefesle boğulmadim ilkim olur musun djdjd🤭
Cevap sahibi1 yılBiz ramizle evlenicez ve sen de gekiceksn aşkom
Soran1 yılKırıcısın Selmacım
Cevap sahibi1 yılKızz ben Ramiz sen bi eve çıkalım, Ramiz ev işlerini yapsın ikimiz eğlenelim sjsndnb
- 1 yıl
Soran1 yılÇok eğleniriz aşkom olur skslzööxss
Soran1 yılYaaaa ramiiiiiz yerim seni aşk böceğimmm
- 1 yıl
Soran1 yılOlurum tamam dkaşxmxsş
Cevap sahibi1 yılWLSMNXLSMMD çok iyi ya
Cevap sahibi1 yılYaaa kerpeten kalplim beniiim kocişimm💋🩷
Soran1 yılÇPK İYİ SLSÖSİÖSÖSÖçss
Cevap sahibi1 yılSkskmsnxn
- 1 yıl
Selma ihtiyaç listesini hazırla hazırlıklara baslansin çıkalım evimize 🥳 ev işlerini beraber eğlenerek yapabiliriz Hanımlar djdnjf😉
Cevap sahibi1 yılSenin kucağında zıplarken eğlenirim sadece kocammm
Soran1 yılAaaa ramizcim sen bizi yormazskn benve
Soran1 yılOfff bana da var mı zıplama yoksa gelmem ben
Cevap sahibi1 yılBence de selmacığını ve aşkomuzu yorma
Cevap sahibi1 yılGel sana da var
Soran1 yılOlleyyy
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılRamizz ben sana vuruldum galiba gel sen de bana vurr
Soran1 yılKudurdun mı kız sldlsşslsösia
Cevap sahibi1 yılSjsjs kudurdum galiba kız ne eğlenşrdik bee
Soran1 yılFenaaa hem de osmsçzlsşzös
Cevap sahibi1 yılBurcunuz ne aşklarım
Soran1 yılİkizler yavrum senin
- 1 yıl
@Sorqn ve selmam biz çok iyiyiz maşallah bize çekirdek ailem 🫠 karix8m benim senin kaçışım diyen dillerini yerim ben djfjfj 😘
Benim kucagim ikinize de yeter yeter ki siz kemerlerinizi sıkı bağlayın 😎
@soran ben sizi yormam evet M. ö 10 bin den beri mesleğimizi icra ediyoruz😃
Zıplamak ikinizi zaten var olmaz mı
Cevap sahibi1 yılTahmin etmiştim bu samimiyet bi bizde var bee ben de ikizler sjsj
Soran1 yılRamiz ben sana aşık oldum...
Soran1 yılYaaaa yerim seni ikizlerle iyi anlaşırım ben de
Cevap sahibi1 yılAllah'ın cezası Ramiz, burada bi felsefi konuştu bizi aşık etti sapık. shdndk ben de seni yerimm kız
Soran1 yılAğzı laf yaparin erkekten korkacaksınnnn domsösösşsldşs
- 1 yıl
Soran1 yılÇok fenayım bacaklarımdan akıyor aşkım sular
Cevap sahibi1 yılEvet kıızz yemin ederrim gülmekten yırtıldum burdaas
Soran1 yılBen de sosmösödçazşa
- 1 yıl
Soran1 yılHazırımmm vur bana
Cevap sahibi1 yılAllah'ım Ramiz isminde bi adamdan etkilenceğim hiç aklıma gelmezdi sjnd
Soran1 yılAşk bu isme bakmaz aşkom
Cevap sahibi1 yılHarbidem öyleymiş
- 1 yıl
Hanımlar beni unuttunuz alındım sizi benim burcum. onemli değil. mi
@soran Aşık olmazsan hatrim kalır hayatım 😘
Selma sana yakışmıyor ilk aşkım bana beddua mı ediyorsun kırıldım.
burada felsefe yok. Gerçekler var ben siz ciceksiniz bende suyum sadece ben sizi suladim sizde bana can oldunuz🥰
Siz aşık oldunuz ben olmadım mı sanıyorsunuz 1 elmanın iki yarısısiniz benim 💋
Beni. kim yiyecek ama küserim 😞 - 1 yıl
- 1 yıl
Soran1 yılYaaaa Ramiz gel seni yalayıp yiyicem çok aşık oldum
- 1 yıl
Selma gülmekten yirtilma ben çünkü ben seni yirtacagim bebeğim 💋👅
Soran1 yılYok canom olur mu zevk suları onlar
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılSelma seni içine almak istiyor ramoşş👉🏻👈🏻
Soran1 yılEminim aşkımmmm vur bana çıkalım Nirvanayaaa
- 1 yıl
Selma Ramiz ismi değil ramizi yaşatan ruha bedene ve zevke bakmalısın seni etkileyen isim değil o nü yaşatan bedendir karakter ve Hislerdir 🖤
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılYerim seni adamımm
- 1 yıl
Soran1 yılBilemedim bu kadar beni erkileyeceğini ramizcimm
- 1 yıl
- 1 yıl
Soran1 yılErkeğim benim sen dokunmasan bile cümlelerin boşaltır beni🥰🥰🔥🔥🔥🔥
Cevap sahibi1 yılRamiz senin üzerinde dilimi ve sıcak nefesimi hissettiricemm sonra seni gırtlağıma kdr yalıycam.
- 1 yıl
Soran1 yılCanımsın vur aşkım bana
- 1 yıl
Selma kadınım yiyeceksin zaten gülüm bunlar en basit şeyler zevkten dört köşe olmak istemez misin 😆
Soran1 yılSelma kız beni de azdırdın spsmzşlzçxmzşzzl
Cevap sahibi1 yılAzar uygulaması gibi hissettim kendimi aq. ramiz bizi doyursun ! Ramiz bizi doyursun!
- 1 yıl
Soran1 yılÇok eğlendim dlslxömdşsmdldldşss
Ramizzzz doyur bizi aşkımmm
Soran1 yılEvet aşkım hatamı anladım sana geldim
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılBen de çok eğlendim yeminle gülme krizine girdim sjsj neyse ben gidiyö aşkolarımm uyuyacam artık
Cevap sahibi1 yılİyi gecelerrr😘💋
Soran1 yılİyi uykuşar yavrum öpüyorum seniii
Cevap sahibi1 yılBen de seni aşkımmm
Soran1 yılDaha fazlasını da isterim seni hep isterim aşkımöö
- 1 yıl
@selmam hissettirmenin zamanı geldi bebeğim eminim ki. Bunu zevkini bana doyasıya yaşayacaksın gırtlağını delerim dikkat et 😈😎
Cevap sahibi1 yılBoş yapma ramiş ben uyuyom
- 1 yıl
Soran1 yılDoğru dedin aşkım ben zaten azgınım sksmaşxpsşsl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Selma iyi geceler iyi uykular hayatım öpüyorum seni en değerli yerlerinden yanacikalrindan 😃🙊😈😘
Soran1 yılRamizcim sen de bizi çok mutlu ettin erkeğim benimm öpüyorum her yerinden❤️❤️🔥😘
- 1 yıl
- 1 yıl
@soran mutlu olmanıza vr keyifli vakit geçirdik beraber. Hiç bikadar keyif aldığım Bi zaman olmamış hemde iki kadın tarafında egerki olduysa da onların bi onemi kalmadi bu yasanilan andan itibaren ❤️💋 kadınımm
Bende seni öpüyorum bebeğim her zerrenden karış karış sulanan yerlerine benim icin iyi bak 😎😈
Beni sadece tek bisey üzüyor @soran ve selma bukadar güzel anın burada bi sorunun cevaplarin arasin da kaybolup bitip gitmesi üzüyor 😞😓😓😖😭
Soran1 yılGizli istekli olduğumu bilmen hoşuma gitti ramizimmm bende hiç bu kadar keyif almamıştım belki tekrar karşılaşırız kendine iyi bak üzülme🥰🥰❤️🔥🥰🥰❤️🔥❤️🔥💓
- 1 yıl
@soran sence benden bisey kaçar mi😃 keyif karşılıklı iki insanın sıcaklığında olan Bi durumdur 😎
Belkilere kaldiysak bu hayat 2 döner Bi sallar bizim karşılaşmamız ahirete kaldı desene 😓 surda geçilen zaman en değerli zamandır benim ic8n ben mutlu oldum sizde mutlu olun teşekkür ederim sizde kendinize iyi bakın hanımefendi ama dediğim gibi hayat geç kalanları ve pişman olanlara Bi Şans daha vermiyor.
Şans sizdeyken degerlendirin yoksa üzülmekten başka çare kalmaz
Saygılar sevgiyle KAL. 💋❤️
Cevap sahibi1 yılGünaydın küçük sevimli ailem sjjs AŞKOLARIMM
- 1 yıl
Günaydın hoş geldin selma hahaha djfnd
Cevap sahibi1 yılHoşbuldum. sen de hoşgelmişseen sjjs
- 1 yıl
Hoşbulmuşaamm djfjfj :)
Cevap sahibi1 yılSjjs
- 1 yıl
Selma hanım bugünde guzelliginizden hiç bisey kaybetmemissiniz dün gece ki keyifli vakitten sonra sizi her yeni günde tekrar aşık oluyorum 😎
Cevap sahibi1 yılYaaaa ramişimmm sen de çok yakışıklısın kocamm
Soran1 yılGünaydın aşklarımmm
Cevap sahibi1 yılOyyy günaydın gülümmm
Soran1 yılGünüm güzelleşti yaaa 🥰🥰🥰🌸🌸💓💓
- 1 yıl
Teşekkür ederim selmam o senin güzel görüşün Estağfurullah Selmam bizim yüzümüz değil gönlümüz yakışıklı olsun fkfj :)
Cevap sahibi1 yılBenim dee 🍓🩷
- 1 yıl
- 1 yıl
Selmam nasılsın bugün Bi planın nedir çilek severim 🍆
Cevap sahibi1 yılRamiz ay ışığnıda öpüşelim sjsj bu gece
- 1 yıl
Selmam bize de bu yakışır zaten djdn bu gece herzaman ki yerimizde dm djfj :)
Cevap sahibi1 yılRamizcim önce bişey sorucam.. Selma burada tanıştığın biri galiba ama ben Selma değilim ama istersen Selma demeye devam et alıştkm galiba
- 1 yıl
Küçük hanım Sen hikayemizi bilmiyorsun galiba en başta söylediğim gibi Ezel dizisindeki Ramiz ve Sevdalı olduğu kadın Selma Benim adım Ramiz değil sen bana Ramiz diyorsun ya ben de film karakterindeki ramiz'i canlandırmak adına sana Selma diyorum.😊 yoksa burada tanıdığım veya tanıştığım selma yok 😎 NOKTA
Cevap sahibi1 yılAaa valla doğru sjsjd tamam tamam.
Cevap sahibi1 yılRamiz ben sana aşık oldum galiba napıcaz dhdj
Soran1 yılEvleninnnnn
Cevap sahibi1 yılSjsj bakalım olursa yarın düğün
Soran1 yılYe Ramizcimm olur
- 1 yıl
Selma hanım sizin jeton köşeli galiba djdjdn :) b3n leb demeden leblebiyi demeli kadın 😎
Aşık mı oldun bizim sevdamız ezelden beri selmam yapman gerekeni sen biliyorsun benim sana bisey dememe gerek yok 😃
Cevap sahibi1 yılYapamıyorum ama mlsff 😭
- 1 yıl
- 1 yıl
Neden yapamıyorsun selmam nedennn 😓
Cevap sahibi1 yılÇok engel var aşkım olmuyo
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılRamiz beni aldatıyor
- 1 yıl
Karşında Ramiz karaeski var benim adımı duyan kaçacak delik arar aşkımıza engel olan ne varsa yerle bir etmeye var mısın djfjf :)
Cevap sahibi1 yılşu an fenayım Ramiz bi 31 patlatcam ama engeller aşılcal gibi değil hoşçakaall
- 1 yıl
Selmam dün gece aynı evde kalmak isteyen sizdiniz yanlış mı söylüyorum fjfj :) selmam biliyorsun ki @soranda bana yanık ama onu üzmek Bana yani Ramiz karaeskiye Yakışmazzz biz evleneceksek @soranda biraz mutlu olmalı 😤😎
Cevap sahibi1 yılEvet ama kıskandım şimdi sjsj napayım
- 1 yıl
Selmam sen fenaysan ben felaketim ben olmadan başaramazsın tkp et beni engelleri aşmak icin geliyorum bul seni selmaaa 😎
Cevap sahibi1 yılOlmaz Ramiz üzgünümm
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler balımmm💜
Cevap sahibi1 yılHüğğğ 😭ramizle tanıştınız mı yoğsam shjs
Cevap sahibi1 yılSjsksk hayırlı olsuuun kııız sen bidaha yazmıycaksın teşekkürünü aldım Merak etmee💜
- 1 yıl
Sen tanışmaya cesaret edemedim o cesaret gösterdi tanıştık konuşuyoruz Tanıştığımıza da değdi yani
Cevap sahibi1 yılRamizcim konuştuğum başka biri var çok ciddi olmasa da, onunla konuşurken seninle konuşmak bana yakışı kalmaz.
- 1 yıl
Hayırlı Sen ne olacaktı ama sen olmasını istemedin Yani o kadar 170 tane soru cevap yapmışız Bunu 3'e bölsek zaten evimize 60 cümle düşüyor ya o kadar 60 cümlede Sana Hayran kalmıştım ama sen cesaret edemedin neden Evli falan mısın yoksa sadece merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılHayır daha 19 yaşındayım ama konuştuğum var işte doğru olmazdı
- 1 yıl
Anladım küçük hanım ozmaan niye burada bukadar şehvetli zevki konuştun bende dedim tamam radigim kız iste bu olmalı benim bununla konuşmam gerek diye düşünmüştüm ama seninle hataymis öyle düşünmem çünkü @SorAnla şu an gayet iyiyiz ve inşallah ciddi düşünüyoruz. Nikah şahidi o olacaktı ama devran döndü sen olacaksın
Cevap sahibi1 yılSjsj tamam olurum ne var sanki
- 1 yıl
Bakalım kadınım senin şahit olmanı isteyecek mi 😎 benim için artık ha var sana yoksun yani Fark eden bir şey yok Ama var ya şunu diyebilirim yani KS'yi kullandığım günden beri ilk defa bu kadar bir soru daha soru cevap yaparak 2 kadınla birlikte bu kadar çok konuştum ve sonunda da kadınımı bulduğuma eminim@soran😘😘
Cevap sahibi1 yılBu aşkı ben doğurduum sjsjdj mutluluklar diliyorum 💜🖤🩷
Soran1 yılTavrının çok iğrenç olduğunun farkında olduğunu düşünüyorum ciddi düşündüğümüz de yok Ramiz kendi kendine gelin güvey oldu Selmacım arkandan da çirkin şeyler söyledi sen yoksan ben de yokum Selmacım öpüyorum hayatım seni😘😘😘😘
- 1 yıl
Selma dediğim şey şuydu
Yavrum boş ver zaten o Bi kaşar ben orada söyleyip onu üzmek istemedim hem konuştu bir çocuk var hem de bizimle yorumda nasıl zevkli sanki Hayatında biri yokmuş gibi konuşuyor Buna üzüldüm Keşke sevgilisi olduğunu söyleseydi de ama patron sensin boz diyorsan bozayım 😎
Cevap sahibi1 yılErkek milleti aşkım. pis Ramiz
- 1 yıl
Ece saçma sapan konuşma bian sinirle söyledim özür dilerim selma Burada o kadar güzel şeyler yaşadık birbirimize aynı eve çıkmaya İki kız bir erkek aynı evde yaşamayı Hayal ettik planladık cümlelerinizi de benim sizi Sadece konuşmamı ayakta ayakta sulandığınızı söylediniz yani 100 tane doğru varken bir tane yanlış yaptım diye oy geriye kalan 99 doğru şeyde silecekseniz O da sizin bileceğiniz bir şey Ece ne demek Selma yoksa Bende yokum zaten Selma'nın sevgilisi var ne yapayım ben ikinizi mi idare edeyim
Soran1 yıl@KerpetenRamiz hayal mi goy goy yapıyorduk farkında değil misin ikimizi de idare ettin zaten şimdi noldu
Cevap sahibi1 yılRamizcim eğer sana yüz versem bana da cici cici davranırdın erkeksiniz çünkü burada konuştuğum şeyler benim asıl kişiliğini yansıtmaz bana kaşar diyemezsin o yüzden ve sevgilim yok sadece konuştuğum var 2 gündür
Soran1 yılAynen öyle yavrum klasik erkekler karşılıl versen kaşar demezdi ben seni çok sevdim
Cevap sahibi1 yılBen de seni çok sevdimmm🩵
- 1 yıl
Pis Ramiz mi ulan başta ikinizi de bana düşmüştünüz lan ikinizi * diye bana yalvarıyordunuz şimdi pis Ramiz mi olduk olum sizin gibi kaşarlar olmaz olsun lan sg ya * Ece zaten Bütün yorum yapan erkeklerin hepsinin cevaplarında hepsi ile mesajlaşıyor flört etme de erkek kalmamış burada hepsiyle seksting yapıyor diğeri zaten ayrı Bi kaşar
- 1 yıl
Ikinizi idare etmemi siz istediniz kızım Gözlerinizin önünde yani birinize Yazdım diğerinize yazdım ikiniz de sadece bana Yazdığınız bana yalvardınız birbirinizle yarıştığınızdan birbirinizi yediniz kedi köpek gibi ikiniz de beni kapmak için uğraştınız ben de ona göre ayarı verdim size kemik attım Siz de o kemikleri yediniz yaladınız yani Siz iki bacım*pular birbirinizle yarıştınız kendi Gözlerinizin önünde Bir de gelmiş bana orada laf yapıyorsunuz ya
Soran1 yıl@KerpetenRamiz asıl kaşar sensin kaç yaşına gelmişsin nasıl konuşman gerektiğini bile bilmiyorsun istediğimi de yaparım sana soracak değilim git sağ elinle oynaşmaya devam et sen
Soran1 yıl@KerpetenRamiz kendini nimetten sayıyorsun bir de ne yarışcaz yalvarcaz senin için sen kimsin SLDMXŞXMSÖDMLZMDLZLXŞZ full teşekkür geçtik olum sen ciddiye aldın
Cevap sahibi1 yılBiz sadece şakalaşıyoduk sen fazla ciddiye almışsın koçum.
- 1 yıl
Ulan Sen bana niye söyleyeceksin lan İkiniz de köpek gibi benim peşim değilsiniz lan yorumları açın En baştan sona kadar okuyun ikiniz de benim peşimden koştunuz Ben bir mesaj yazdım Siz üçer beşer mesaj yazdınız bana birbirinizle yarıştınız beni kapabilmek için
- 1 yıl
Ulan ozaman 2 günlük çocuğu niye bana tercih ediyorsun
Cevap sahibi1 yılÇünkü sapık değil ve düzgün bi çocuk. yaşı yaşıma, boyu boyuma, o 3 5 yorum sana değildi biz birbirimizi çok sevdik zaten eceyle
Soran1 yılboş ver yavrum iyi yapmışsın keşke bende yazmasaymışın karaktere bak
Oyyy yerim seni bebiş💓💓💓💓💓
Cevap sahibi1 yılBen de seni yerimmm aşkımm🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
1 yılFarketmez. Ben nasıl olsa onu yatakta her türlü domine ederim. Altımdaysa basar eritir üstümdeyse zıplatıp damıtırım.
19 Yorumla
Soran1 yılErkek dediğin böyle olmalı ya
- 1 yıl
Teşekkürler bebeğim 🌹
Soran1 yıl💓💓💓💓💓
- 1 yıl
Nerede yaşıyorsun
Soran1 yılAnkara sen
- 1 yıl
Konya. Ama Ankara 'ya yolum düşer devamlı
Soran1 yılYakınmışş
- 1 yıl
Takip atabilirsin
- 1 yıl
Merhabalar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAna göre değişir, ama altımda olmasına bayılıyorum girip çıkarken her mimigini görüyorum her yerine dilimle hukmediyorum,
115 Yorumla
Soran1 yılEvet süper bence de
- 1 yıl
Kesinlike,, sen nasıl seviyorsun
Soran1 yılAltta olmak tercihim
- 1 yıl
Zevk almayı biliyorsun demekki
- 1 yıl
Zevkli kadınsın başka neleri seviyirusun
Soran1 yılTeşekkürler :))
- 1 yıl
Rica. var mı Partnerin
Soran1 yılYok maalesef
Soran1 yılYaşlarımız hiç uymuyor ki🥲
- 1 yıl
Yaşla ne alakası var?
- 1 yıl
Ordamisin
Soran1 yılNerdeyse 40 yaşındasın maalesef olmaz
- 1 yıl
Yaşım 32 hahahhaa, sen kaç yayasindasin
Soran1 yıl22 yaşındayım
- 1 yıl
Ne olmus
1 yılKadin geldimi ystte olur yeri geldimi altta olur ama en guzeli doggyy de olur
12 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorummm
- 1 yıl
Yani pozisyon ve aci eşigi fazla olmali kadinin serr sevmeli
1 yılKevin kadin ustte. Ata binder pozisyonunda olmalidir. Tum. Kontrol kadindadir o. Anda biz erkeklerde. O sirada Gogus emme ile ugrasiriz.. kadinin ata binme. pozisyonu en harika Pozisyondur
11 Yorumla- 1 yıl
Yukarida. Kesin kadin ustte olmalidir. Ata biner pozisyonunda olmalidir yazdim yalnis gitmis. Ozur
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBazen üstte bazen altta hangisini isterseniz standart hep altta olacak diye bir şey yok.
Ayakta bile olur, o anki duruma göre bu.12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılPaln yapmıyorum zaten sevişir iken bazen otomatikman farklı yön oluşabiliyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılZaman zaman altta, zaman zaman da üstte. Bu seçtiğimiz pozisyona, o anın duygusuna, şehvetine, istek ve arzusuna göre değişir...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKızın üstte olması hoşuma gidiyor gerek sevişirken oral yaparken gerekse sekste
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeks çok önemli değilde cidden sevişme sırasında bazı şeyleri sevdiğim için oral yaparken kızın üstte olmasını isterim
Soran1 yılHımm anladım
Cevap sahibi1 yılHıhı sadece böyle şeyler yaşamak seksten çok daha özel zevkler bence
Gizli Üye(25-29)1 yılÜstte olmayı sevmiyorum canım acıyor birkaç dakika sonra
60 YorumlaTatmin olması için üstte olmalı kontrolü arada devretmek lazım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAltta olmasını isterim genelde ama üstte de çok zevkli oluyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Altta olur ama arada kucağa alıp aktiviteyi kadina vermekte iyi olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Kadın yatakta yanında olmalı kadın ile sıradan birini ayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılTamamen üstte olmamalı ama pozisyon geçişinde kesinlikle olması gereken pozisyonlardan olmalı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılBazen altta ezmelıyım bazen üstte hoplatmalıyım😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıldeğişir ama %90 altta çat çat becerilirken ezilmeli biraz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÜstte olsun, sömürsün...
110 Yorumla
1 yılErkek üstte olmalı ve parçalamalı kadını
12 Yorumla
Soran1 yılEvettt bence de
- 1 yıl
Parçalanmak istiyorsan itina ile
1 yılOlsun da istediği yerde olsun 😂😂😂
11 Yorumla
Soran1 yılLxslşxldöxlsşxkşszk
1 yılAltta olmalı uzerine çıkıp koklaya koklaya yapmak için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnana pozisyona duruma göre üstede olabilir
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin tercihin sevdiğin nedir
Soran1 yılAltta olmak
Cevap sahibi1 yılMesala sen benim altımdaolsan çıldırırsın
Soran1 yılHımm iddialısın
Cevap sahibi1 yılAynen inanmalıyız her türlü etkileyecek mutlu memnun edecek şeyler fazlasıyla mevcut
Gizli Üye(30-35)1 yılFiziğine bagli
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNasil fizigin?
Cevap sahibi1 yılFiziği çıtır kiz da iyi ziplatilir kucakta
Soran1 yılDimi bence de
Cevap sahibi1 yılSeninki dolgunmu
Kadın altta erkek üstte ezmeli kadını
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Yatağın altında olsun kanka :)
10 Yorumla
1 yılFarketmez ben her türlü basarım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılDeğişmeli olacak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHatun dediğin üsstte güzel 😈
10 Yorumla
1 yılcanımız nasıl isterse öyle yaparız fark etmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılAltta üstte kucakta her yerde😍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyakta kadını kucağına alıp yapmalı, onu da tabii yapmak için erkeğin fizik iyi olmalı
10 YorumlaDeğişir sabit kalmak niye 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKadın bacak omuza bile yapabilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAltımda ezmeyi de severim cowgirl de severim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAltı üstü yok bu işin her yerde olabilir
10 Yorumla
1 yılBen hep altima aliyorum
00 Yorumlaayakta da olabilir :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılsen nerde olmak istersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO hangisinde en çok zevk alıyorsa
20 Yorumla
1 yılYanında olmalı
80 Yorumla
1 yılYatakta baskın olmalı
13 Yorumla- 1 yıl
Haksız mıyım
- 1 yıl
?
- 1 yıl